Válassza az Oldal lehetőséget

Zeblaze Btalk 3 – 8000 forintos James Bond óra

Zeblaze Btalk 3 – 8000 forintos James Bond óra

Zeblaze Btalk 3, ahogy a neve is mutatja a telefonhívásra lett kihegyezve, de persze sok más képessége is van.

Zeblaze Btalk 3 – 8000 forintos James Bond óra

A Zeblaze Btalk 3 okosóra egy modern és sokoldalú kiegészítő, amely nemcsak az időt mutatja, hanem számos egészségügyi és fitnesz funkciót is kínál. A 1,39 hüvelykes Ultra HD IPS kijelző éles és tiszta képet biztosít, míg a Bluetooth 5.2 kapcsolat lehetővé teszi a zökkenőmentes párosítást az Android 4.4 (vagy újabb) és iOS 8.0 (vagy újabb) operációs rendszerekkel. A teljes érintőképernyős kezelőfelület és a ‘Da Fit’ alkalmazás széles nyelvi támogatást nyújt, beleértve az angolt, portugált, oroszt, spanyolt és még sok más nyelvet.

Zeblaze Btalk 3 - 8000 forintos James Bond óra 1

A Btalk 3 különleges funkciói között szerepel a hanghívás, a hangsegéd, a tárcsázó, a híváslista, a kapcsolatok és a híváselutasítás. Az egészségügyi értékek nyomonkövetése magában foglalja a csuklón mérhető pulzust, a napi nyugalmi pulzusszámot, a légzési tréninget, a SpO2 (vér oxigén) szint mérését, a vérnyomást, az alváspontszámot és betekintéseket, valamint a ciklus követést és a kalóriaégetés nyomon követését.

Zeblaze Btalk 3 - 8000 forintos James Bond óra 2

Több mint 100 sportmód áll rendelkezésre, beleértve a sétálást, futást, kerékpározást és még sok más tevékenységet, amelyek segítenek a felhasználóknak nyomon követni a napi aktivitásukat. A napi okos funkciók közé tartozik az okos értesítések (hívás, szöveg, Gmail és okostelefon alkalmazások értesítései), az időjárás szinkronizálása, a zene és a kamera vezérlése, valamint a ‘Ne zavarjanak’ módok és a számológép.

Zeblaze Btalk 3 - 8000 forintos James Bond óra 3

Az IP68 vízállósági besorolás ellenére a gyártó nem ajánlja úszáshoz vagy zuhanyozáshoz való használatát. A 230 mAh-s akkumulátor tipikus használat mellett akár 14 napig is bírja, míg a folyamatos hanghívások esetén akár 325 percig is kitart. A mágneses töltési megoldásnak köszönhetően a töltési idő körülbelül 1,5 óra.

Zeblaze Btalk 3 - 8000 forintos James Bond óra 4

Az óra fluorelasztomer szíja tartós és kényelmes, míg a cinkötvözet óraház és az alumínium ötvözet gombok eleganciát kölcsönöznek a készüléknek. A rozsdamentes acél csat pedig megbízhatóságot sugall. A 44,5 x 44,5 x 12,3 mm méretű óra 56 grammot nyom a csuklón, ami kényelmes viseletet biztosít a 130-235 mm-es csuklóméret tartományban.

Zeblaze Btalk 3 - 8000 forintos James Bond óra 5

A csomag tartalmaz egy Zeblaze Btalk 3 okoskarkötőt, egy mágneses töltőkábelt és egy felhasználói kézikönyvet. Az okosóra tökéletes választás lehet azok számára, akik egy elegáns és funkciókban gazdag viselhető eszközt keresnek a mindennapi élethez.

Az órát kínai raktárból tudod megrendelni, ára a BGDB028 kuponkóddal 7810 forint itt:

 

Zeblaze Btalk 3 okoskarkötő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.