Válassza az Oldal lehetőséget

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt

Készülj a karácsonyra, ez az idei év eddigi legjobb akciós listája!

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt


 

Bevezető

Ime tehát az e havi válogatás, amiben nem a megszokott dolgokat találjátok. Legalábbis igyekeztem, hogy érdekes cuccok kerüljenek bele.

Ahogy mindig, most is fontos a figyelmeztetés: A cikk írásakor minden termék európai, túlnyomórészt cseh (CZ) raktárból vásárolható, így nincs plusz áfa, vám, de még vámkezelés sem. Ezek megúszhatók a kínai (CN, GWTR) raktárakból történő vásárláskor is, de ehhez mindig az EU Priority Line szállítást válasszátok!

Facebook csoportunkban már elindult a karácsonyi nyereményjáték, ha veszel a listából valamit, akkor gyere és játsz! A főnyeremény egy Xiaomi Pad 5 tablet, de emellett is kisorsolunk néhány százezer forintnyi ajándékot!

Facebook csoportunk: KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

Mielőtt elkezdenétek vadul görgetni az oldalt, ne felejtsétek, hogy még mindig tart YouTube csatornánkon a nyereményjáték, amiben okostelefont nyerhettek. Gyertek, játszatok, legyen szerencsétek!

.


 

OUTERDO fejlámpa

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 1

Az első a sorban egy fejlámpa. Azt nyilván nem kell magyaráznom mire használható, így nézzük röviden a képességeket! Nem kevesebb, mint 8 LED szolgáltatja a fényt, a fényáram pedig 3300 lumen erősségű. Szóval közelről belenézni nem lesz jó, ezt elhihetitek.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 2

Ezt támasztja alá az is, hogy a gyártó szerint, időjárás és egyebek függvényében a sugárzási távolság 200-500 méter. Oké, ilyen távolságból a tűt a szénakazalban már nem segít megtalálni, de akkor is emberes teljesítmény. Az áramot két akkumulátor szolgátatja, ezeket a megszokott módon USB porton keresztül tudjuk feltölteni.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 3

Ha szeretnétek egy ilyet, akkor használjátok a BG836255 kuponkódot, amivel az ára 4073 forintra csökkenthető itt:

OUTERDO fejlámpa

 


 

SGODDE kerékpárpumpa

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 4

A pumpa érdekessége az árán túl az, hogy kicsi, könnyű és meglehetősen sok adaptert adnak hozzá, így mindenféle szelephez használható lesz. A gyártó szerint 160 PSI (11 BAR) nyomást érhetünk el vele, ami mindenképpen megfelelőnek mondható kerékpárokhoz, labdákhoz vagy bármihez.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 5

Azt hiszem egy pumpa esetén ennél sokkal több információra már nem lesz szükség, maximum az árra. A BG332587 kuponkóddal 5013 forintot kell fizetnünk itt:

SGODDE kerékpárpumpa

 


 

22 méteres kültéri, napelemes, karácsonyi égősor

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 6

Még nem maradtál le semmiről, de garantálom, hogy lefogsz, ha EU raktárból szeretnél olcsó égősort. Ebből két hét múlva már tuti nem lesz, de talán már hétvégére sem. Szóval, ha szeretted volna olcsón megúszni a ház idei kivilágítását, akkor nosza, csapj le erre a LED sorra.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 7

Választható 22 vagy 32 méteres kiszerelésben. Az ára miatt a link a 22 méteresre mutat, da ha a hosszabb kell, csak válaszd ki azt! A 22 méteres 200, a 32 méteres 300 LED-et tartalmaz. Az ára most kuponkód nélkül sem vészes, 5023 forintot kell érte fizetned itt:

22 méteres kültéri, karácsonyi égősor

 


 

BlitzWolf BW-OLT4 napelemes, LED-es reflektor

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 8

BlitzWolf BW-OLT4 akár egy teljesen szokványos napelemes lámpa is lehetne, de a szerencsére annál jóval több. A Blitzwolfnál tettek egy kis csavart a dologba, a világítótestet háromfelé vágták, és mindegyik rész külön állítható, tekergethető. Ezaáltal egy falilámpával egész nagy területet tudunk bevilágítani, sőt, igény szerint akár utólag is módosíthatunk a bevilágított területen.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 9

A lámpa fényereje 600 lumen, IP64-es vz és por elleni védelmet kapott, a gyártó szerint 0-45 fok közötii hőmérséklet tartományban használható. a végére szokás szerint az ár. A BG3b45f7 kuponkóddal 5327 forintért vehetjük meg itt:

BlitzWolf BW-OLT4 napelemes, LED-es reflektor

 


 

XIAOMI Mijia BT Bluetooth Thermometer 2

Ez a lista egyetlen terméke, ahol kínai raktárra mutató hivatkozást használtam, de hogy miért a bemutató végén leírom!

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 10

Nálunk minden szobában van egy belőle. Olcsó és hasznos, de nem csak akkor, ha okosotthonba építve használod. Persze igazán akkor mutatja meg az oroszlánkörmeit, mert a szenzorok adataira támaszkodva automatizálhatunk fűtést, párásítást vagy éppen párátlanítást, attól függően, hogy milyen Xiaomi készüléket használunk.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 11

Természetesen jó ez komplikáltabb okosotthon nélkül is, mert apró, öntapadós, a cserélhető gombelemmel pedig közel egy évet képes működni. A kijelzőre nézve látjuk a hőmérsékletet és a páratartalmat, a telefonunkon pedig (ha telepítettük a Xiaomi Home alkalmazást), láthatjuk ezeket az értékeket akár visszamenőlegesen, naplózva is.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 12

A hasznáathoz alapszinten elegendő a telefonunk Bluetooth kapcsolata, magasabb szinten érdemes beszerezni hozzá egy Bluetooth Gateway-t, vagy egy olyan Yeelight plafonlámpát, ami Bluetooth gateway-ként is képes funkcionálni.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 13

Az ára nevetséges, a hármas csomagért mindössze 3312 forintot kérnek (9214 forint helyett!!!), ha a BGcf54ad kuponkódot igénybe veszed. Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

XIAOMI Mijia BT Bluetooth Thermometer 2

Miért kínai raktáras a link? Az ok egyszerű, elképesztően alacsony az ár, még úgy is, ha a vámmentes EU Priority Line szállítást használjuk. Persze, ha Te nem akarsz ezzel foglalkozni, akkor valamivel magasabb árért megveheted a cseh (CZ) raktárban is, ha így szeretnéd, akkor a megnyíló termékoldalon válaszd ki azt!

 


 

Nyakmasszírozó

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 14

Létezik ebből drágább is, de a leírás alapján a lényegesebb dolgokat ez a kütyü is tudja. Vagyis képes hat különböző masszás fajtára (akupunktúra, hagyományos masszázs, shiatsu masszázs, kneading masszázs, stb.), amiket a TENS pulzusmasszázs elvének felhasználásával szimulál.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 15

A masszázshoz 4 fejet használ, hosszú az akkumulátoros üzemideje, masszázs közben meleggel is lazítja az izmokat, a masszázs erőssége 9 fokozatban állítható.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 16

Ehhez a kütyühöz kupon nincs, de szerintem a 4070 forintos ár így sem rossz! Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

Nyakmasszírozó

 


 

Konnektoros RGB irányfény

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 17

Hasonló lámpákat én is használok, bár azok butábbak, nem eleht se a színt, se a fényerőt állítani, főleg nem távirányítóval, ahogy ennél a lámpánál. Én azért szeretek ilyet használni, mert 1. minimális a fogyasztása, 2. nem kell éjszaka lámpát kapcsolnom, ha megszomjazom. Az már csak egy plusz, hogy ha nem kell lámpát kapcsolnom, akkor ivás után nem kell félvakon visszabotorkolnám az ágyba.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 18

Szóval ez egy jó cucc, az ára sem magas, EU dugós, így nem kell a konnektorhoz átalakító. A vásárláshoz használd a BGc31f1f kuponkódot, ezzel az ár 3100 forint itt:

Konnektoros RGB irányfény

 


 

Elfeland mennyezeti LED lámpa

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 19

A termékoldalon látható kép ne tévesszen meg senkit, ez egy viszonylag kisméretű lámpa. A fényerő 2200 lumen, 32 darab LED világít benne, fénye hidegfehér (3000K). Az ára alacsony, de cserében inkább kisebb helyiségekbe merem ajánlani, például tárolókba, mosókonyhába, garázsban, stb. Ilyen helyeken viszont jó szolgálatot tehet, főleg, hogy a BGdadd0c kuponkóddal csak 5200 forintot kérnek érte itt:

Elfeland mennyezeti LED lámpa

 


 

Elfeland RGB LED-sor

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 20

Maradjunk még kicsit a márkánál és a világításoknál. Ez a LED-sor az árával hívta fel magára a figyelmemet, aztán, amikor elolvastam mit tud ennyi pénzért az államat keresgéltem. Kezdjük ott, hogy a csomagban kétszer 10 méterenyi LED-csík található. Van mellette töldő, könyök, rögzítő, táp, adapter, szóval minden, hogy értelmesen használni lehessen.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 21

A toldóból és a könyokből már sejthetitek, hogy méretre is vágható. Mivel RGB, így a állítható is a szalagon található 360 darab LED. Az meg tényleg hab a tortán, hogy nem csak a megszokott távirányítót kapjuk hozzá, hanem, a leírás szerint létezik telefonos applikáció is, amivel Bluetooth kapcsolaton át, a telefonunkról tudjuk vezérelni.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 22

Mint írta, az áráért, ami a BG17aa47 kuponkóddal 5300 forint, nem kevesebb, mint 20 méternyi világító szalaghoz jutunk itt:

Elfeland RGB LED-sor

 


 

ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 23

Sajnos egy picivel 5000 felett az ára, de csak annyival, hogy nem volt szívem kihagyni a listából. Már csak azért sem, mert most, valamilyen különös oknál fogva, a kínai raktárból rendelve dupla annyiba kerül, mint az EU raktárból, így gyanítom ez már a készlet végének történő kiárusítása.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 24

No, de mi is ez? Ahogy a neve is mutatja egy sounfdbar, vagyis egy hangfal. A mérete okán inkább számítógép mellé, monitor alá tudom elképzelni, de akinek nagyon vacak hangú tévéje van talán a nappaliban is hasznát veheti. A teljesítménye 20 watt, szóval nem fogja lebontani a falakat, de arra, hogy ezen keresztül brummogjon valami zene a telefonunkról vagy egyéb forrásból (USB Stick, memóriakártya, AUX kábel) jó lehet.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 25

A termék pontos mérete sajnos nem derül ki a termékoldalról, vagy legalábbis erősen elírás szagot érzek, mert a megadott 7,5 x 10,9 x 8,3 centiméter valahol nem stimmel. Amit tudhatunk, hogy a Bluetooth kapcsolat már 5.0-ás. Van benne akkumulátor is, amit USB keresztül tölthetünk, egy töltéssel pedig (60 százalékos hangerőn) 8-10 óra működésre képes. Kapunk mikrofont is, így akár telefonos kihangosítóként is használható.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 26

Nos, ezeket a képességeket elolvasva talán már értitek miért nem akartam kihagyni, főleg azért a 5600 forintért nem, amit érne kérnek. A vásárláshoz vegyétek igénybe a BG95e374 kuponkódot itt:

ELEGIANT SR500 bluetooth 5.0 Soundbar

 


 

ELEGIANT EGL-03 köralakú LED lámpa

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 27

Igen, tudom, kezd kicsit sok lenni a lámpákból ebben az ajánlóban, de nem tehetek róla, ezeket az ajánlatokat nem akartam kihagyni.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 28

Ezeket a lámpákat szokták használni videózáshoz, videós csethez, de sokan, akik a telefonjukat használják sminktükörnek a sminkeléshez is. Érdekessége, hogy eltérően a hasonló áron kapható lámoáktól nem csak a színhőmérséklet és a fényerő, hanem a szín is állítható, mert találunk benne RGB LED-eket is. Ezzel 10 különböző szín állatható be.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 29

Amúgy nem is kevés, egészen pontosan 72 LED működik a lámpában, így a fényerő is elég nagy. A színhőmérséklet az egészen hideg fehértől (2700K) a meleg narancsosig (5500K) állítható. A lámpához kapunk egy tripodot is, amin döthető, forgatható a fej. Az energiellátás USB-ről történik.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 30

A lámpa ára a BG86b8c3 kuponkóddal most 5300 forint itt:

ELEGIANT EGL-03 köralakú LED lámpa

 


 

AUTOMATA SZAPPANHAB ADAGOLÓ

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 31

A cseh raktárban (ha minden igaz), akkor ez most az egyik legolcsóbb szappanadagoló. Megkerestem, mert szeretitek az ilyen kütyüket, és 4000 forint alatt ritkán akadhatunk ilyenre. Amúgy ez is szokványos darab, elemmel működik, van benne infraérzékelő, szóval nem kall nyomkodni, csak oda tartjuk a kezünket és jön a szappanhab. Ne legyen igazam, de ősszel és télen nem fog ártani egy ilyen érintésmentes szerkezet a fürdőszobánkba (vagy az irodai mosdókba).

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 32

Ha a BGSEXP308 kuponkódot használod a vásárláshoz, akkor 3440 forintért lesz a Tiéd itt:

AUTOMATA SZAPPANHAB ADAGOLÓ

 


 

Különböző optikák mobiltelefonra

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 33

Manapság a drága telefonok már rengeteget tudnak a fényképezés terén. Van széleslátószögű kamera, ultra-széleslátószögű kamera, makró kamera és zoom kamera is. Ha neked nem ilyen a telefonod, akkor sem kell elkeseredni, mert nevetséges pénzből, alig 2000 forintért a Te mobilod is kaphat ilyen képességeket.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 34

Ebben a csomagban például 3 különféle objektív található. Az egyik egy ultraszées, a második egy halszemoptika, míg a harmadik egy makró objektív. Szóval ezekkel zoom még nem lesz, de lesz halszemhatás, ami meg egy mai telefonon nem szokott lenni.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 35

Ehhez a csomaghoz nincs kupon, ráadásul már csak egy színben vásárolható meg. Gyanítom már ebben az egy színben sem sokáig, mert a 2100 forintos árért hamar elviszik, ami még van belőle itt:

Különböző optikák mobiltelefonra

 


 

MYVIT KERÁMIA KÉSKÉSZLET

A legjobb akciós kínai cuccok 5000 Ft alatt 4

Oké, most ruccanjunk át kicsit a konyhába! A csomagban négy kést és egy zöldséghámozót találunk. A kések sorrendben 3-4-5 és 6 colosak (1 col ~ 2,5 centiméter). A kések pengéje cirkónium-oxid kerámiából készült, amit 72 órás kezeléssel és 1400 Celsius fokos hevítéssel alakítanak elenállóvá és rendkívül élessé.

A teljes csomagért a BGHUSY295 kuponkóddal mindössze 4300 forintot kérnek itt:

MYVIT KERÁMIA KÉSKÉSZLET – CSEH RAKTÁR

 


 

BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 36

Ennek a mérlegnek nem a tudása, és nem is az ára volt, ami megfogott, hanem ahogy kinéz. Természetesen kiemeli a gyártó a pontos mérést, a maximum 1 grammos mérési pontatlanságot, az egy gombbal állítható mértékegységet, de ezek tényleg nem számítanak már nagyon különlegesnek. Azonban az üveg fedlap, amellett, hogy könnyen takarítható még nagyon mutatós is.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 37

Mondjuk az ára sem egy őrület, a 3 AAA elemmel működő, maximum 5 Kg-ig használható mérlegért a BGTYGQ445 kuponkóddal 4900 forintot kell fizetnünk itt:

BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg

 


 

DIGOO DG-8647 mini időjárásállomás

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 38

Ez a cucc ismét nem a tudásával, inkább a kinézetével győzött meg. Manapság már ezerféle hasonló időjárásállomást lehet kapni, ám ezek túlnyomó részben nem színes kijelzősök, és túlnyomórészben jóval nagyobbak, mint ez.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 39

DIGOO DG-8647 kimondottan élhető méretű. Állítható asztalra (éjjeliszekrényre), de ha akarjuk fel is akaszthatjuk a falra. A kültéri és a beltéri egység is kettő darab AA elemmel működik, de a gyártó figyelmességére utal, hogy a kültéri egységnek adhatunk tápot USB-n keresztül is. Ez leginkább hideg időben lesz hasznos, amikor az elemek, akkumulátorok hajlamosabbak gyorsabban merülni.

Ezeket az EU raktáras kínai cuccokat nézd meg 5000 Ft alatt 40

A kijelző tehát színes, az óra állítható 12 vagy 24 órás kijelzésre, van riasztási funkció, a beépített légnyomásmérő segtségével pedig az aktuális időjárási helyzetet is kijelzi. Az ára a BGNDH05 kuponkóddal mindössze 3930 forint itt:

DIGOO DG-8647 mini időjárásállomás

 


 

BLITZWOLF BW-ET1 SZÓNIKUS FOGKEFE GYEREKEKNEK

Ez a fogkefe szeptemberben is a kiemelt listám része volt, és annyira sokan vettek belőle, hogy ki is fogyott a készlet. Most viszont újra kapható, és még olcsóbb is lett egy nagyon picivel.

A legjobb kínai kütyüs akciók idén szeptemberben 15

Érdekes fogkefére bukkantam, ami nem okos, de rezeg, ahogy egy jó szónikus fogkeféhez illik. Ám a feje egy kicsit sem hasonlít ahhoz, amit megszokhattunk. Gyakorló apaként, akinek többek között feladata a gyerekek fogának mosása, vagy a fogmosás felügyelete is, látok fantáziát ebben a megoldásban.

A legjobb kínai kütyüs akciók idén szeptemberben 16

A fej ugyanis teljesen körülveszi a fogat, egyidőben mossa kívül és belül, ami ismerve a gyerekkéz hatékonyságát elég örvendetes. Természetesen ez is akkumulátoros, két színben kapható, 3 fogmosási módot tud, és természetesen vízálló is. Az ára elég jó, hiszen a BGSEXP293 kuponkóddal 3100 kérnek érte itt:

BLITZWOLF BW-ET1 SZÓNIKUS FOGKEFE GYEREKEKNEK

 


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

 

Hasonló cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.