Válassza az Oldal lehetőséget

3 olcsó elektromos bringa a CAFAGO-n

3 olcsó elektromos bringa a CAFAGO-n

A CAFAGO bringái szinte roller árban vásárolhatók meg.

3 olcsó elektromos bringa a CAFAGO-n

Kicsik, könnyűek, de van rajtuk pedál, így nem jelent gondot egy közepes emelkedő, illetve, végszükség esetén lemerült akkumulátorral is haza lehet velük kerekezni. Mind a 3 gép német raktárból rendelhető!

 


 

DYU D3+ Összecsukható Moped Elektromos Kerékpár

3 olcsó elektromos bringa a CAFAGO-n 1

A DYU D3+ egy innovatív összecsukható elektromos kerékpár, amely kiváló választás a mindennapi ingázáshoz vagy városi kalandokhoz. 14 colos felfújható gumiabroncsai és 240 W-os motorja lehetővé teszi, hogy akár 25 km/h sebességre is felgyorsuljon. A 36V 10Ah-s akkumulátorának köszönhetően akár 70 km-es hatótávot is elérhet egyetlen töltéssel. A kettős tárcsafék rendszer, állítható magasság és az alkalmazáson keresztüli vezérlés minden felhasználó számára biztosítja a kényelmet és biztonságot. Kompakt mérete és összecsukható kialakítása révén könnyedén tárolható és szállítható.

A bringa német raktárból vásárolható meg, ára JAD3B a kuponkóddal ~203 000 forint itt:

 

DYU D3+ Összecsukható Moped Elektromos Kerékpár

 


 

DYU D3F Összecsukható Elektromos Kerékpár

3 olcsó elektromos bringa a CAFAGO-n 2

A DYU D3F egy robusztus és megbízható elektromos kerékpár, amely 250W-os motorjával és 36V 10Ah-s akkumulátorával akár 25 km/h maximális sebességet és 40-60 km-es segédmotoros hatótávot kínál. A 14 colos abroncsok, az erős vas keret és az állítható ülésmagasság minden utazást kényelmessé tesz, miközben a kettős tárcsafék rendszer gondoskodik a biztonságos megállásról. Összecsukható kialakítása révén könnyen szállítható és tárolható, ideális választás a városi közlekedéshez.

A bringa német raktárból vásárolható meg, ára JAD3FB10 a kuponkóddal ~180 000 forint itt:

 

DYU D3F Összecsukható Elektromos Kerékpár

 


 

DYU A5 Összecsukható Elektromos Kerékpár

3 olcsó elektromos bringa a CAFAGO-n 3

A DYU A5 egy magas teljesítményű összecsukható elektromos kerékpár, amely 350W-os kefe nélküli motorral és 48V 7.5Ah-s akkumulátorral büszkélkedhet, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy akár 25 km/h sebességgel haladjon, és legfeljebb 40 km-es távolságot tegyen meg egy töltéssel. Az állítható ülés- és kormánymagasság, valamint az első villa és nyeregcső felfüggesztési rendszere biztosítja a kényelmes utazást minden felhasználó számára. Az LCD kijelző, az első és hátsó fékrendszer, valamint az összecsukható kialakítás tovább növelik e kerékpár praktikumát és vonzerejét.

A bringa német raktárból vásárolható meg, ára JAA5W a kuponkóddal ~214 000 forint itt:

 

DYU A5 Összecsukható Elektromos Kerékpár

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.