Válassza az Oldal lehetőséget

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak

Még mindig vannak olyan jó akciók az EU raktárakban, amikre érdemes lecsapni.

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak


 

Bevezető

Az előző ajánlómban felsorolt termékek nagy része gyorsan kifogyott, így például a remek BlitzWolf légtisztítót is többen követelik rajtam azóta is. Sajnos ebben nem tudok segíteni, hiszen nem én vagyok az áruház, annyit tudok tenni, hogy megpróbálok további jó ötleteket adni azoknak, aki szeretnének a lehető legolcsóbban értelmes ajándékokkal kedveskedni szeretteiknek.

A megszokott módon, a cikk írásakor minden termék EU raktárból érhető el (cseh – CZ, lengyel – PL), de ha a készlet kifogy, a link automatikusan a kínai raktárra ugrik (CN, HK). Ebben az esetben is megvásárolhatod a terméket, de figyelj, hogy az EU Priority Line szállításd válaszd, hogy a vámkezeléssel ne legyen dolgod!


Hogy vásárolj kuponnal?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

BlitzWolf BW-KC3 kamera

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 2

Senkit ne tévesszen meg ez a termék, ez nem egy komoly kamera, hanem játék gyerekeknek. Annak viszont jó. A forma, mint egy rendes marokkameránál, lehet vele 1080p-s videókat rögzíteni, lehet fényképezni. Van egy kis kijelzője is, a 60-szoros zoom pedig természtesen nem optikai, szóval ez is erősíti a játék jelleget.

Azért merem ajánlani, mert ezzel együtt egy elég jó játéknak tűnik. Egyre több az olyan gyerek, aki fényképezéssel, filmek készítésével éli ki alkotói vágyait, nekik szerintem kb. 9800 forintért remek ajándék lehet. A gyártó mellékel egy 16 GB-os memóriakártyát is a kamera mellé.

A vásárláshoz használd a BG5781e4 kuponkódot itt (cseh – CZ – raktár):

BlitzWolf BW-KC3 kamera


AOMEKIE 40070 kezdő csillagász távcső

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 3

Nem is olyan rég írtam egy tesztet egy kezdőknek gyártott csillagásztávcsőről, ami elég sikeresnek bizonyult. Ennek nagyon örültem, mert úgy gondolom, hogy az ezredik kisautó vagy baba helyett tök jó dolog egy ilyet ajándékozni a gyerekünknek. Egyáltalán nem biztos, hogy bejön neki, nem biztos, hogy rögtön csillagász akar lenni, de mégis, az esély meg van, hogy több időt fog a szabad ég alatt és kevesebbet a monitor előtt tölteni. Ha pedig nem válik be, még mindig el lehet adni, hiszen nem drága, és lehet, hogy más gyerek majd örül neki.

Szerencsére a cseh raktárban akad még olcsó látcső. Ez sem egy őrület, de a holdat vizsgálgatni vagy földi megfigyelést folytatni (madarak, vadak, stb.) megfelelő.

Ha belefér egy 30 ezer forintos kiadás, akkor a BG4d8af1 kuponkódot használva itt teheted kosárba:

AOMEKIE 40070 kezdő csillagász távcső


BlitzWolf BW-GC7 gamerszék – frissített verzió

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 4

Őszintén megmondom, nem tudom miben lett jobb, mint az előző változat, ennek a széknek nem követtem a törzsfejlődését. Az biztos, hogy változtatott a gyártó, és jó esélyel javított, nem rontott rajta.

Ahogy már többször írtam, ezeken a székeken nem csak gémereknek érdemes gondolkozni, jómagam is gamer székben ülök nagyon sok órát naponta. Tartják a hátat, van derék- és combtámasz, ráadásul nem azok a habos, túl puha fajták, amik (állítólag) aranyeret okoznak. Én mondjuk jobban is szeretem a kicsit keményebb ülőfelületet.

Ami tény, hogy a hazai árakhoz képest ezek a székek nagyon olcsók, ez a darab például mindössze 26 ezer forint. Ez itthon alsó hangon 40 ezres kazegória. Ha szeretnél ilyet, akkor a vásárláshoz használd a BGEUEASTGC71 kuponkódot itt:

BlitzWolf BW-GC7 gamerszék – frissített verzió


Douxlife DL-OC04 irodai szék

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 5

Ne is menjünk tovább, maradjunk a székeknél! Az OC04, ahogy látszik irodai forgószék. Nincs benne semmi érdekes, hacsak az ára nem az, hiszen 20 ezer forint alatt vehetjük meg. Nem is tudok egyebet írni, ha olcsó széket keresel, megtaláltad!

A vásárláshoz használd a BG8950ce kuponkódot itt:

Douxlife DL-OC04 irodai szék


BlitzHome BH-AF2 olaj nélküli sütő

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 6

Ez a sütő is úgy fogy, mintha kötelező lenne venni. Mondjuk nem csodálom, tényleg nagyon jó darab. Elfelejtheted az olajszagot, az olajgőzt, az ételek frissek, ropogósak lesznek, és végre nem lesz mindennek egyen, olajszaga. Ne keverd össze az olcsó, hazai diszkontokban kapható sütőkkel. Ugyan annyi pénzért ennek nagyjából dupla az űrtartalma, nagyobb a teljesítménye.

Az áruház oldalán a videók között megtalálod az én bemutatómat, természetesen magyar nyelven (az okos verzióról). Nézd meg, meglátod jó a cucc!

Ha megtetszik, akkor használd a BGjoaoAF2 (vagy a BG1111AF2, BGAF211, BGAinanas112, BGAF2PP, BGBHAF2CZ) kuponkódot, és 26 ezer forintért a tiéd lehet a mechanikus verzió itt:

BlitzHome BH-AF2 olaj nélküli sütő


Deerma CM1910 atkaporszívó

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 7

Embertelenül olcsón adják, nincs is sok belőle, ha kell ne gondolkozz sokat. A kínai raktárban az utolsó ár 46 ezer forint, most a cseh raktárból 14 700-ért elhozhatjuk.

Ez egy atkaporszívó, ahogy a neve is mutatja. A feladata a kárpitos bútorok tisztítása, fertőtlenítése. Kiszippantja az atkákat és a különböző allergéneket a szövet szálai közül, sőt, az aljára szerelt UV lámpával még csírátlanít is, elpusztítva a bacikat, vírusokat, gombasprórákat is.

Nagyjából ennyi, kupon nincs, ez egy végkiárusítás! Vásárlás itt:

Deerma CM1910 atkaporszívó


Wanbo X1 projektor

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 8

A szerelmem. A teszt után nem is adtam el, inkább oda adtam a sógoromnak, mert annyira jó ennyi pénzért, hogy nem volt szívem megválni tőle. Ugyan csak HD a felbontás, de a kép minősége olyan, hogy kevesen fogják észrevenni, hogy nem FHD képet néznek. A fényerő és a kontraszt nem csak az árához képest, hanem a jóval drágább konkurensekhez képest is nagyon rendben van, szóval kezdő házimozi projektornak a nappaliba is jó szívvel merem ajánlani.

Ha megtetszett, akkor a BG8ad0b5 kuponkóddal a cseh raktárból 30 300 forintért kosáradba teheted itt:

Wanbo X1 projektor


BlitzWolf BW-CMM2 presszókávéfőző

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 9

Ennél a kávéfőzőnél is találtok egy magyar nyelvű videót az áruház oldalán, amit szerénységem követett el. Ez nem egy profi gép, inkább belépőszintet képvisel, amivel viszont, kis odafigyeléssel remek presszókávé készíthető. Természetesen szivattyú nyomja a vizet, állítja elő a nyomást benne, kapunk szabályozható gőzőlőt, állítható a vízmennyiség. Nem is mondok többet, nézzétek meg a videót, és döntsétek el, hogy megér-e 27 ezer forintot.

A vásárláshoz használjátok a BGjoaoCMM2 (vagy a BG4add16, BG1111CMM2, BG949120, BGCMM2CZEU, BGPLCZCMM2) kuponkódot itt:

BlitzWolf BW-CMM2 presszókávéfőző


BlitzWolf BW-WS03 időjárásállomás

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 10

Na, ez nem egy egyszerű darab. Nem csak a külső és belső hőmérsékletet képes mérni, hanem a páratartalmat, légnyomást, a szél irányát és erősségét valamint a csapadék mennyiségét. Ránézésre egy félprofi időjárásállomás, tudom, hogy profik 1-2 ponton bele tudnának kötni, de lássuk be, egy full profi szerkezet már százezres nagyságrend, ezért meg kuponnal csak 40 ezret kérnek. Szóval, valamit valamiért.

Ha Te többre vágysz egy átlagos időjárásállomásnál, ha valós időben, akár távolról, a telefonodon keresztül figyelemmel szeretnéd kísérni egy adott terület időjárását, akkor neked találták ki! A vásárláshoz használd a BG259dbd kuponkódot (ha az a kupon kimerült, akkor a BG878020 kódot) itt:

BlitzWolf BW-WS03 időjárásállomás


XIAOMI MDZ-27-DA SOUNDBAR

A legjobb Xiaomi akciók EU raktárból - augusztus 1

Itt van egy régi barátunk, a Xiaomi remek hangprojektora. Frissnek nem mondható a termék, velünk van vagy másfél éve, de ez az idő igazán jót tett neki. A minőség nem változott, de az idő haladtával az ár erős fogyásnak indult, így mostanra kb. annyiba kerül, mint a megjelenésekor a noname hangsugárzók kerültek, vagy annyiba, mint a Redmi legolcsóbb hasonló szerkezete.

Viszonylag egyszerű, ugyanakkor mutatós darabról van szó, ami minden nappaliba, minden lapostévé alá odahelyezhető, sehonnan nem fog kilódni a dizájn okán. A dobozban nem kevesebb, mint 8 nahgsugárzót találunk, ezek közül négy aktív- négy másik pedig passzív sugárzó. A hangot bejuttathatjuk Bluetooth kapcsolaton vezeték nélkül, kábelt pedig használhatunk SPDIF-et, vonali bemenetet vagy optikai kábelt.

A hangsugárzó ára a BGCZXMUW kuponkóddal az alábbi hivatkozáson mindössze 22 800 Ft. Ilyen olcsón még sosem vehettük meg, így gyanítom a végkiárusítás folyik, ennyire alacsony árra még az sem mentség, hogy karácsonyi akciók vannak. Szóval, ha szeretnétek piszok olcsón egy frankó Xiaomi soundbart, akkor itt a lehetőség az alábbi hivatkozásra kattintva:

XIAOMI MDZ-27-DA SOUNDBAR


iMars J05 autó indító akkumulátor

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 11

Mikor vegyünk ilyet, ha nem akkor, amikor hideg van? Nyáron fel sem tűnik, hogy az autónk akkumulátora a végét járja. Jó az idő, meleg van, mindig pöc-röff elindul reggelente. Igen ám, de jönnek a hajnali fagyok, és egy reggel amikor beülünk már az önindítót sem forgatja meg az akkuban maradt áram.

Mit tesz ilyenkor a felkészült autós? Előveszi a külső akkut, csatlakoztatja az akkumulátor saruira és elindítja az autóját. Na, ez a szerkezet erre való. Személyautókhoz, 12 voltos rendszerhez használható. A gyártó 4000 köbcentiméteres benzines és 3000 köbcentis dízel autókig ajánlja a használatát. Vagyis kb. az autósok 95 százalékának megfelelő lesz.

Természetesen ehhez is van kupon, a cseh raktárból a BGb112c7 kóddal 15 ezer forintért megvehetjük itt:

iMars J05 autó indító akkumulátor


BlitzWolf BW-TAP1 légtisztító

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 12

A bevezetőben eméítettem, hogy a kedvelt AP2-es légtisztító elfogyott, de azért akad itt még másik. Például az AP2 kistesója, a TAP1. Ez nem csak méretében különbözik, hanem abban is, hogy nem lehet mobiltelefonról vezérelni. Megjegyzem (rutinos légtisztító használóként), hogy hiába tudja a légtsztítóm a mobilos vezérelhetőséget, amióta beállítottam nem nyitottam meg a telefonomon a alkalmazást. Nincs miért a telefont nyomkodni.

Szóval, ha kisebb helyiségbe, pl. hálószobába (max. 20 nm) szeretnél egy halk, de hatékony megoldást, akkor vedd meg ezt. A szűrési képesség megegyezik a nagyobb darabokéval, mindössze a kapacitása kisebb, vagyis kevesebb levegőt tud egységnyi idő alatt megforgatni.

Fontos még, hogy ez egy akkumulátoros verzió, ami azt jelenti, hogy USB-n keresztül tölthetjük, egy töltéssel pedig (a gyári adatok szerint) a legmagasabb fokozaton is 7 órán át tud üzemelni konnektor nélkül.

Szerencsére a kisebb teljesítmény jóval alacsonyabb árat is eredményezett, a BGae60be kuponkóddal a lengyel raktárból 15 600 forintért megszerezhetjük itt:

BlitzWolf BW-TAP1 légtisztító


MASSZÁZSPISZTOLY

27 Karácsonyi ajándékötlet messze 10 ezer alatt EU raktárból! 12

Én egy hasonlót, csak éppen kicsit drágább BlitzWolfot használok, szeretem. Sokat ülök a gép előtt, jó néha ellazítani vele a vállam, a nyakam izmait. Ehhez a cucchoz jár négy fej, a sebessége 6 fokozatban állítható, természetesen akkumulátoros. Két hete láttam az ALDI-ban akciósan hasonlót 12 ezerért, szóval gondoltam, hogy ez 5173 forintért a BGJMH156 (ha kifogyott, akkor a BGJMC156 kóddal) kuponkóddal jó vétel lesz!

Vásárlás itt:

MASSZÁZSPISZTOLY


BlitzWolf BW-SH5 párásító

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 13

Erre a télre a BlitzWolf sokféle párásítóval lepett meg minket, az SH5 ezek közül a legkomolyabb. Viszonylag nagy, 4,3 kiteres az űrmérete, óránkét 300-400 milliliter vizet képes a levegőbe juttatni. Rövid fejszámolás után ez azt jelenti, hogy nagyjából 12 óra működésre képes egy töltéssel, ha folyamatosan kell párásítania.

Mint a Blitzwolf nagyobb párásítóinál, úgy ennél is találunk beépített UV-lámpát, ami megelőzi a gépben a penészgomba, gombaspórák elszaporodását. A masina érdekessége azon tól hogy nagyon mutatós, hogy okos is, vagyis telefonról is vezérelhető. Természetesen beállítható fix páratartalom érték is, amit a gép automatikusan tartani tud.

Az SH5 ára valamivel magasabb, mint a gyengébb képességű társaké, de ez valahol érthető. Azonban 21 800 forinttal így sem kérnek érte sokat. A vásárláshoz használd a BG3b5856 vagy a BG90e342 kuponkódot itt:

BlitzWolf BW-SH5 párásító


Bakeey soundbar mélynyomóval

15 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak 14

Mind tudjuk mire valók a soundbarok. A lapostévék hangját cserélhetjük jobbra a segítségükkel. Ez a szett az ára alapján egy belépő szintű csomagnak számít, és ezt támasztja alá a teljesítménye is. Ám mégis úgy gondoltam, hogy érdemes lehet egy ajánlat erejéig, mert egyrészről praktikusnak tűnik, más részről hiába az alacsony ár, még mélynyomót is kapunk a csomagban

A praktikusság amúgy annyiból áll, hogy a soundbar csőrésze középen szétszedhető, tehetünk rá talpat, és álló hangszóróként a tv két oldalára állíthatjuk. Nem is rossz ötlet! Természetesen van benne Bluetooth, de vihetünk rá hangot analóg és digitális bemeneten keresztül is.

Bár nem tűnik túl erősnek, a tévénél garantáltan jobban fog szólni, így azt gondolom az érte elkért 26 ezer forint jó vétellé teszi. A vásárláshoz használd a BG8ca9d3 kuponkódot itt:

Bakeey soundbar mélynyomóval


ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.