Válassza az Oldal lehetőséget

YUME SWIFT – prémium roller prémium áron

YUME SWIFT – prémium roller prémium áron

YUME SWIFT elsőre drágának tűnik, de a dolognak meg van a magyarázata.

YUME SWIFT – prémium roller prémium áron

Ez a roller alumínium ötvözet vázzal készült, ami egyszerre könnyű és masszív. A 10 inch-es, terepre optimalizált, tömlőmentes kerekek valamint az elöl 2 x 140 mm-es rugós, hátul pedig 130 mm-es hidraulikus lengéscsillapítók gondoskodnak a fürge, rázásmentes haladásról. Kiemeltem itt a hidraulikus lengéscsillapítást, ami mindenképpen kiemeli a mezőnyből a gépet.

YUME SWIFT - prémium roller prémium áron 1

A SWIFT ereje a rendkívül erős, 48 V feszültségű, 1200 W csúcsteljesítményű villanymotorjában rejlik. Ennek energiáját egy 48 V feszültségű, nagykapacitású 22,5 Ah lítium-ion akkumulátor biztosítja, amely akár 60 km megtételére is elegendő egy feltöltéssel (a vezető súlya, útminőség stb. függvényében). Ez nyolván nem lesz igaz, mármint a megtehető hatótáv, azonban a 22,5 Ah kapacitást érdemes kiemelni, mert a hasonló erejű rollerek többsége 15- egy részük 17- egy nagyon kis részük pedig 20 Ah kapacitással rendelkezik, a 22,5 Ah is kiemelkedő érték! A maximális terhelhetőség 125 kg, ez átlagosnak mondható.

YUME SWIFT - prémium roller prémium áron 2

Fontos kiemelni, hogy a SWIFT egy színuszos vezérlővel van ellátva, amely a villanymotor kimenetét és ezáltal a hajtási teljesítményt is szabályozza és optimalizálja. A színuszos vezérlők sokkal kellemesebb indulást, gyorsítást tesznek lehetővé. Az IP54 védettsége pedig garantálja a időjárásállóságot. A színes LCD kijelző segítségével mindig szem előtt tarthatod a legfontosabb adatokat. Utolsó kiemelendő képesség az ebben a kategóriában szinte elérhetetlen hidraulikus tárcsafékek megléte, amik megbízható fékerőt nyújtanak bármilyen helyzetben.

A végére még egy lényeges képesség. A roller kapott Bluetooth csatolót és applikációt is, így a telefonon nyomon követhetjük a futási teljesítményt és rengeteg egyéb adatot a használatról.

A YUME SWIFT további előnyös tulajdonságai:

  • Könnyű alumínium ötvözet váz
  • Hosszú, akár 60 km hatótávolság egy töltéssel
  • 48 V / 1200 W erős villanymotorral
  • 10 inch-es terepkerékabroncsok
  • Többrétegű lengéscsillapítás
  • Színes LCD kijelző
  • Hatékony hidraulikus tárcsafékrendszer
  • Bluetooth kapcsolat és alkalmazás
  • IP54 víz- és porállóság
  • 125 kg maximális teherbírás

Ahogy írtam ez a roller az átlagnál valamivel drágább, de erre van is magyarázat, hiszen a felhasznált alkatrészek, a leírásban említett képességek és a prémium külső ma ennyibe kerül. Ha megtetszett, akkor a RAFSWIFT kuponkóddal 316 500 forintért megveheted itt:

 

YUME SWIFT prémium roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.