Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb TomTop akciók a hétvégére!

A legjobb TomTop akciók a hétvégére!

A legtöbb termék német raktárból jön, természetesen jó áron!

A legjobb TomTop akciók a hétvégére!

Ebben a cikkben meglehetősen sok termék kapott helyet, és kivételesen csak egy áruházból válogattam. A termékek nagyobb része, néhány kivételtől eltekintve európai raktárból érkeznek, ahol nem, ott jelezni fogom. Természetesen kínai raktár esetén is rendelkezésre áll vámmentes szállítás.

A cikkben minden termék EU vagy kínai raktárból rendelhető, EU raktárnál nincs plusz áfa és vámkezelés, kínai raktárnál pedig elérhető a Duty Free vámmentes szállítás, ami az esetek többségében ráadásul ingyenes.


Rengeteg termékteszttel vár YouTube csatornánkon! Nézz be, ha tetszik iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 


 

Creality CR-Scan Ferret Pro 3D Szkenner

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 1

A Creality CR-Scan Ferret Pro egy kifinomult technológiájú hordozható 3D szkennelő, amely képes a legapróbb részletek megragadására 0,1 mm-es pontossággal, akár mozgás közben is. A szkennelő az újgenerációs WiFi6 technológiával biztosítja a gyors adatátvitelt, és nem igényel előzetes felületkezelést a fényes vagy sötét tárgyak digitalizálásához. Két szkennelési módot kínál, egyszerű használatot ígér minden szintű felhasználónak, és 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik a hosszabb üzemidő érdekében.

A termék német raktárból rendelhető, ára a FF7234EU kuponkóddal ~133 000 forint itt:

 

Creality CR-Scan Ferret Pro 3D Szkenner

 


 

Sculpfun iCube Pro 5W Lézergravírozó

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 2

A Sculpfun iCube Pro egy 5W-os, nagy precizitású lézergravírozó, amely kiemelkedő vágási és gravírozási képességeket kínál. Felszerelt egy füstszűrővel, amely tisztán tartja a munkaterületet, valamint egy hőmérsékleti riasztóval a biztonságos használatért. A készülék többféle kapcsolódási lehetőséget támogat, beleértve a Bluetooth és Type-C csatlakozást, valamint egy cserélhető lézerlencsét a hosszabb élettartam érdekében.

A termék német raktárból rendelhető, ára a FF7236 kuponkóddal ~70 000 forint itt:

 

Sculpfun iCube Pro 5W Lézergravírozó

 


 

Creality K1 3D Nyomtató

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 3

A Creality K1 egy forradalmi 3D nyomtató, amely 600 mm/s sebességgel képes nyomtatni, így jelentősen növelve a termelékenységet. Automatikus szintező funkcióval, rugalmas építőfelülettel, és a Creality OS-szel felszerelve, a K1 könnyedén kezelhető és gyors felfűtést kínál. Az alumínium ötvözetből készült keret és a G-érzékelős fej biztosítja a kiemelkedő nyomtatási minőséget még nagy sebesség mellett is.

A termék német raktárból rendelhető, ára a FF6901 kuponkóddal 155 500 forint itt:

 

Creality K1 3D Nyomtató

 


 

Creality 3D Ender-3 S1 Pro Asztali 3D Nyomtató

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 4

Az Ender-3 S1 Pro egy sokoldalú 3D nyomtató, amely a “Sprite” teljes fém kettős fogaskerék extruderrel, CR Touch automatikus szintezéssel, és akár 300℃-ig terjedő hőmérsékletű fúvókával rendelkezik. A nyomtató támogatja a különféle filamenteket, nagyméretű nyomtatási térfogattal és energiahatékony működéssel bír.

A termék német raktárból rendelhető, ára a FF6368EU kuponkóddal ~96 000 forint itt:

 

Creality 3D Ender-3 S1 Pro Asztali 3D Nyomtató

 


 

Lenovo XIAOXIN 100 Projektor

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 5

A Lenovo XIAOXIN 100 egy magas fényerejű, 1080p felbontású hordozható otthoni vetítő, amely éles és részletgazdag képet nyújt HDR 10 támogatással. Beépített CMOS kamera modullal és automatikus fókuszálási funkcióval rendelkezik, valamint káros kék fény szűrésével óvja a nézők szemét.

A termék német raktárból rendelhető, ára ~83 200 forint itt:

 

Lenovo XIAOXIN 100 Projektor

 


 

Lenovo Thinkplus Air H4S Projektor

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 6

A Lenovo Thinkplus Air H4S egy 500 ANSI lumenes digitális projektor, amely kiemelkedő hangminőséget és pormentes optikai gépet kínál. Támogatja a nappali vetítést, 1080p felbontást, és alacsony zajszintű tervezéssel rendelkezik, így ideális otthoni szórakoztató központnak.

A termék német raktárból rendelhető, ára ~68 700 forint itt:

 

Lenovo Thinkplus Air H4S Projektor

 


 

Wanbo TT Projektor

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 7

A Wanbo TT egy kompakt, 650 ANSI lumenes fényerejű hordozható projektor, amely gyorsan és automatikusan fókuszál, támogatja a 4K dekódolást, és HDR10+ technológiával javítja a képminőséget. Kettős sávú WiFi-vel felszerelt, így zökkenőmentes streaming élményt nyújt.

A termék német raktárból rendelhető, ára ~82 000 forint itt:

 

Wanbo TT Projektor

 


 

Andoer HD-M6X LED Videóvilágítás

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 8

Az Andoer HD-M6X egy állítható magasságú, félhold alakú LED videóvilágítás, amely bi-színes hőmérséklet-szabályozással és dimmelhető fényerővel rendelkezik. Távirányítóval és telefon tartóval felszerelt, így tökéletes választás élő közvetítésekhez és videófelvételekhez.

A termék német raktárból rendelhető, ára ~47 000 forint itt:

 

Andoer HD-M6X LED Videóvilágítás

 


 

Smartmi GR-H Grafit Elektromos Fűtőtest

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 9

A Smartmi GR-H egy innovatív grafit bevonatú elektromos fűtőtest, amely gyors és hatékony fűtést kínál három fűtési szinttel és balesetvédelmi funkciókkal. IPX4 vízálló kivitelével fürdőszobában is használható, zajszintje alacsony, így nem zavarja a háztartás nyugalmát.

A termék német raktárból rendelhető, ára ~31 000 forint itt:

 

Smartmi GR-H Grafit Elektromos Fűtőtest

 


 

F02 Bluetooth Kulcskereső

A legjobb TomTop akciók a hétvégére! 10

Az F02 egy Bluetooth-alapú kulcskereső négyes csomagban, amely globális helymeghatározással, egyszerű egygombos hívással és Apple MFi tanúsítvánnyal rendelkezik. Alacsony energiafogyasztásának köszönhetően akár 10 hónapig is üzemképes, így megbízható segítséget nyújt az elveszett tárgyak megtalálásához.

A termék kínai raktárból rendelhető, ára ~7300  forint itt:

 

F02 Bluetooth Kulcskereső

 


 

ZÁRSZÓ

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.