Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: LEPA G900, tápegység nagymacskával

Rövid bemutatónk végére értünk, de ahhoz, hogy belássuk a LEPA G900-as modell jó választás ennyi elég is volt. Ahogy a cikkben olvashattátok ez a tápegység lényegében megegyezik a MODU87 típusú, Enermax gyártmánnyal, legalábbis a topológiáját tekintve.
A moduláris felépítésnek, a különálló áramköri kártyáknak hála a felépítés megfelelően szellős lett, így a nagy ventilátor alacsony fordulaton is képes lehet jól átszellőztetni.
16 LEPA_G900
A kimeneti oldallal is elégedettek lehetünk. A négy 12 voltos ág darabonként 30 amperig terhelhető, ami igazán impozáns érték. Az 5- és a 3,3 voltos ágak PWM-es kialakítása meglehetősen ritka, leginkább a felső kategóriánál előforduló megoldás, mert bár mind a hatékonyságra, mind a kimenetek stabilitására jó hatással van, a beépített plusz alkatrészek miatt meglehetősen drága, mondhatni úri huncutság.
13 LEPA_G900
A felépítéssel, a felhasznált alkatrészek minőségével nem lehet probléma, hiszen minden komponens márkás, az utolsó kondenzátorig. A forrasztások minősége tökéletes, az alkatrészek beültetése úgyszintén, így nyugodtan mondhatjuk, hogy bár a név változott, az Enermax minőség maradt.
24 LEPA_G900
Számunkra továbbra is kérdés, hogy mi a gyártó célja azzal, hogy egy új márkanevet akar a piacra bevezetni az Enermax mellé, miközben a minőség és a megcélzott piac megegyezik. Okoskodni nem szeretnénk, remélhetőleg a nem túl távoli jövőben ez is ki fog derülni.
Addig is, azoknak, akik LEPA G900 egységben gondolkoznak, azt mondhatjuk, hogy tegyék nyugodtan. A fent leírtak alapján gyanítjuk, hogy csalódás nem éri őket!

A Lepa G900 ára ~46 ezer forint az általános forgalmi adóval növelve. Akinek megtetszett, az futhat is Bluechiphez megvenni!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2