Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: LEPA G900, tápegység nagymacskával

22 LEPA_G900Ha drága táp érkezik hozzánk, az többnyire a Bluechipnek köszönhető. Emiatt meg sem lepődtem, amikor egy méretes, de főképp nehéz, fekete dobozt nyomtak a kezembe, mondván, erről írjak néhány mondatot.
Csodálkozva forgattam a dobozt, a LEPA márkanév nem mondott túl sokat. Igaz, csak vissza kellett a HOC-n lapozni, hogy némi fogalmam legyen róla honnan jött a szerkezet.
26 LEPA_G900
Nos, a LEPA az Enermax gyártójának új márkaneve. Hozzájuk tartozik ugye a NAXN is, így már három név köthető ugyanazon gyártóhoz. Míg a NAXN esetén egyértelműen az volt a cél, hogy az olcsóbb kivitelű egységekkel ne rombolják az Enermax nevet, addig a LEPA-val, fogalmam sincs, mit akarnak. Első ránézésre sem tűnt rossz darabnak, miután szétszereltem már biztos volt, hogy minőségi egység.
32 LEPA_G900_2
Igen ám, de az Enermax neve alatt általában minőségi egységeket találunk, ráadásul a középkategóriától egészen a csúcsig, lásd a nálunk is bemutatott (http://hoc.hu/Egyeb-Vas-Cikkek/Bemutatjuk-Enermax-MAXREVO-eromu-a-javabol.html) Maxrevót. A kérdés tehát, hogy a LEPA hol illeszkedik a képbe. Lehet, hogy a későbbiekben az Enermax név marad a középkategóriának, az is lehet, hogy a LEPA lesz a középkategóriás márkanév, de végső esetben, bár sok értelme nem lenne, a két márka egymás mellett is futhat ugyan abban a piaci szegmensben.

Bemutatjuk: LEPA G900, tápegység nagymacskával 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2