Válassza az Oldal lehetőséget

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje

Akciók a kávé szerelmeseinek, a tisztaság szerelmeseinek, és azoknak, akik olcsón akarják megúszni a karácsonyt.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 1


 

Bevezető

Ez most nem egy szokásos ajánló lesz, mert több olyan akció is befutott, amiről érdemes szólni, és még érdemesebb ezeket kihasználni. Jelesül a Banggoodon a kávézás szerelmeseinek indult a Banggood kávéfesztivál, míg a Geekbuyingon eszement áron juthatunk porszívóhoz.

A két akcióban egy a közös, a termékek nagyon nagy része EU raktárból rendelhető, így se vámolással, se vámköltségekkel nem kell foglalkoznunk, a szállítás pedig szerencsés esetben nem lesz több, mint 5-7 munkanap.

A cikk végére, mintegy bónuszként bemutatom az idei november akciós naptárát. Mint minden évben, úgy most is 3 nagy akciós időszakkal találkozhatunk, ezeket fogom bemutatni!

 


 

Banggood kávéfesztivál

A kávé több, mint egy barna, koffeines ital. Illata, aromája sokakat függővé tett, hogy mást ne mondjak, szerény személyemet is. Idén, hosszú évek után le is cseréltem a kávéfőzőmet egy olyan szerkezetre, aminek az ára sem volt fájón magas, és az elkészült kávé is megfelelő minőségű lett.

Velem együtt persze sok százmillió ember issza meg a napi feketéjét, csak Kínában kb. háromszázezren. Ennyi embert már érdemes kiszolgálni, így egy kereskedő okosan jár el, ha ezt a piaci rést célozza meg. Így tett a Banggood is idén!

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 2

Az akcióban az első helyen természetesen a BlitzWolf (BlitzHome) gépei szerepelnek. Ez a család jelenleg három tagból áll. A CMM1 egy filteres kávéfőző, a CMM2 egy igényes presszógép, ami kis tudással is ízletes kávét ad, míg a harmadik a CMM5 egy belépő szintű barista gép, amivell már testre tudjuk szabni a kávénkat, vagyis ezzel már tényleg nem főzni, hanem készíteni fogjuk a kávét. Lényeges, hogy mindhárom géphez elérhető magyar használati utasítás is!

A BlitzWolf mellett találkozhatunk egyéb ismert vagy kevésbé ismert márkákkal is, olyanokkal, mint a Xiaomi, vagy a HiBREW. A következő néhány napban természetesen minden terméket olcsóbban vehetsz meg!

A mostani akcióban nem csak kávégépeket, hanem minden más kiegészítőt is megkapunk, ami kávékészítéséhez kelleni fog. Vannak tejhabosítók, kézi- és motoros kávéörlők, kávépörkölők. Szóval tényleg minden.

Ha kinézelódted magadat, akkor a szerencsédet is próbára teheted egy rulettkerékkel, amivel 50 százalékos kupont, CMM1 vagy CMM2 kevéfőzőt nyerhetsz.

Az akciók nyitóoldalát itt találod:

Banggood kávéfesztivál

 


 

BlitzWolf BW-CMM1

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 3

Ez a gép tehát a belépő szintet képviseli, legalábbis árban, mert azoknak, akik a fiteres kávét szeretik tökéletes választás. Egyszerre akár 12 adag is lefőzhető vele. Ezt a kávé fajtát szoktak amerikai vagy hosszú kávénak is hívni. Jómagam kevésbé kedvelem, de aki érti a módit, az állítólag ilyen szerkezettel is finom italokat képes előállítani. Tejeskávénak pl. biztos, hogy tökéletes.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 4

A filteres megoldás megoldás miatt persze nem csak kávét, hanem bármilyen forrázható italt készíthetünk vele, így például teát is. Ezt több módon is elkészíthetjük egy ilyen főzővel. Hagyományos módon, vagyis forrázva, ilyenkor a filterbe, a kávé helyett teafüvet teszünk. Vagy használhatunk szálas teát is (szerintem a legjobb), ilyenkor az üvegedénybe tett teára engedjük a forró vizet, és 3-5 percig ázni hagyjuk.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 5

A BlitzWolf BW-CMM1 nagyon jól néz ki. Mutatós, minőségi anyagok, szép kijelző érintésérzékeny gombokkal, szóval nagyon rendben van. Ehhez képest az árát elég alacsonyra szabták, hiszen a BGCFCMM1 kuponkóddal 9500 forintért megvehetjük lengyel raktárból. Ha megtetszett katt az alábbi hivatkozásra:

BlitzWolf BW-CMM1 filteres kávéfőző

 


 

BlitzWolf BW-CMM2 presszógép

Na, ez a masina az, amit jelenleg is használok. Túl sok variációt nem kínál a kávékészítőknek, a csoda benne pont az, hogy ennek ellenére egészen ízletes, már-már kávézói minőséget készít úgy, hogy eközben nekünk sem kell érteni a készítés folyamatához.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 6

Írtam róla cikket, ha érdekel a gép olvasd el, de ha nincs időd, a lényeget gyorsan leírom!

Szóval, a CMM2 egy presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 7

Persze, ahogy mondtam, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 8

Fontos még, hogy egy egész jól használható gőzölőt is kapunk a géppel, amivel egészen profi lattét vagy capucchinot készíthetünk. Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

A gépet most a BG4add16 (vagy BGCMM2CZEU vagy BGPLCZCMM2 vagy BGCFCMM2) kuponkóddal 27 ezer forintért tudod megvásárolni cseh (CZ) vagy lengyel (PL) raktárból itt:

BlitzWolf BW-CMM2 presszógép


 

BlitzHome BH-CMM5 belépő baristagép

Nem kell megijedni, a BlitzHome és a BlitzWolf egy márka, de a gyártó valószínűleg a Home alá fogja az új háztartásigépeit pakolni.

Nos, az a helyzet, hogy erről a gépről is kellett volna már cikket írnom, kipróbálhattam, de egyelőre megcsúsztam a munkákkal kicsit, szóval cikk majd később. Viszont, mivel alkalmam volt kipróbálni néhány szót tudok szólni róla.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 9

A lényeg a következő: A CMM5 egy belépő szintű gép, ha az otthoni baristáknak készült gépeket nézzük. Mint minden Blitzwolf gép esetén, úgy itt is érvényes, hogy a hasonló tudású, ismertebb márkákhoz tartozó gépeknél jóval olcsóbb, ebben az esetben akár 250 százalék is lehet az árbéli eltérés, természetesen a BlitzWolf (Home) javára.

A CMM5 egy olyan masina, amivel már tökéletes kávét készíthetünk, igaz, ehhez kell némi kísérletezőkedv, mivel a géppel szinte mindent testre tudunk szabni.

A beépített örlőn 15 fokozatban állíthatjuk az örlemény finomságát, de azt is befolyásolni tudjuk, hogy egy adag elkészítéséhez mennyi örleményt használjunk. Beállíthatjuk a víz mennyiségét is, de ami a legjobb, hogy ezen a gépen találunk már valósidejű nyomásérzékelőt is, aminek segítségével el tudjuk készíteni a tökéletes eszpresszót.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 10

A hozzáértők szerint 12- maximum 15 bar az, ami a kávékészítéshez kell, efölötti nyomásnál már szétnyomja a kávépogácsát a víz/gőz. A nyomást tudjuk szabályozni az örlemény durvaságával, illetve azzal, hogy mennyire préseljük össze a kávépogácsát a szűrőben. Ezek mértéke ráadásul kávéfajtánként változik, illetve ezer és egy dolog szólhat még közbe, mint például a pörkölés milyensége. Nálam például, alegutóbb vásárolt kávéval az ötös finomság és az erőteljesenn préselés vált be.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 11

Három érdekességet emelnék még ki a gép tulajdonságai közül. Az egyik a nagyon pontos áramlásmérő szenzor, aminek segítségével tényleg milliliteres pontossággal állítható be a kávéhoz szükséges víz mennyisége. A másik a hőmérsékletszabályzás, ami a legjobb, 92 fokos hőmérsékleten tartja a vizet. A harmadik a nyomásérzékelő, ami képes automatikusan leereszteni a rendszerben maradt gőzt a kávé készítés után.

A CMM5 tehát olyanoknak készül, akik szeretnék a kávézásból otthon is a maximumot kihozni. Olyanoknak, akik nem sajnálnak némi időt rászánni arra, hogy a lehető legjobb kávét készítsék el, akik szeretnék a vendégeiket is elkápráztatni egy jó kávéval.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 12

Sajnos ennek a tudásnak ára van. A BlitzHome BH-CMM5 ára a 95 000 ezer forint, ami csak addig tűnik soknak, amíg meg nem nézzük a hasonló kávégépek árait. A közvetlen, nevesebb konkurensekért 200-250 ezer forint körüli összeget kérnek el, szóval innen nézve a CMM5 nem is kerül olyan sokba.

Ha megtetszett, akkor itt megtalálod:

BlitzHome BH-CMM5 belépő baristagép

 


 

Porszívók minden mennyiségben

A Geekbuying, az egyik legnagyobb kínai áruház. Nagyon sok Eu raktárral, nagyon széles termékkörrel és természetesen nagyon jó árakkal rendelkeznek. Az elérhető márkák közül érdemes kiemelni a Tronsmartot, a Kugoo-t, az Eleglide-ot és a Xiaomi Jimmy-t. A most meghirdetet akciójukban csak Xiaomi gépeket kínálnak eladásra, igaz, több almárkától.

 

VIOMI SE robotporszívó

Lézeres Xiaomi robotporszívó alig 60 ezer forintért? Ha valaki akár 1-2 évvel ezelőtt is azt mondja, hogy ilyen van, biztos körbe röhögöm. Nos, a helyzet az, hogy a Geekbuying az idei ősz legjobb ajánlatát adta, lepipálva ezzel lényegében az összes kereskedőt, ide értve az Aliexpress boltjait is. A VIOMI SE porszívót ugynais EU raktárból, vámmentesen 200 dollárért, vagyis jelen állapot szerint kicsivel 60 ezer forint feletti összegért dobják utánunk.

Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner 2200Pa LDS Intelligent Electric Control Tank 2 in 1 Sweeping Mopping Save 5 Maps 7 An Appointment EU Plug - White

Na, de mit is tud ez a gép? Lényegében mindent! Felsöpör, porszívózik, van rajta MOP. A léterérzékelőnek és a többi szenzornak hála valós időben térképezi fel a lakásunkat, valós időben számolja ki a legoptimálisabb takarítási útvonalat. Nem esik le a lépcsőn, de képes akár 5 térképet is elraktározni, így emeletes házaknál is használható. kombinált víz és portartályt adnak hozzá, de vehetünk utólag csak por vagy csak víztartályt is, ezekkel a kiegészítőkkel a tudása megközelíti a jóval drágább VIOMI V3 tudását, ami a atavalyi év csúcs robotja volt.

Xiaomi VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner 2200Pa LDS Intelligent Electric Control Tank 2 in 1 Sweeping Mopping Save 5 Maps 7 An Appointment EU Plug - White

Nem is írok többet, bomba vétel ez a gép, szerintem karácsonyi ajándéknak is megfelelő, szóval csapjatok le rá, amíg lehet.

Ha szeretnéd igazán megismerni, akkor olvasd el a róla szóló tesztemet itt: XIAOMI VIOMI SE – AZ ŐSZ LEGJOBB LÉZERES ROBOTPORSZÍVÓJA

A gépet a VIOMISEDF kuponkóddal tudod Eu raktárból megvásárolni, így itt sem kell vámolástól tartanod:

VIOMI SE lézeres robotporszívó


 

Jimmy H8 Pro porszívó

Na, erről a gépről most már egy rövidebb novellát össze tudnék dobni, mert jelenleg, immár nagyjából fél éve ezt használjuk mi is. A tavasszal bemutatott új H sorozat középső tagját tisztelhetjük benne, és mint ilyen talán a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkezik. Egészen durva képességekkel rendelkezik. A szívóerő 25 000 Pa, ami mbizony már megemeli a szőnyeget, az egy tötéssel elérhető üzemidő pedig 70 perc. Ja, mert az nem mondtam, hogy természetesen akkumulátoros porszívóról beszélünk!

Xiaomi JIMMY H8 Pro Cordless Handheld Vacuum Cleaner 500W Motor 160AW 25000Pa Strong Suction 70 minutes Running Time 3000 mAh Lithium Battery LED Display Global Version - Purple

Ezek nagyon jó tulajdonságok, ám én nem ezeket imádom a legjobban, hanem az OLED kijelzőt és az automata porszívózási módot.

A kijelző mutatós, és végre nem kell sötétben tapogatóznunkazzal kapcsolatban, hogy mikor fogy ki a szufla a gépből. Látjuk ugyanis a töltöttséget és azt is, hogy milyen üzemmódban használjuk éppen a gépet.

Xiaomi JIMMY H8 Pro Cordless Handheld Vacuum Cleaner 500W Motor 160AW 25000Pa Strong Suction 70 minutes Running Time 3000 mAh Lithium Battery LED Display Global Version - Purple

Ez jó, de az igazán frankó dolog az automata szíváserősség. Bár ez a masina már maximális fordulaton is használható üzemidőt biztosít, ez az automata móddal durván kitolható. Mindig azon fordulaton fog működni, ami az adott talajhoz kell. Keménypadló visszavesz a fordulatból, szőnyegen felpörgeti magát. Szóval mindig az optimális módban működik, így pedig rengeteg energiát megtakarít.

Ezzel a géppel már helyettesíteni tudunk egy normál porszívót, ami ismerve a gép tömegét és méreteit kisebb mérnöki csoda.

Xiaomi JIMMY H8 Pro Cordless Handheld Vacuum Cleaner 500W Motor 160AW 25000Pa Strong Suction 70 minutes Running Time 3000 mAh Lithium Battery LED Display Global Version - Purple

A Jimmy H8 Pro most a JIMMYH8PR kuponkóddal német raktárból (Germany3) 80 ezer forintért megvehetjük, és ajándékba kapunk mellé egy Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgatót is, hogy takarítás közben halgathassuk a Queen I want To Break Free című örökzöldjét!

A porszívóról a tesztemet itt olvashatod:

Vásárlás itt: XIAOMI JIMMY H8 PRO PORSZÍVÓ TESZT – MINDENT TUD

Jimmy H8 Pro porszívó


 

Jimmy H9 Pro porszívó

JIMMY H9 Pro Cordless Handheld Flexible Vacuum Cleaner with 200AW Powerful Suction, 600W Motor, 80 Minutes Run Time, Ultra-low noise for cleaning floors, furniture by Xiaomi - Gold

A fent említett H sorozat legerősebb tagja. A legtöbb képességében megegyezik a H8 Pro-val, de azért nem mindenben. Ha nem akarsz kompromisszumot kötni, akkor ezt kell megvenned. A legnagyobb különbség, hogy azonos méretre egy nagyobb kapacitású akkumulátort sikerült beleszuszakolni, így egy töltéssel 80 percen eresztül is szipogatja a port. A másik nagy különbség, hogy a hosszabb toldócső középen csuklót kapott, ennek segítségével játszi könnyedséggel tudjuk a szívófejet a szekrények vagy a kanapé alá betolni.

JIMMY H9 Pro Cordless Handheld Flexible Vacuum Cleaner with 200AW Powerful Suction, 600W Motor, 80 Minutes Run Time, Ultra-low noise for cleaning floors, furniture by Xiaomi - Gold

Sajnos a kompromisszum mentesség súlyos forintokba kerül. Az egyetlen jó hír, hogy ehhez is kapunk ajándékot, mégpedig egy Tronsmart Apollo Air fülhallgatót. A gépet 128 ezer forintért adják a JMH9PRO kuponkóddal itt (Germany-3):

Jimmy H9 Pro porszívó


 

Jimmy JV85 Pro

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 13

Ha a kompromisszum mentességet keresed némileg olcsóbban, akkor a JV85 Pro a Te választásod. Ez ugyan egyel régebbi modell, mint amit a H sorozatban találsz, de a képességek terén sok változás nincs. Erős motor, nagy szívási teljesítmény, 70 perces üzemidő, OLED kijelző, középen hajló szívócső, sok szívófej, atkaporszívó üzemmód. Szóval szinte mindenben megegyezik az újabb modellel.

Kávéfesztivál, porszívóvásár és novemberi akciók menetrendje 14

Azonban, ahogy írtam olcsóbb, nem másért, mert egy generációval “öregebb”. Ez az olcsóság jelen esetben azt jelenti, hogy a SMHJV85K10 kuponkóddal 90 ezer forintért megvehetjük. Kapunk itt is ajándékot, mégpedig egy Tronsmart Onyx Apex Bluetooth fülhallgatót.

Vásárlás itt:

Jimmy JV85 Pro


 

JIMMY HW8 PRO

JIMMY PowerWash HW8 Pro Cordless Dry Wet Smart Vacuum Washer Cleaner 15000pa Brushless Digital Motor 3000mAh 35Mins Run Time Instantly Dry One-Touch Self-Cleaning LED Disply Detachable Water Tank Replaceable Battery Pack- Purple

A mostani ajánlat legdrágább darabja, de számomra a legkedvesebb, mert ezzel leptem meg a zasszonyt nyáron, és nem csak megleptem, hanem komoly örömet is okoztam neki. Annyira nagyot, hogy megígérte, nem kell róla cikket írnom, megírja helyettem. Képzeljétek meg is csinálta. Igaz, a bevezetőt, lezárást én körmöltem, a lényeget, a tapasztalatokat ő fogalmazta meg, ami már csak azért is jó, mert ő használja a gépet.

JIMMY PowerWash HW8 Pro Cordless Dry Wet Smart Vacuum Washer Cleaner 15000pa Brushless Digital Motor 3000mAh 35Mins Run Time Instantly Dry One-Touch Self-Cleaning LED Disply Detachable Water Tank Replaceable Battery Pack- Purple

Nos, de mi is ez a masina?

Ez kérem egy olyan porszvó, ami felmosó funkcióval is rendelkezik. Rendkvül kevés vízzel, hatékonyan képes a lakásunkat felmosni, eközben össze is szívja az elé kerülő koszt. A tiszta és a koszos vizet külön tartályba tárolja, komoly szívóerővel rendelkezik, és ezen is van egy bazinagy kijelző. Tényleg király szerkezet, he nem hiszitek olvassátok el a róla szóló cikket: A ZASSZONY IMÁDJA – XIAOMI JIMMY HW8 PRO ELEKTROMOS FELMOSÓ TESZT

JIMMY PowerWash HW8 Pro Cordless Dry Wet Smart Vacuum Washer Cleaner 15000pa Brushless Digital Motor 3000mAh 35Mins Run Time Instantly Dry One-Touch Self-Cleaning LED Disply Detachable Water Tank Replaceable Battery Pack- Purple

Sajnos, ahogy írtam a jóságnak ára van, nem is kevés. Persze ez is csak viszonylagos. A Jimmy H8 Pronál kicsit drágább, de a H9 Pronál jóval olcsóbb, pedig az csak egy porszívó felmosó nélkül. Szóval innen nézve a HW8PRO kuponkóddal elérhető 102 ezer forint nem is olyan vészes, már csak azért sem, mert egy ütemben végezhetünk a porszívózással és a felmosással, ha ezt a gépet használjuk.

Vásárlás itt:

JIMMY HW8 PRO felmosós porszívó


 

VIOMI A9 porszívó

VIOMI A9 Cordless Handheld Vacuum Cleaner 120AW 23000Pa Strong Suction 400W Brushless DC Motor Removable Battery Removable Battery 60 Mins Runtime 4-Brush Heads LED Light EU Version - Black

Végül, de nem utolsó sorban itt a cikkünk legolcsóbb porszívója, a VIOMI A9. Ezt sem kell lebecsülni. Ugyan képességeiben elmarad a Jimmy masináktól, árában még jobban lemarad, szóval tetszetős a vásár! A szívóerő 23 000 Pa, egy töltéssel 60 percet képes takarítani. Ehhez is kapunk sokféle, egészen pontosan négy különböző szívófejet, így például atkafejet is a kárpitos bútorok tisztításához.

VIOMI A9 Cordless Handheld Vacuum Cleaner 120AW 23000Pa Strong Suction 400W Brushless DC Motor Removable Battery Removable Battery 60 Mins Runtime 4-Brush Heads LED Light EU Version - Black

Vannak a porszívónak olyan extrái is, mint a szívófejen lévő, automatikusan felkapcsolódó világítás. Ami szép, hogy az igencsak vállalható képességekért nem kérnek sokat. A jelen akcióban a VIOMIA9DF kuponkóddal mindössze 47 000 forintba kerül itt:

VIOMI A9 porszívó


 

Novemberi akciók

Tudni kell, hogy a kínai áruházakban kicsit másképp zajlanak az akciók, mint nálunk vagy az USA-ban. A leárazások három lépcsőben követik egymást. Az első a 11.11, vagyis november 11. vagy megint másként a szinglik napja. Itt egyrészről tényleg a szinglikről, vagyis az egyedülállókról van szó, más részről a négy egyes (11.11) is erre céloz.

A második lépcső a megszokott Black Friday, amit az USA-ból eredeztethetünk, a harmadik pedig a Cyber hétfő, ami tudtommal ismét kínai találmány, ám már itthon is találkozhatunk vele.

A három alkalomból a kínai áruházakban a 11.11 a legjelentősebb akciók ideje. Ennek oka, hogy a november 11 táján rendelt termékek még gond nélkül megérkeznek európába, illetve a világ olyan részeibe, ahol a karácsonyt ünneplik. Emiatt ilyenkor kapjuk a legnagyobb kedvezményeket!

A Fekete Péntek is jelnetős leértékelésekkel jár, de ilyenkor már előfordul, hogy egy-egy termék nem érkezik meg a fa alá. Az utóbbi évek tapasztalata azt mutatta, hogy néhány szerencsétlen esettől eltekintve, a Fekete Pénteken vásárolt termékek is ideértek Kínából, de ilyenkor azért már illik B tervet is készíteni.

A Cyber Monday, vagyis Cyber hétfő már azoknak az ünnepe lesz, akik nem karácsonyra vásárolnak. Ez a bent ragadt termékek kiárusítása, ami nagy kedvezményekkel jár. Sajnos nem érdemes ezt várni, mert bár a kedvezmények nagyok, a raktárak szinte üresek, a kurrens termékek ilyenkorra már eltűnnek.

Lényeges, hogy az utóbbi években a határnap, amíg még érdemes karácsonyra kínai áruháztól rendelni kitolódott. Ennek oka, hogy egyre több az EU raktár, ahonnan akár egy hét alatt is ideérhet a csomag. Azt persze senkinek sem ajánlom, hogy decembber 14-én vegye meg a karácsonyi ajándékot, mert az ünnepek előtt a posta és a futárcégek is túl vannak terhelve, szóval előfordulhatnak csúszások. Arról nem is szúlva, hogy december 14-re az EU raktárak is ki lesznek fosztva.

Összegzésképpen tehát, a 11.11 a legjobb alkalom a vásárlásra. Ha lemaradtál ne keseredj el, a Fekete Péntek még akkor is alkalmas lehet, ha kínai raktárból vásárolsz. Ha pedig a lepattanóra mész, és nem karácsonyi ajándék a cél, érdemes körülnézni a Cyber hétfő ajánlatai között!

Lássuk a menetrendet:

  • November 1-9. – Bemelegítő akciók a szinglik napjára
  • November 10-12. – Szinglik napja (11.11)
  • November 13-22. – Black Friday bevezető akciók
  • November 23-24. – Bemelegítő akciók Black Friday-ra
  • November  25-28. – Black Friday és kiárusítás
  • November 29. – December 4. – Cyber Monday

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.