Válassza az Oldal lehetőséget

A lehetőségekhez képest baromi jó áron a BlitzWolf légkeveréses sütői

A lehetőségekhez képest baromi jó áron a BlitzWolf légkeveréses sütői

Az utóbbi időben nem kényeztettek el minket akciókkal, de most bepótolják a hiányosságot!

A lehetőségekhez képest baromi jó áron a BlitzWolf légkeveréses sütői

Ma elérte a 440 forintot a dollár ára. Ez már a tökön bököm magam szint, már 380-nál is azon szörnyülködtem, hogy hol lehet a teteje, de mint látjuk még mindig van hova emelkedni. Szóval, ha valaki forrólevegős sütőt szeretne, akkor jól gondolja meg, hogy kihagyja-e a mostani akciót, mert ki tudja mi lesz itt még karácsonyig… A lényeg, hogy mind a két sütő jóval 40 ezer alatt van a mostani akcióban, érdemes lecsapni rájuk!

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 2

Őrült nagyot változott a világ, amióta a sütőkről szóló tesztemet megírtam, amit itt olvashattok: SÜTÉS OLAJSZAG NÉLKÜL – BLITZWOLF FORRÓLEVEGŐS SÜTŐK TESZTJE

Akkor még elsősorban az egészséges életmód volt a legfőbb indok a használatukra, de már felsorakozott még két jelentős érv. Az energiafogyasztás és az étolaj mentesség. Előbbi úgy értendő, hogy aki a hagyományos elektromos sütőt kapcsolta be, hogy forrólevegővel süssön krumplit, egyebeket, annak sokkal olcsóbb lesz ezeket a sütőket használni, mert amíg a hagyományos sütő felmelegszik, azalatt ezekben elkészül a kaja. Az olajnélküliség pedig azért fontos, mert ki tudja mennyibe fog kerülni, sőt, lesz-e egyáltalán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 3

A sütőkről sokat nem írok most, lévén a tesztben mind a kettőt részletesen bemutattam, sőt készítettem videót is hozzájuk. Ami viszont lényeges, hogy az AF1 a lengyel raktárból bevezető akcióban vásárolható, a

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 2

Őrült nagyot változott a világ, amióta a sütőkről szóló tesztemet megírtam. Akkor még elsősorban az egészséges életmód volt a legfőbb indok a használatukra, de már felsorakozott még két jelentős érv. Az energiafogyasztás és az étolaj mentesség. Előbbi úgy értendő, hogy aki a hagyományos elektromos sütőt kapcsolta be, hogy forrólevegővel süssön krumplit, egyebeket, annak sokkal olcsóbb lesz ezeket a sütőket használni, mert amíg a hagyományos sütő felmelegszik, azalatt ezekben elkészül a kaja. Az olajnélküliség pedig azért fontos, mert ki tudja mennyibe fog kerülni, sőt, lesz-e egyáltalán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 3

A sütőkről sokat nem írok most, lévén a tesztben mind a kettőt részletesen bemutattam, sőt készítettem videót is hozzájuk. Ami viszont lényeges, hogy az BlitzWolf AF1 a lengyel raktárból a BG5b2911 kuponkóddal 33 400 forint. A BlitzHome AF2-nél a BGcf5665 kuponkódot használhatjátok. A sütő ára ezzel 32 900 forint lesz a buta verzió- és 36 300 forint az okos verzió esetén.

Vásárlás itt:

BLITZHOME BH-AF1

BLITZHOME BH-AF2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.