Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb Banggood akciók a hétvégére!

A legjobb Banggood akciók a hétvégére!

Ahogy a Banggoodtól megszoktuk, mindenféle kategóriában tartogatnak meglepetést.

A legjobb Banggood akciók a hétvégére!

Ebben a cikkben meglehetősen sok termék kapott helyet, és kivételesen csak egy áruházból válogattam. A termékek nagyobb része, néhány kivételtől eltekintve európai raktárból érkeznek, ahol nem, ott jelezni fogom. Természetesen kínai raktár esetén is rendelkezésre áll vámmentes szállítás.

A cikkben minden termék EU vagy kínai raktárból rendelhető, EU raktárnál nincs plusz áfa és vámkezelés, kínai raktárnál pedig elérhető a Duty Free vámmentes szállítás, ami az esetek többségében ráadásul ingyenes.


Rengeteg termékteszttel vár YouTube csatornánkon! Nézz be, ha tetszik iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 


 

1. FanJu FJ3391 Multifunkciós Időjárás-állomás Projektoros Óra

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 1

A FanJu FJ3391 egy sokoldalú időjárás-állomás, amely színkijelzővel, idő- és hőmérsékletprojekcióval, valamint időjárás-előrejelzéssel rendelkezik. DCF rádióvezérelt időfunkcióval (csak Németországban), örök naptárral 2099-ig, és heti napok megjelenítésével hét nyelven. Két napi ébresztővel, automatikus szundi funkcióval, bel- és kültéri hőmérséklet-, valamint páratartalom-méréssel büszkélkedik. A kültéri érzékelő 60 méteres hatótávolsággal rendelkezik, és akár három különböző érzékelőt is csatlakoztathatunk hozzá.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGRFEBWWS3 kuponkóddal 9795 forint itt:

 

FanJu FJ3391 Multifunkciós Időjárás-állomás Projektoros Óra

 


 

2. Vezeték nélküli Időjárás-állomás Óra

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 2

Ez az időjárás-állomás digitális beltéri hőmérővel és higrométerrel, 12 órás légnyomásrekorddal, holdfázisokkal és barométeres időjárás-előrejelzéssel szolgál. Öt nyelven jeleníti meg a heti napokat, kínál ébresztőfunkciót, szundi funkciót, és képes a bel- és kültéri hőmérséklet, valamint páratartalom kijelzésére. A csomag tartalmaz egy vezeték nélküli kültéri érzékelőt, amely IPX4 vízállósági fokozattal rendelkezik.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGRFEBWWS2 kuponkóddal 9432 forint itt:

 

Vezeték nélküli Időjárás-állomás Óra

 


 

3. FanJu Időjárás-állomás

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 3

Érintőképernyős vezeték nélküli bel- és kültéri hőmérő asztali órával, amely a napkelte és napnyugta idejét, holdfázisokat, árapályokat és penész kockázatát is megjeleníti. A hőmérséklet és a páratartalom mérése mellett figyelmeztetést ad a kültéri hőmérséklet felső és alsó határértékére, valamint fagyriasztást is kínál. Támogatja a légnyomás mérését is, és akár három vezeték nélküli kültéri érzékelőt is csatlakoztathat.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGRFEBWWS1 kuponkóddal 9795 forint itt:

 

FanJu Időjárás-állomás

 


 

4. LDNIO SE4432 2500W Többaljzatos elosztó

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 4

A LDNIO SE4432 egy 2500W teljesítményű elosztó, 4 AC aljzattal és 4 USB-A porttal, amely intelligens töltést biztosít mobiltelefonoknak és tableteknek. Túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, emlékeztetővel a maximális megengedett teljesítményre, ha több eszközt csatlakoztatunk egyszerre.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGRFEBSRC4 kuponkóddal 6891 forint itt:

 

LDNIO SE4432 2500W elosztó

 


 

5. BaoJie BJ-218 25W Mobil Rádió

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 5

A BaoJie BJ-218 egy 25W teljesítményű mobil rádió, VHF és UHF frekvenciasávokkal, FM-sztereó dekóderrel, széles sávú vétellel, vízálló kézimikrofonnal és mini ventilátorral. Támogatja a csoportos hívást, távoli lebénítást, kódolást, figyelést, újraélesztést és riasztást, valamint rendelkezik kiválasztott hívásfunkciókkal és hangvezérléssel.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGRFEBMRTT kuponkóddal 23 585 forint itt:

 

BaoJie BJ-218 25W Mobil Rádió

 


 

6. FIMI PALM 2 PRO 3-tengelyes Kézi Gimbal

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 6

A FIMI PALM 2 PRO egy 3-tengelyes kézi gimbal 4K 30fps videófelvétellel, 2600mAh akkumulátorral és 1/2 colos érzékelővel. Sony CMOS szenzorral, 128°-os látószöggel, F2.2 apertúrával és kiváló alacsony fényviszonyok közötti teljesítménnyel rendelkezik. Precíziós vezérlést, vezeték nélküli kapcsolatot és hosszú üzemidőt kínál.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGRFEBDCDC kuponkóddal 69 673 forint itt:

 

FIMI PALM 2 PRO 3-tengelyes Kézi Gimbal

 


 

7. Zeblaze Thor Ultra 1.43 inch AMOLED Okosóra

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 7

A Zeblaze Thor Ultra egy 4G-s önálló hívásokat támogató, GPS-szel, 16GB memóriával, szívritmus- és SpO2 monitorral, többsportos módokkal és zenelejátszással felszerelt Android 8.1 okosóra. AMOLED HD kijelzővel, gyors töltéssel és hosszú üzemidővel rendelkezik.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára BGFeb096 kuponkóddal 28 665 forint itt:

 

Zeblaze Thor Ultra 1.43 inch AMOLED Okosóra

 


 

8. VIOLEWORKS 288VF 1/2” Elektromos ütvecsavarozó (két akkumulátorral)

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 8

A VIOLEWORKS 288VF egy erőteljes, akkumulátoros hatásos csavarkulcs, 1/2 colos négyzetmeghajtással és akár 380N.M nyomatékkal. Tungsten acél tengellyel, változtatható sebességgel és autostop funkcióval rendelkezik fordított forgásnál.

A termék cseh raktárból rendelhető, ára BGFeb079 kuponkóddal 16 690 forint itt:

 

VIOLEWORKS 288VF 1/2” Elektromos ütvecsavarozó

 


 

9. MUSTOOL G1200 Digitális Mikroszkóp

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 9

A MUSTOOL G1200 egy 12MP, 7 hüvelykes színes képernyővel rendelkező digitális mikroszkóp, amely 1-1200x folyamatos nagyítást kínál. Beépített ultra-lítium akkumulátorral, támogatja a 24 órás légnyomás trend megjelenítését és többnyelvű menüt kínál.

A termék cseh raktárból rendelhető, ára BG0cc214 kuponkóddal 20 319 forint itt:

 

MUSTOOL G1200 Digitális Mikroszkóp

 


 

10. VIOLEWORKS 6 Inch mini láncfűrész (két akkumulátorral)

A legjobb Banggood akciók a hétvégére! 10

A VIOLEWORKS egy kompakt és könnyen kezelhető elektromos metszőfűrész, amely egy vagy két akkumulátorral és EU csatlakozóval rendelkezik. Nagy kapacitású lítium akkumulátorral, rézmag motorral, kiváló minőségű vezetőlánccal és ergonomikus fogantyúval rendelkezik a hatékony és biztonságos munkavégzés érdekében.

A termék cseh raktárból rendelhető, ára BG24PL25JAN kuponkóddal 9795 forint itt:

 

VIOLEWORKS 6 Inch mini láncfűrész

 


 

ZÁRSZÓ

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.