Válassza az Oldal lehetőséget

6 újabb halloweeni őrület!

6 újabb halloweeni őrület!

Ahogy korábban ígértük, most egy újabb adag rémséggel jelentkezünk.

6 újabb halloweeni őrület!

 

Halloween maszkok

Az igazi halloweeni hangulat megteremtése egy maszkkal kezdődik. Egy jól sikerült álarc nagyszerű eszköz ahhoz, hogy minden tekintetet magunkra irányítsunk. Itt van pl. egy koponya mintás kerékpáros maskara (Skull Pattern Cycling Mask), egy már-már gusztustalan véres fej álarc (Bloody Head Mask), akár farkasnak is öltözhetünk (Fluffy Halloween Wolf Mask), de a világítós maszkban (Glowing Mask) is látunk lehetőségeket. Az előbbiek jellemzője, hogy egészen jó árban futnak, ez alól talán csak a véres fej jelent kivételt. Ne felejtsük el, hogy a horrorisztikus maszkok mellé szükséges néhány további apróság is (pl.: vámpírfog és valamilyen mutatós kesztyű), hogy garantáltan a frászt hozzuk környezetünkre!

maszkok gearbest

Halloween köpenyek

A következő kellék a köpeny. Itt is változatos a kínálat, találunk ruhákat gyermekekre és felnőttekre egyaránt. A köpeny egyszerűsége általában fontos szempont, máskülönben könnyen bele tudnánk gabalyodni. A klasszikus stílus kedvelőinek tudjuk ajánlani a vámpíros talárt (Double-sided Masquerade Cloak), a modernebb vonalra egy csontvázas verzióval (Creepy Skull Mask Skeleton Printed Cloak) neveznénk be, aztán a kisebbek számára jöhetnek az alapok: varázsló, boszorkány, pókember és így tovább.

gearbest kopenyek

Halloween matricák

A legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a halloweeni légkör megteremtéséhez: matricák. Igen, ha esetleg nincs időnk aprólékos díszítésre, akkor néhány megfelelő matricával még mindig orvosolni tudjuk a dolgot. Fontos megjegyezni, hogy ezek (elvileg) nem okoznak semmilyen kárt a falon, az alkalmazásuk pedig tényleg pofonegyszerű. Egészen minimális befektetéssel is el tudjuk érni, hogy a szobaajtót kitárva egy vérfagyasztó nappali köszönjön vissza ránk. A két jelöltünk pedig a következő: Bloody Handprint és Witch Pattern Sticker.

matricak

Halloween falikárpit

Még jobb, ha az egész falat be bírjuk borítani egy ünnephez megfelelő falikárpittal. A szövött anyag egyúttal falvédőként is funkcionál (ha elfajul a buli), garantáltan kísérteties megjelenést kölcsönöznek minden helyiségnek. A három kedvencünk az alábbi nevekkel fut: Pumpkin Print Tapestry, Gloomy Night Wall Hanging, Ghost Castle Tapestry. Természetesen ezúttal is figyeltünk arra, hogy ne szálljunk el az árakkal, azonkívül mind a három fali poszter különböző méretben áll a vásárlók rendelkezésére.

falvedo

Halloween fények

Kötelező pont, hiszen az egész móka sava-borsát a fények adják. A félelemkeltés mellett fontos szempont a kreativitás, ennek megfelelően lesznek itt szemgolyók, töklámpások a szintén elmaradhatatlan koponya formájú világítás sem maradt ki a listából. Az előbbiek nevesítve így festenek: Eyeball String Lights, Jack-O’-Lantern light strip és 3D Glowing Skull Light.

lampak

Halloween párnák + egyebek

Ezzel a két dekoratív párnahuzattal egyrészt spórolni tudunk (csak a megfelelő méretre figyeljünk!), másrészt az ünnep/parti elmúltával akadálytalanul vissza tudunk állni a hétköznapi külcsínre, lévén hogy egyszerűen csak parkolópályára kell tennünk az alábbi huzatokat: Retro Ghost Castle Pillow Case és Flax Pumpkin Pillow Case. A végére hagytuk a személyes favoritunkat, ezt látjátok a lenti képen – nos, ehhez szerintünk nincs mit fűzni.

castle skull crochet

A fenti képen látható őrületet az alábbi linkre kattintva tudjátok megvásárolni!

Mára ennyire futotta tőlünk, reméljük, hogy tetszeni fog nektek ez az összeállítás (is)!