Válassza az Oldal lehetőséget

32 GB-os Kodak memóriakártya 1450 forintért!

32 GB-os Kodak memóriakártya 1450 forintért!

Ha kevés a hely, akkor ennél olcsóbban márkás kártyát most nem kapsz!

kodak 32gb2

Ha az ár-tárterület összefüggést nézzük, akkor kétség kívül a 32 GB kapacitású kártyák a nyerők. A 16 GB-os csak 100-200 forinttal olcsóbb, a 64 GB-os változatok pedig több, mint a duplájába kerülnek a 32 GB-os árának. Persze vannak olyan szituációk, amikor 64-es kártyát ajánlanánk, például, ha 4K videókat akarunk rögzíteni, azonban olcsóbb telefonba háttértárnak, olcsóbb drónokba, akciókamerákba, tabletekbe bőven elegendő lehet (főleg ilyen áron) egy 32 gigás is, hiszen ez is jócskán kitolja a tárolható fényképek számát.

32 GB-os Kodak memóriakártya 1450 forintért! 1

A hazai árakról sokszor írtam, nem ismétlem magam. A lényeg, hogy az 1450 forintos ár több, mint ajándék, mondhatni nevetségesen alacsony. Ráadás, hogy nincs szállítási díj sem, sőt az is, hogy annyira alacsony az ár, hogy akár nyolc darab kártyát is rendelhetünk egyszerre, még akkor sem kell a csomag után se vámot, se ÁFA-t fizetnünk!

Megvenni itt tudod: Kodak 32 GB UHS1 memóriakártya

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.