Válassza az Oldal lehetőséget

Indul a Geekbuying Fekete Péntek!

Indul a Geekbuying Fekete Péntek!

Már most hozzánk vágtak néhány kupont.

Indul a Geekbuying Fekete Péntek!

Bár a 11.11 a legnagyobb bevásárlóünnep, a Fekete Pénteket sem hagyják ki a Kínai versenyzők. Amúgy, most már felesleges is lenne, mert kicsit okát vesztette a 11.11-es bevásárlás.

Persze a 11.11-nek, vagyis a Szinglik Napjának is meg van a maga hagyománya, de igazából azért volt ez jó, mert a Kínából történő rendelésnél a november első felében rendelt termékek még biztos megérkeztek karácsonyra. Manapság azonban, minden magára valamit is adó áruház rendelkezik Eu raktárakkal vagy legalábbis olyan partnerekkel, akik EU raktárból szolgálják ki az EU vásárlókat. Emiatt rendelhetünk akár december elején is, a csomag jó eséllyel időben be fog futni.

Szóval ma már nem csak a 11.11-nek, hanem a Fekete Pénteknek is bőven van keresnivalója, még akkor is, ha kínai áruháztól vásárolunk. Amúgy a Fekete Péntek mindig november utolsó péntekje, vagyis van még addig másfél hetünk. Amit még ajánlott észbe vésni, hhogy a Fekete Péntek utáni hétfő a Cyber Hétfő, ami lényegében a novemberi kiárusítások záróakkordja. Ekkorra már rendesen megcsappan az EU raktárak készlete, vadászni kell a jobb cuccokra.

Na, de térjünk rá néhány szó erejéig a Geekbuyingra is!

A szokásos akciók jönnek, nem lesz itt semmi extra, csak a szokásos, jelentős leárazások. Idén valahogy elmaradtak a nagy nyeremények, meg a szerencsekerekek és társaik, de ez annyira nem is baj szerintem, úgyis az akciók a lényegesek (mondjuk vettem én anno féláras akcióban telefont a Gearbesten, nem volt az sem rossz).

Szóval, most a FP akciók elején kaptunk néhány kupont, ezekkel gazdálkodhatunk:

  • 60 dollár engedmény 999 vásárlás felett: NNNAFFBF999
  • 55 dollár engedmény 699 vásárlás felett: NNNAFFBF699
  • 20 dollár engedmény 299 vásárlás felett: NNNAFFBF299
  • 15 dollár engedmény 199 vásárlás felett: NNNAFFBF199
  • 25 dollár engedmény 350 vásárlás felett: GKB22BF25
  • 10 dollár engedmény 100 vásárlás felett: GKB22BF10

Ezeket a kuponokat bármilyen terméknék fel tudjátok használni, csak a vásárlás értékének kell a megadott érték felett lennie. Persze érdemes vásárlás előtt engem is megkérdezni a kuponokról, mert könnyen lehet, hogy tudok jobb engedményt, mint amit ezek az általáos kuponok tudnak.

Végezetül még egy kupnkód, ezt a Tronsmart termékek vásárlásakor tudjátok majd felhasználni:

  • 10 dollár engedmény 100 dolláros vásárlás felett: GKB2211TS

Kattints az alábbi képre a Fekete Péntek Akciókhoz:

Indul a Geekbuying Fekete Péntek! 1

 

Kattints az alábbi képre a Tronsmart cuccokhoz:

Indul a Geekbuying Fekete Péntek! 2

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.