Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi S10T robotporszívó – óriási szívóerő, mini ár

Xiaomi S10T robotporszívó – óriási szívóerő, mini ár

A Xiaomi S10T robotporszívó spanyol raktárból most csak 94 ezer forint.

Xiaomi S10T robotporszívó – óriási szívóerő, mini ár

Meguntad a rendszeres porszívózást? Ez az innovatív Xiaomi S10T robotporszívó gondoskodik otthonod tisztaságáról a legmodernebb technológiák segítségével. Az egyedülálló, szabadalmaztatott hajtekerődés-gátló rendszer biztosítja a higiénikus és akadálymentes működést.

Xiaomi S10T robotporszívó - óriási szívóerő, mini ár 1

A porszívó erőteljes, 8000 Pa szívóerejű, így minden porszemet és szennyeződést könnyedén felszed a padlóról. A beépített, nagy teljesítményű 5200 mAh-s akkumulátor akár 180 m²-es területen is lehetővé teszi egy menetben a tisztítást. Az LDS lézernavigációs rendszer 360 fokos környezettérképezést végez, így a robotporszívó pontosan ismeri az adott helyiség elrendezését. Az okos útvonaltervezésnek és a négymagos processzornak köszönhetően hatékonyan söpri végig a szobákat bonyolult alaprajz esetén is.

Xiaomi S10T robotporszívó - óriási szívóerő, mini ár 2

A szabadalmaztatott, hajtekerődés-gátló megoldás folyamatosan vágja az összegubancolódott hajszálakat, amelyek így nem akadályozzák a kefék forgását. A speciális fésűfogak egyenesre feszítik a hajszálakat, hogy a tompa pengék könnyen elvághassák azokat.

Xiaomi S10T robotporszívó - óriási szívóerő, mini ár 3

A 450 ml-es, gyorsan nyitható portartály lassítja a rendszeres ürítés szükségességét. A 250 ml-es elektronikusan szabályozott víztartály és a mikoszálas felmosófej pedig alapos nedves tisztítást biztosít. Az állítható vízmennyiség 3 fokozattal, valamint a különböző tisztítási üzemmódok tetszés szerint kiválaszthatók az okostelefon applikáción keresztül. Távolléted idején is vezérelheted így a porszívót.

Xiaomi S10T robotporszívó - óriási szívóerő, mini ár 4

A DHgate jelenleg akciós, 94.000 Ft-os áron kínálja a Xiaomi S10T robotporszívót a DHGATERB40OFF kuponkóddal, ráadásul spanyol raktárból történő szállítással.

Fő jellemzői:

  • Szabadalmaztatott hajtekerődés-gátló rendszer
  • 8000 Pa szívóerő a precíz tisztításért
  • 5200 mAh akkumulátor akár 180 m²-es tisztításhoz
  • LDS lézernavigáció és négymag-os processzor
  • 450 ml portatály és 250 ml víztartály
  • Elektromosan állítható vízmennyiség 3 fokozatban
  • Okostelefon applikáción keresztüli vezérlés
  • 18 nagy teljesítményű szenzor
  • 2 cm-es akadályok átlépése

Vásárlás itt:

 

Xiaomi S10T robotporszívó

 

További hasonló hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.