Válassza az Oldal lehetőséget

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt

Ebben a hónapban ezeket a Blitzwolf cuccokat érdemes megvenni.

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt


Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Az utóbbi egy- másfél évben a Blitzwolf nagyon megizmosodott. A kezdetben leginkább autós kiegészítőivel, töltőivel, fej és fülhallgatóival hódító márka mára rengeteg területen bemutatkozott. Gamer cuccok, projektorok, háztartásigépek BlitzHome almárkába szervezve, és még folytathatnám a sort.

Nem véletlen, hogy nálam is egyre több a Blitzwolf cucc. Második-harmadik légtisztítónak már nem Xiaomit vettem, de van a plafonon Blitzwolf okoslámpa, a konyhában Blitzwolf (BlitzHome) kávéfőző és forróéevegős sütő és grill. De Blitzwolf az asztali és az autós telefontartóm, a töltőm, és három Blitzwolf szék és két Blitzwolf asztal van az irodámban. De még ezeken kívül is van legalább egy tucatnyi BW kütyüm a masszírozótól a külső akkumulátoron át a videózáshoz használt egyik lámpámig.

Szóval a Blitzwolf felnőtt, az árak nem szálltak el, nyugodtan ki merem jelenti, hogy az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező márka ma a piacon, így érdemes vele számolni!

 


 

BLITZWOLF BW-OLT4 NAPELEMES, LED-ES REFLEKTOR

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 8

BlitzWolf BW-OLT4 akár egy teljesen szokványos napelemes lámpa is lehetne, de a szerencsére annál jóval több. A Blitzwolfnál tettek egy kis csavart a dologba, a világítótestet háromfelé vágták, és mindegyik rész külön állítható, tekergethető. Ezaáltal egy falilámpával egész nagy területet tudunk bevilágítani, sőt, igény szerint akár utólag is módosíthatunk a bevilágított területen.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 9

A lámpa fényereje 600 lumen, IP64-es vz és por elleni védelmet kapott, a gyártó szerint 0-45 fok közötii hőmérséklet tartományban használható. a végére szokás szerint az ár. A 8wEbgaInS5 kuponkóddal 9300 forintért vehetjük meg itt:

BLITZWOLF BW-OLT4 NAPELEMES, LED-ES REFLEKTOR

 


 

BLITZWOLF BW-ET1 SZÓNIKUS FOGKEFE GYEREKEKNEK

A legjobb kínai kütyüs akciók idén szeptemberben 15

Érdekes fogkefére bukkantam, ami nem okos, de rezeg, ahogy egy jó szónikus fogkeféhez illik. Ám a feje egy kicsit sem hasonlít ahhoz, amit megszokhattunk. Gyakorló apaként, akinek többek között feladata a gyerekek fogának mosása, vagy a fogmosás felügyelete is, látok fantáziát ebben a megoldásban.

A fej ugyanis teljesen körülveszi a fogat, egyidőben mossa kívül és belül, ami ismerve a gyerekkéz hatékonyságát elég örvendetes. Természetesen ez is akkumulátoros, két színben kapható, 3 fogmosási módot tud, és természetesen vízálló is. Az ára elég jó, hiszen a BGXPMA1102 kuponkóddal 3387 forintot kérnek érte itt:

BLITZWOLF BW-ET1 SZÓNIKUS FOGKEFE GYEREKEKNEK

 


 

BLITZWOLF BW-CR1 3 AZ 1-BEN KÁRTYAOLVASÓ – 3700 FT

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 16

Leginkább telefonokhoz, tabletekhez vagy notebookokhoz lesz megfelelp ez a kártyaolvasó. Az egyik oldalon USB Type-C, a másikon MicroUSB, de ha a fület lehajtjuk, akkor hagyományos USB csatlakozót kapunk. Szóval, ez egy 3 az egyben egység, lényegében minden USB-s csatlakozóhoz használható. A sebesség 5 Gbps, a felület USB 3.0, szóval gyors is, ahogy annak lennie kell. Az ára is jó, a BG43cfe5 kuponkóddal 4404 forintért megvehetjük itt:

BLITZWOLF BW-CR1 3 AZ 1-BEN KÁRTYAOLVASÓ

 


 

BlitzWolf BW-UP1 USB 3.0 pendrive, 64 GB

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 2

Jelenleg a lengyel raktárból 32- és 64 GB-os darabok rendelhetők. Ahogy a nevéből látszik, USB 3.0 csatolóval rendelkeznek, vagyis az írási-, olvasási-, adatátviteli sebesség rendben lesz. Nagyjából ennyit tudok róla elmondani, na meg azt, hogy a 64 GB-os verzió kupon nélkül 4890 forintba kerül itt:

BlitzWolf BW-UP1 USB 3.0 pendrive, 64 GB

 


 

BLITZWOLF BW-SD8 118 WATTOS AUTÓS GYORSTÖLTŐ

A hét legjobb kínai kütyüi 5000 forint alatt 6

A napokban akadt meg rajta a szemem, rendeltem is egyet belőle. Jön a nyár, és az autóban állandóan kevés a rendelkezésre álló USB csatlakozó. Tablet, telefonok, drón, zseblámpa és ezer egyéb dolog töltését kell megoldani, ha utazunk. Ez a Blitzwolf töltő a 2 portjával kiszélesíti a lehetőségeket, az pedig, hogy az USB Type-C porton akár 100 wattos gyorstöltésre is képes, már csak hab a tortán.

A BGfbed21 kuponkóddal a töltő ára 4893 forint itt:

BLITZWOLF BW-SD8 AUTÓS GYORSTÖLTŐ

 


 

BlitzWolf AirAux AA-GB1 fejhallgató

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 3

Fülhallgató után egy sokat tudó fejhallgató jön. Az AA-GB1 játékosoknak készült, persze nem csak játékhoz használható. RGB fények kapcsolhatók be rajta, 7.1-es hangot tud, nagy, 50 milliméteres maghajtó dolgozik benne. A csillapítás 30 ohm, az átviteli frekvencia 20-20 000 hertz között, az impedancia -42±3dB. Még egy lényeges dolog, a csatlakozó USB rajta, így számítógépekhez esz jól használható.

Az ára a BGcdc766 kuponkóddal 7530 forint itt:

BlitzWolf AirAux AA-GB1 fejhallgató

 


BLITZWOLF BW-JR1 UGRÓKÖTÉL LCD KIJELZŐVEL

Ezek most a legjobb kínai cuccok EU raktárból 15

Na, kiderült, hogy ugrókötélből is van okos. Mert hogy másképp jellemeznénk egy ugrókötelet, ami számolja az ugrások számát, az edzésidőt és az elégetett kalóriát. Azt hiszem erről többet nem is kell írnom, a linken mindent megtaláltok róla. Kupon ehhez most nincs, az ára így 6776 forint itt:

BLITZWOLF BW-JR1 UGRÓKÖTÉL LCD KIJELZŐVEL

 


 

 

 


 

BLITZWOLF BW-TF1 CLASS 10 UHS-3 V30 64GB MEMÓRIAKÁRTYA

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 7

Memóriakártyából valahogy sosem elég. Jön a nyár, fényképezőgépbe, kamerába, de telefonba is jól jön az extra mennyiségű nyaralós fotó és videó eltárolására. Én is jól bevásároltam, hogy a következő években ezzel ne legyen gondom, megtakarítottam egy kis pénzt. Ez a 64 GB-os kártya olcsó is, gyors is, akár 4K videózáshoz is megfelelő a sebessége. Természetesen cseh raktárból vehetjük a BG6f5bae kuponkóddal 6500 forint az ára.

BLITZWOLF BW-TF1 CLASS 10 UHS-3 V30 64GB MEMÓRIAKÁRTYA

 


 

Blitzwolf BW-LT20 okos plafonlámpa

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 4

Általában a kisebbik okoslámpát szoktam az ajánlóba tenni, de most itt a nagy, és éépen csak a 10 ezres határ fölé csúszik, emiatt úgy döntöttem ezt is beleírom ebbe a listába. Természetesen ez is okos, vagyis lehet mobilos applikcióval is vezérelni. 1800 lumen a fényereje, a színhőmérséklet a hideg fehértől a meleg fehérig állítható, de természetesen állíthatjuk a feényerőt is.

Ahogy írtam ez a nagyobb méretű lámpa, ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a körátmérő 345 milliméter, míg a lámpa magassága 60 miliméter. A tömege csekély, mindösste fél kilót nyom. A mérete okán ez már kisebb szobákba is megfelelő lehet. Az ára 10 500 forint itt:

Blitzwolf BW-LT20 okos plafonlámpa

 


 

BLITZWOLF BW-KC2 SPORTKAMERA GYEREKEKNEK

Ezek a legjobb kínai Black Friday akciók! 11

Kimondottan gyerekek kezéhez készült ez a kamera, ami ütésálló is természetesen. Akár 1080p-s videókat vagy 8 megapixeles fotókat is készíthet vele a csemete. Víz és porálló, van nagy kijelzője, a kamera pedig felhajtható, így szelfik, szelfi videók is készíthetők. Jó kis játék, ráadásul ha megveszed, akkor többet nem fogja elkérni a telefonodat a kölök, hogy azzal videózzon. Tiszta nyereség! Választható lányos és fiús szín is!

A BG06c06b kuponkóddal az ára 6965 forint itt:

BLITZWOLF BW-KC2 SPORTKAMERA GYEREKEKNEK

 


 

BLITZWOLF BW-P9 10000MAH KÜLSŐ AKKUMULÁTOR

15+1 legjobb Blitzwolf akció EU raktárból 22

Ennek az ajánlónak az utolsó eleme egy külső akkumulátor, ami 10 000 mAh kapacitással rendelkezik. Képes 18 wattos gyorstöltésre, ismeri a QC3.0 és PD3.0 gyorstöltést is. Az akkumulátor töltése történhet hagyományos microUSB vagy Type C csatlakozón keresztül, kimenő portjai kzött találunk egy hagyományos USB A és egy USB TYpe C csatlakozót. Természetesen kapott egy csomó védelmet, így túltöltés, túlmelegedés, túlmerítés és még ezer dolog ellen védett.

Ehhez most nincs kupon, az ára így 7900 forint itt:

BLITZWOLF BW-P9 10000MAH KÜLSŐ AKKUMULÁTOR

 


 

BlitzWolf BW-P16 mini powerbank

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 5

Külső akkumulátorokkal Dunát lehet rekeszteni, de van egy piaci rés, amit eddig nem nagyon töltöttek be. Ez pedig a kisméretű powerbank-ek területe. A külső akkumulátorok kiterjedése közel egyforma, a gyártók inkább a vastagságon változtatnak a kapacitás függvényében. A Blitzwolf most a powerbank hosszából faragott, gy egy élhető méretű 10 000 mAh kapacitású darabot hoztak létre. Női retikülbe való darab!

Az akkumulátor ára 8660 forint itt:

BlitzWolf BW-P16 mini powerbank

 


 

BLITZWOLF BW-F4 VENTILÁTOR

A hét legjobb EU raktáras kínai kütyü akciói 12

Közeledik a nyár, jönnek a melegebb idők, így talán ideje elgondolkozni valami jóféle ventilátoron, ha még nincs. A Blitzwolf F4 elég jófélének tűnik. Állítható a magassága, akár falra is akaszthatjuk. Van benne akkumulátor, így konnektor sem kell a működéshez. A gyári adatok szerint, a fordulatszám függvényében másfél és hét és fél óra közötti üzemidő érhető el egy töltéssel.

Az ára ennek is elég jó most, a BG03be37 kuponkóddal a cseh raktárból 8284 forintért hozhatjuk el. Katt ide:

BLITZWOLF BW-F4 VENTILÁTOR

 


 

BlitzWolf BW-WS04 okos időjárásállomás

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 6

Alapvetően nem okosabb ez sem, mint egy átlagosnál kicsit jobb időjárásállomás. Nagyjából a képességek is olyanok, amiket attól várnánk. Hőmérséklet bent, hőmérséklet kint (akár 3 szenzor is csatlakoztatható), légnyomás, páratartalom, előrejelzés, figyelmeztetés hideg időre, ébresztő és persze színes kijelző. Ezek a főbb képességek. Mitől okos? Természetesen attól, hogy van benne wifi, így ha felcsatlakoztatjuk az otthoni hálózatra, akkor távolról, a telefonunkon is láthatjuk az otthoni hőmérsékleteket.

Ez az okosság kiterjed arra is, hogy amérté értékeket Tuya okosotthon ökoszisztéma alatt ki tudjuk olvasni. Az ára most a tRaDetRaCKeR kuponkóddal 10 400 forint itt:

BlitzWolf BW-WS04 okos időjárásállomás

 


 

BlitzWolf BW-LT34 okos színes LED sor

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 7

Ez is jópofa cucc. A hossza 5 méter, van rajta egy csomó RGB LED, amikkel mindenféle színben tud világítani. Kapunk hozzá távirányítót, de van hozzá telefonos applikáció is. Szóval irányíthatjuk a mobilunkról, beileszthetjük több féel okosotthonrendszerbe. Hab a tortán, hogy ha akarjuk, akkor a telefonunkon szóló zene ütemére villog, vagy váltja a színét.

A LED-sor ára a lengyel raktárból most 8995 forint, kupon nincs. Vásárlás itt:

BlitzWolf BW-LT34 okos színes LED sor

 


BlitzWolf BW-BS2 Bluetooth szelfibot

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 8

Ez a tétel lesz az utolsó, vagyis a plusz egyedik a mai listában. Sok érdekességet nem tudok írni róla, ez egy szelfibot. Niztos láttatok már ilyet, ez maximum annyiban érdekes (de már emiatt sem különösebben), hogy Bluetooth kapcsoló van rajta, ami ki is vehető, és ezzel messzebbről is tudjuk a telefonunk kameráját irányítani. NAgyjából ennyi.

Jön a nyár, a nyaralásnál meg nem árt, ha van egy ilyen a táskádban, hidd el, jól fog jönni! Az ára sem magas, hiszen a BG2726df kuponkóddal csak 6000 forint itt:

BlitzWolf BW-BS2 Bluetooth szelfibot

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.