Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: LEPA G900, tápegység nagymacskával

A most bemutatandó egység tehát egyértelműen felső kategóriás, de minimum a középkategória felső szegmensébe tartozó darab, amit mi sem mutat jobban, mint a szolgáltatások listája.
  • 80 PLUS Gold minősítés, 93 %-os hatékonysági csúccsal
  • 13,9 centiméteres csendes ventilátor
  • 8 tűs PCI-E csatlakozó
  • Aktív PFC, túláram, túlfeszültség és rövidzár védelem
  • 18 amperes kimenet a 12 voltos ágon, támogatva a legújabb hatmagos processzorokat
  • 60 centiméteres kábelkorbács a modern, alulszerelt táppal ellátott házakhoz
  • SATA csatlakozók 3,3 volttal az SSD támogatás miatt
  • Moduláris kialakítás a minél kevesebb kábelért
Ahogy látható lényegében minden földi jóval megpakolták a tápot, de arra, hogy milyen alkatrészekből áll össze a szerkezet, majd csak a szétszerelés után kapunk választ. Addig is lássuk a dobozt, és ami benne van!
17 LEPA_G900
Jól látszik, hogy a gyártónak nincs mit titkolnia a LEPA G900 esetén, sőt, a termék bemutatására rendesen felhasználja a doboz felületeit. Erre, az előbbi lista után nyugodtan mondhatjuk, van is oka. A fekete doboz telis tele van képekkel, a tetejéről komoly képpel néz a szemünkbe egy leopárd.
18 LEPA_G900
A karton nagyméretű, a fedelet felnyitva a tápegységet, egy 230 voltos tápkábelt, egy leírást (magyar nyelv nincs) és egy kisebb kartondobozt találunk. Ebben a dobozban találjuk a moduláris kábeleket, melyek mindegyike műanyag harisnyával van burkolva. A csatlakozók, a táp felöli oldalukon fülekkel vannak ellátva, ezek megakadályozzák a kábelek kimozdulását.
25 LEPA_G900
A tápegység maga meglehetősen méretes, de gyaníthatóan nem csak azért, hogy a 14 centiméteres ventilátor elférjen benne. Erre utal a meglehetősen nagy tömege, valamint a rengeteg alkatrész, amit a rácson benézve megpillantunk.
23 LEPA_G900
A burkolat matt fekete, két oldalán egy-egy LEPA G900 matrica, melyek dizájn szerint valamikor a nyolcvanas években készültek. Az aranyszínű LEPA logóval díszített ventilátorrács mögött egy arany lapátokkal ellátott ventilátort találunk. Persze, az arany a minőséget sugallja, de egy arany ventilátor nagyjából annyira felel meg erre, mint egy indiai autóba, a luxust erősítve, a mű faberakás.
A tápegység hasán találjuk a megszokott táblázatot, mely a sínek terhelhetőségét mutatja, és melyből rögtön kiderül, hogy ebben a tápegységben nem kevesebb, mint négy darab 12 voltos ágat alakított ki a gyártó.
30 LEPA_G900
A külső kapcsán még egy dologra ki kell térnünk, ez pedig a kábelkorbács, amiről feljebb már találhattatok egy adatot, ez pedig a hossza. Igazoljuk, hogy valóban eléri a hatvan centit, ami képessé teszi a tápegységet arra, hogy a megszokottnál magasabb házba is használhassuk, még akkor is, ha a táp az alaplaptól teljesen elkülönítve, alul kapott helyet.
21 LEPA_G900

Bemutatjuk: LEPA G900, tápegység nagymacskával 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2