Válassza az Oldal lehetőséget

1More Sono Flow – fejhallgató a fülesek királyától

1More Sono Flow – fejhallgató a fülesek királyától

A 1More név a megfizethető, ám kíváló minőségű fülhallgatókat jelenti.

1More Sono Flow – fejhallgató a fülesek királyától

Nem túlzás, imádom a cég termékeit. Sajnos ebből az új fejhallgatóból sem jutott most tesztre, úgy tűnik büntiben vagyok. Na, de mindegy, azért írok róla néhány sort, mert megérdemli!

1More Sono Flow Headphone Noice Cancellation

A 1More Sono Flow a képességeit tekintve nem tér el semmiben egy átlag fejhallgatótól, így a különbséget a hangzásban kéne keresnem, ha küldtek volna egyet tesztre (megint panaszkodok). Szóval, az átlag 40 milliméteres membránt kapjuk, van vezetékes és vezeték nélküli üzemmód, utóbbi természetesen Bluetooth kapcsolat segítségével.

1More Sono Flow Headphone Noice Cancellation

Kapunk 12 előre megkomponált EQ beállítást, van egy QuietMax-nak nevezett (a név mindent elárul) hibrid zajcsökkentőrendszert, és van 5 mikrofon a zajszűréshez és a telefonáláshoz. A gyártó szerint 70 órás az üzemidő (kikapcsolt zajcsökkentéssel), de ez nem a készenléti mód, hanem a normál zenehallgatással tölthető idő. A minőség jegyében kapunk Hi-Res Audio támogatást és az LDAC sem hiányzhat.

1More Sono Flow Headphone Noice Cancellation

A papírforma alapján tehát egy tök átlag fejhallgatóról van szó, na de ez egy 1More, szóval vélhetően az átlagnál szebben szól. Én most a teszt miatt biztos nem költök el 99,99 eurót, még akkor sem, ha a bevezető akció után 109,99 euró lesz az ára. Ám, ha Te ki szeretnéd próbálni, akkor az alábbi linken, EU raktárból megveheted.

1More Sono Flow

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.