Válassza az Oldal lehetőséget

Fürgébb Norton szoftverek

A Symantec elérhetővé tette a Norton biztonsági szoftvereinek béta verzióját, amelyek jelentős teljesítménynövekedést ígérnek.

A Symantec-et elég sok kritika érte amiatt, hogy a Norton biztonsági szoftverei meglehetősen erőforrásigényesre sikerültek. Ezért nem is csoda, hogy a cég a 2009-es verziójú szoftverei fejlesztésekor elsődleges céljául a Norton Internet Security és Norton AntiVirus alkalmazások hatékonyságának növelését tűzte ki.

Jody Gibney, a Symantec termékmenedzsere elmondta, hogy felméréseik szerint a felhasználók elsősorban akkor váltanak más-más biztonsági termékekre, ha nincsenek megelégedve azok teljesítményével, vagy a programok számítógépükre gyakorolt hatásával. A Norton Internet Security (NIS) 2009 és a Norton AntiVirus 2009 esetében a Symantec igyekezett mindent elkövetni azért, hogy az alkalmazások (főleg a víruskeresés) sebességét növelje, miközben a szoftverek memóriahasználatát csökkentse. A cég felmérése ugyanis azt mutatta, hogy a számítógépek 40 százalékában csak 512 MB RAM található, így nem lehet olyan programokkal elnyerni a felhasználók tetszését, amelyek felemésztik a memória jelentős részét. Jody Gibney szerint az új Norton Internet Security 2009 mindössze 6 MB memóriával is képes beérni.

A fejlesztők az új alkalmazások esetében számos teljesítménynövelő megoldást vetettek be. A memóriahasználat mellett optimalizálták a processzorkezelést, valamint a víruskeresés esetében új eljárásokat és technológiákat vetettek be. Ezek közé tartozik többek között a “Norton Insight”, amely a cég állítása szerint 65 százalékkal képes csökkenteni a víruskereséskor átnézésre kerülő fájlok számát, anélkül, hogy mindez a biztonság rovására menne. Az új alkalmazásokban a heurisztikus víruselemző megoldásoknak egy fejlettebb változata is helyet kapott.

A Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 esetében megtalálható a “Norton Pulse Updates” technológia is, amely az eddigieknél jóval gyakoribb frissítéseket tesz lehetővé. Az új módszer 5-15 percenként képes frissíteni a felhasználók rendszereit.

Fürgébb Norton szoftverek

A Symantec Norton Internet Security (NIS) 2009 és a Norton AntiVirus 2009 béta verziói a cég weboldaláról tölthetők le.

Fürgébb Norton szoftverek 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2