Válassza az Oldal lehetőséget

11.11 – ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói

11.11 – ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói

Ez a leárazás jobb, mint a Fekete Péntek!

11.11 – ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói


 

Tartalomjegyzék Mutasd

BEVEZETŐ

Ami a nyugari országokban a Fekete péntek, az a keletiekben a 11.11, vagyis más néven a szinglik napja. A különbség a kettő között leginkább az, hogy pl. hazánk élelmes kereskedői egész évben képesek Fekete pénteket tartani, addig 11.11 garantáltan csak egy van, hiszen november 11. is csak egy van minden évben.

A lényeg tehát, hogy a kereskedők ilyenkor nekidurálják magukat, és olyan akciókat rittyentenek, hogy csak pislogunk. Az egész hacacáré csak néhány napig tart (11.11 a csúcspont). Ebben az évben az akciózás erre, a mostani hétre esik, szombaton, november 12-én pedig vége is. Aztán jön még kint is egy Fekete péntek, de akkor már csak a maradék raktárkészletet szórják ki, a péntek után pedig az utolsó akciós nap a hétfő, ez a Cyber hétfő, amit itthon is egyre több cég tart meg.

Szóval a lényeg, hogy a mai cikkben a 11.11-es akciókból szemezgetek már, de azt javaslom, hogy kattintsatok minden nap, szombat reggelig az alábbi hivatkozásra, mert folyamatosan frissíteni fogom az itt található táblázatot, amiben az összes 11.11-es akciót megtaláljátok!

11.11-ES AKCIÓK TÁBLÁZATA

Ami még fontos, kattints ide, itt van két kupon, ami további kedvezményt minden termékre aminek az ára meghaladja a kuponon feltüntetett árat. Kérd ki ezeket a kuponokat és vásárlásnál automatikusan levonja a kedvezmény összegét az áruház:

BANGGOOD ALLOWANCE KUPONOK


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

 1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
 2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
 3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
 4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

Facebook csoportunkban már elindult a karácsonyi nyereményjáték, ha veszel a listából valamit, akkor gyere és játsz! A főnyeremény egy elektromos roller, de emellett is kisorsolunk néhány százezer forintnyi ajándékot!

Facebook csoportunk: KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 


 

Motoros metszőolló

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 2

Most ősszel is rengetegen szerettek volna ilyen ollóhoz kupont, de nem volt. Most viszont vam, így valamit faraghatunk az amúgy sem túl magas árból. Figyelem, a csomagban hordtáska és két akkumulátor is benne van. Arra figyelj, hogy ez kínai raktárból jön, így válaszd hozzá az EU Priority Line szállítást!

Vásárlás ezen a hivatkozáson:

Motoros metszőolló – Kuponkód: BGXIFD063 – 21 801 Ft

 


 

TENGOO HV-09 unisex fűthető mellény

TENGOO HV-09 Unisex 3-Gears Heated Jackets USB Electric Thermal Clothing 9 Places Heating Winter Warm Vest Outdoor Heat Coat Clothing

Az idei évben igazi slágertermékek lettek a fűthető cuccok, mind tudjuk miért. A lényeg, hogy ez a mellény most elég olcsó, kapható M-től 4XL méretig, 3 fűtési fokozata van. A működtetéshez kell egy külső akkumulátor, ha nincs ilyened, akkor a cikk végén megtalálod a Facebook csoportunk linkjét, csatlakozz, és kérj valami akciós darabot, segítek! Arra figyelj, hogy ez kínai raktárból jön, így válaszd hozzá az EU Priority Line szállítást!

Mérettáblázat a termékoldalon található, tanulmányozzátok, mert a kínai méretek kicsit mások, mint a hazaiak!

Vásárlás ezen a linken:

TENGOO fűthető mellény – Kuponkód: BGXIFD066 – 11 302 Ft

 


 

BlitzWolf BW-WS03 időjárásállomás

Jó ideje használom, idén ősszel pedig rittyentettem hozzá egy tesztet is, mert jó a cucc. Bírja az időjárás okozta viszontagságokat, nagyon jól néz ki a beltéri egység, van naplózási funkció, így vissza tudod nézni az összes időjárási adatot.

Amit ez nem mér az nincs - BlitzWolf BW-WS03 időjárásállomás teszt 3

Ez egy elég fejlett cucc, így lényegében mindent IS mér. A csapadék mennyiségét, a szél erősségét és irányát, a páratartalmat, az UV sugárzásmértékét, meg persze a kinti és benti hőmérsékleteket, a légnyomást. Okos is, van benne wifi kapcsolat, van hozzá applikáció, így a világ másik feléről is láthatod, hogy milyen otthon az időjárás.

Cikkem a BlitzWolf BW-WS03 időjárásállomásról itt: AMIT EZ NEM MÉR AZ NINCS – BLITZWOLF BW-WS03 IDŐJÁRÁSÁLLOMÁS TESZT

BW-WS03 IDŐJÁRÁSÁLLOMÁS – Kuponkód: BGHIFG216 – 40 375 Ft

 


 

XMUND XD-PT1 edzőállvány

Ettől a cucctól olyan kockás lesz a hasizmod, hogy almát lehet rajta reszelni 3

Na, ez is olyan cucc, amit megvettem magamnak, igaz, kevesebbet használom mint kéne, így a hasizmomon még mindig nem lehet almát reszelni. Viszont lassan akkora, hogy elmehetek hintalónak. Mondjuk ez nem az edzőállvány hibája, inkább a sok munkát okolom érte. A lényeg, hogy elég jó kis cucc és nagyon olcsó.

Vásárlás itt:

XMUND XD-PT1 edzőállvány – Kuponkód: BG77ee5b – 40 375 Ft

 


 

XMUND XD-WB2 FEKVENYOMÓPAD

Kínai kütyük féláron, ezek most a legdurvább akciók 8

Erről a cuccról sokat nem tudok írni, ez egy edzőpad. Méretei 114 * 33 * 14,5 cm, tömege 12 kiló, teherbírása 300 kilogramm. Anyaga acél és műbőr. Ennyi.

XMUND XD-WB2 FEKVENYOMÓPAD – Kuponkód: BG561ea1 – 12 100 Ft

 


 

Drillpro akkumulátoros sarokcsiszoló

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 3

18 voltos cucc, így eég erős, hogy elvigye a 125 milliméteres tárcsákat. A motor 800 wattos, a maximális fordulatszám 8500 per perc, és 4 sebességfokozat közül választhatunk. A csomagban benne lesz a töltő és két darab akkumulátor.

Itt tudod megvásárolni:

Drillpro sarokcsiszoló – Kuponkód: BGc4943f – 15 825 Ft

 


 

Blitzhome BH-JC01 gyümölcsprés

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 4

Pont a héten teszteltem le, készítettem egy cikket és egy videót is róla, szóval nem is írok most semmit, csak annyit, hogy messzemenően bváltotta a hozzá fűzött reményeket. Olvassátok el a cikket, nézzétek meg a videót itt: TESZTEN A BLITZHOME BH-JC01 GYÜMÖLCSPRÉSE

Váaásrlás az alábbi hivatkozáson:

Blitzhome gyümölcsprés – Kuponkód: BGJC01CZ – 30 684 Ft

 


 

Banggood távirányítós autó

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 5

Évek óta hatalmas sláger ez az autó, az árát látva szerintem mindenki megérti miért. 1/32-es a méretarány, szóval elég apró a szerkezet. Fél órás töltéssel kb. 11 perc játékidőt kapunk, a távirányító hatótávja 60 méter. Mondjuk olyan messziről én már nem is látnám…

Itt tudod megvásárolni:

Banggood távirányítós autó – Kuponkód: BGHIFG108 – 3630 Ft

 


 

GAMAKAY LK67 mechanikus gamer billentyűzet

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 6

Kimondottan játékosoknak készült billentyűzet, amiről hiányzik is néhány olyan gomb, ami a hagyományos, munkához készülőkön rajta van. Hogy msát ne mondjak, nincs numerikus billentyűzet. Vannak viszont mechanikus kapcsolók a billentyűk alatt és ven teljes RGB világítás is,  hogy sötétben is megtaláljuk a gombokat játék közben. Menőn néz ki, a mechanikus kapcsolók miatt biztos jó is, egy játékos számára igazi álom lehet. Használható vezetékkel, 2,4 GHz-es rádiós kapcsolattal vagy Bluetooth-szal is.

Itt tudod megvásárolni:

GAMAKAY LK67 billentyűzet – Kuponkód: BGHIFG12801 – 21 801 Ft

 


 

Xiaomi Fengmi C2 4K lézer projektor

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 7

Na, ez sajnos még nem egy tömegtermék, pedig ha az lenne, akkor beneveznék egyre. Ez napjaink egyik csúcsprojektora, lézerrel, ALPD technológiával (minden képpont mögött egy kis tükör dolgozik), valós 4K felbontással és 2200 ANSI fényerővel. Csak a miheztartás végett, a Xiaomi Wanbo legjobb LCD projektora 550 ANSI fényerővel (fényárammal) rendelkezik. Ezzel a projektorral és a hozzá való vászonnal már kiváltható egy tv, a fényerő meg van hozzá. Nem is sorolom mi mindent tud még, ha érdekel, akkor kattints a linkre, nézd meg.

Ha úgy döntenél, hogy kell egy ilyen karácsonyra, akkor ide kattints:

Fengmi C2 projektor – Kuponkód: BGHIFG160 – 617 795 Ft

 


 

Xiaomi Wanbo T6 Max projektor

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 8

Na, kellett az előző projektornál emlegetnem, itt van ez is az akciós listában. Jelenleg ezt használom én is, és azt mondom, ha nem akarsz túl sokat költeni, de használható gépet szeretnél, akkor Te is ezt vedd meg. A fényerő ennél a gépnél 550 ANSI, ez a duplája annak, amit a 60 ezer forintos belépő készülékek tudnak. Érezhető a különbség. Nem is mesélek róla többet itt a cikkem, olvasd el: AZ ÚJ GENERÁCIÓ – XIAOMI WANBO T6 MAX PROJEKTOR TESZT

Amit fontosnak tartok kiemelni, hogy utoljára januárban tudtuk a mostani áron megvenni, legalábbis forintban. Akkor a dollárért 310 forintot kérnek, most meg több, mint 400-at, szóval ínnen nézve bizony 25 százalékkal olcsóbban kapjuk, mint egy éve. Szerintem csapj le rá, mert szállítással együtt 97 ezerért egy darabig nem tudod majd megvenni.

Vásárlás itt:

Wanbo T6 Max projektor – Kuponkód: BGHIFG164 – 84 792 Ft

 


 

100 wattos napelem inverterrel

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 9

Szerintem idén még az is megtanulta mi az a napelem, aki eddig nem érdeklődött a téma iránt. Nos, ezzel a csomaggal nem fogod a lakást fűteni, de még a világításra használt áramot sem váltod ki, de relefont már tölthetsz vele, vagy feltötheted az elektormos bringádat vagy rolleredet. Az eredeti célja a csomagnak, hogy elvidd magaddal kempingezni, vag yha van hajód, lakóautód, akkor azokon használd. A csomag ára meglepően alacsony, ha úgy érzed hasznát vennéd, akkor ne szalaszd el azt az akciót!

Vásárlás itt:

100 wattos napelem inverterrel – Kuponkód: BGHIFG187 – 13 079 Ft

 


 

TOPSHAK TS-HD1 FÚRÓ/VÉSŐGÉP

Ezek most a legjobb háztartásigép és szerszámgép akciók Kínából 13

Elég nagy teljesítménnyel rendelkező ez a szabvány SDS szátakat fogadó gép. 1500 wattos, a maximális ütési sebessége 4100 / perc, a maximálisan kifejtett erő 6 Joule, a fordulatszám nulla és 920 fordulat / perc között változhat.

Tartozékok:

 • 1 x 8×150 mm-es fúrófej
 • 1 x 10×150 mm-es fúrófej
 • 1 x 12×150 mm-es fúrófej
 • 1 x 14X250 mm-es laposvéső
 • 1 x 13 mm-es tokmány
 • 1 x kulcs
 • 1 x vonalzó
 • 1 x olajsapkakulcs
 • 2 x szénkefe
 • 1 x porvédő

Vásárlás itt:

TOPSHAK TS-HD1 FÚRÓ/VÉSŐGÉP – Kuponkód: BG3eb3d7 – 22 608 Ft

 


 

BLITZWOLF BW-CML2 PRO MONITOR LÁMPA

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 6

Ez is olyan friss, hogy majdnem meleg még, így ez az első olyan termék a listában, amit egyelőre csak kínai raktárból tudunk megvásárolni. A nagysikerű CLM4 folytatása ez, ám annál jóval olcsóbb. A monitor tetejére szerelhetjük, így megvilágítja az íróasztalt. Ebből magamnak is rendeltem egyet, a 30 ezer körüli pénzt sokaltam egy ilyen megoldásért, de jóval 20 ezer alatt vevő vagyok már rá.

A cég ugyan gamereknek (is) ajánlja, de én munkához vásárolom. Nagy előnye a normál asztali lámpákhoz képest, hogy nem jobbról vagy balról világítja meg a billentyűzetet, hanem szemből, így a kezem jóval kevesebb gényt takar ki, ha véletlenül valamelyik billentyűt keresnem kell. Az már csak hab a tortán, hogy a monitor mögötti falat az RGB LED-ek világítják meg a nekünk tetsző színnel, ahogy az is, hogy még távirányítót is kapunk hozzá.

BW-CML2 PRO MONITOR LÁMPA – Kuponkód: BGHIFG207 – 12 917 Ft

 


 

BLITZWOLF BW-SHP6 PRO OKOSKONNEKTOR (4 DB)

Rezsicsökkentés saját erőből, okosan 7

Ez a cucc az áramfogyasztásunk csökkentését segíti azáltal, hogy képes monitorozni a rádugott eszközök fogyasztását, így figyelemmel tudjuk kísérni, hogy melyik konnektorból mennyi áramot fogyasztunk.  Az SHP6 Pro 15 Ampert és 3450 Wattot tud, vezérelhető telefonról, és ezt is be lehet illeszteni okosotthon rendszerekbe. Arra figyelj, hogy ez kínai raktárból jön, így válaszd hozzá az EU Priority Line szállítást!

Itt tudod megvásárolni:

BLITZWOLF BW-SHP6 – Kuponkód: BG13ae18 – 16 148 Ft

 


 

iLife A80 Plus robotporszívó

ILIFE A80 Plus Robot Vacuum Mop Cleaner, 1000Pa Carpet Pressurization, 450ml Dust Tank, WiFi APP Control Electronic Wall

Az iLife nem ma kezdte a porszívók gyártását, olyannyira nem, hogy emlékeim szerint az első robot, amivel életemben találkoztam pont ettől a gyártótól érkezett. Az A80 Plus nevű típus az abszolút belépőszint, hiszen mindössze 37 500 forintot kérnek érte, ennek ellenére kapott néhány érdekes funkciót.

A szívóerő mindössze 10 000 Pa (szőnyegen 11 000 Pa), szóval hosszúszőrű kutya/macska mellé nem merném ajánlani, de arra, hogy a port felszívja, amíg nem vagyunk otthon jó lesz. Legalábbis a keménypadlóról, mert a szőnyegek esetén tuti kell egy kis porolás. Ezzel együtt, aki használ robotot tudja, hogy az állandó, napi takarítás mennyire sokat számít, mennyivel kevesbé porosak a polcaink.

Az iLife A80 Plus az olcsóság ellenére kapott MOP-ot, vagyis képes porszívózás közben nedves feltörlést is végezni. A beépített 2400 mAh kapacitású akkumulátorral 100 percet tud egyhuzamban takarítani, ha lemerül természetesen visszabattyog és feltölti magát. Több takarítási módot ismer, van időzítési lehetőségünk, van automatikus szőnyegérzékelés, leesés gátló a lépcsőkhöz, használhatunk virtuális falat is. Jó hír, hogy bármennyire is olcsó, a központi motor a neves japán gyártótól, a NIDEC-től érkezik, ettől a gyártótól vásárolja a Xiaomi is a robotjai motorját.

Ami talán a legérdekesebb, hogy az alacsony ár ellenére kapunk már telefonos applikációt hozzá, így mobilunkról irányíthatjuk. Sőt, valamiféle térképrajzolási funkcióval is rendelkezik. Összességében azt merem mondani, hogy bár tényleg a belépő szintet képviseli, a 37 500 forintos ár egészen bomba ajánlat, amit, ha ilyen erősségű gépet keresel nem szabad kihagyni!

A vásárláshoz használd a NNNA80PLUS kuponkódot, ezzel és a Paypal kedvezménnyel érheted el a fent említett 37 500 forintos árat. A porszívó EU raktárból érkezik, így vámot vagy áfát nem kell rá fizetned! Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

ILIFE A80 PLUS ROBOTPORSZÍVÓ – Kuponkód: NNNA80PLUS – 37 500 Ft

 


 

KUGOO S1 PLUS elektromos roller

KUGOO S1 Plus - mit tud egy 93 ezer forintos elektromos roller?

Nem akarom, hogy csalódjatok, de 93 ezer forintért nem kapunk egy versenyrollert, mindössze egy olyat, ami elvisz A-ból B-be, már amennyiben A nincs messzebb B-től, mint 25 kilométer. Ennyi ugyanis a roller gyári adatok szerint megadott hatótávja egy töltéssel. Gyakorlati tapasztalatom alapján ez 100+ kiló esetén közelebb lesz a 15-höz, mint a 25-höz, de a legtöbbünknek ez a táv is elég, hogy ebmenjünk dolgozni vele.

A motor amúgy 350 wattos, várhatóan ez lesz a felső határ a rollereknél, amikor nem kell még jogosítvány a használatukhoz. A végsebesség 30 kilométer óránként, de nagyobb testtömegnél ez is jó lesz 25-nek. Mondjuk ez elég is arra, hogy egy kerékpárúton kényemesen elközlekedjünk vele.

A megszokott módon 3 sebességfokozat van, ez általában 3 gyorsítási erősséget is jelent, így nem csak gyakorlottak, hanem akár kezdők is nyugodtan felállhatnak rá. A kerekek 8 colosak és ballon nélküliek, ami azt jelenti, hogy jó minőségű aszfalton, térkövön, kerékpárúton lehet kényelmesen használni, a terep nem lesz az erőssége.

Állítható a kormányrúd magassága. Elől elektromos fék van, hátul pedig a megszokott mechanikus fék, vagyis a sárvédőre lépve fékezhetjük a kereket. Van első lámpa és kapunk összecsukódás elleni védelmet is. Összességében tehát ez egy belépő szintű roller, egyszerű, strapabíró darab.

A mostani 11.11-es akcióban a NNNKUS1SEP kuponkóddal és a Paypal kedvezménnyel 93 ezerért tudod megvásárolni EU raktárból. Gyorsan megérkezik, plusz vámot vagy áfát nem kell fizetned. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

KUGOO S1 PLUS ROLLER – Kuponkód: NNNKUS1SEP – 93 000 Ft

 


 

FunWater SUP-ok

A Gshopperen már nyár elején is volt egy nagy SUP akció, akkor 70 ezerért adták ezeket a felfújható “deszkákat”. Az akkori kicsit több, mint 300 forintos dollár mellett ez nagyon jó ár volt, hiszen itthon 120 körül kezdődtek a normális darabok. A mostani akció azonban még ennél is durvább, mert a 400 forintosra hízott dollár mellett 51 ezerért szórják ki a még raktáron lévő darabokat.

50 ezerért szórják ki a SUP-okat a 11.11 akcióban 1

Ez az 51 ezer forint egy komplett csomag ára, amiben e “deszka” mellett találunk még vízhatlan igazolványtartót, pumpát nyomásmérővel, bokára rögzíthető biztonsági ktelet, hogy ne hagyjuk el a deszkánkat szélben sem, evezőt, és persze van egy nagy hordzsák, amit a hátunkra is vehetünk. A SUP mérete 335 x 81 x 15 centiméter, teherbírása 150 kilogramm.

50 ezerért szórják ki a SUP-okat a 11.11 akcióban 2

Most még van több féle is, de ahogy látom a készlet gyorsan csökken. Az egyik fajtából két szín, egy másikból már csak egy-, két továbbiból pedig már egy sem érhető el. Szóval tessék szaladni, az EU raktárból rendelhető 50 ezres SUP nem sokáig lesz már!

Vásárlás itt:

FunWater SUP 1 – KUPONKÓD: AFFCE2C50F48 – 51 308 Ft

FunWater SUP2 – KUPONKÓD: AFFCE2C50F48 – 51 308 Ft

 


AZ AKCIÓKAT EGY HELYRE GYŰJTVE ITT TALÁLOD: 11.11-ES AKCIÓK TÁBLÁZATA


ZÁRSZÓ

 

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki. A főnyeremény idén egy elektromos roller! Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.