Válassza az Oldal lehetőséget

ZzEPG – ingyenes műsorújság a gépeden!

Nagy örömmel számolhatunk be róla, hogy a zzEPG új verzióval jelentkezett, ráadásul mostantól a HOC TV adásai is megtalálhatók benne.

 

A zzEPG egy ingyenes magyar fejlesztésű szoftver, mely segítségével figyelemmel kísérhetjük 97 csatorna műsorát, figyelmeztetést állíthatunk be, hogy ne maradjunk le róla. Az adók műsorát folyamatosan frissíti, és megtaláljuk benne a műsorok részletes leírását is. A szűrők segítségével figyelemmel kísérhetjük az aktuális műsort, de megtehetjük, hogy csak kedvenceinkre figyelünk oda. Ha ez nem lenne elég, akkor kis figyelmeztető Post-IT jellegű ablakocskákat is elhelyezhetünk a képernyőn, amiben látjuk műsorunk kezdetének idejét, így pedig már valóban művészet lemaradni a nekünk tetsző adásokról. A zzEPG azonban ennél többet is tud. Képes arra, hogy a beálított műsort rögzítse. Bekapcsolja gépünket, majd az adás rögzítése után ki is kapcsolja azt. Ehhez természetesen nem árt egy TV-vevő kártya, anélkül a felvétel bajosan valósul meg.

zzEPG - ingyenes műsorújság a gépeden!

Ahogy bevezetőnkben írtuk az új verzióban már online csatornák, így a HOC TV is megtalálható, ami számunkra nagy öröm és büszkeség, hiszen azt jelenti, hogy adásainkat egyre többen érik majd el. A program alkotójának ezúton köszönjük a lehetőséget, hogy programjában megjelenhettünk!

A program e hír forráshivatkozására kattintva tölthető le!

A szerzőről