Válassza az Oldal lehetőséget

Acél testet és négy magot kapott az utóbbi idők legszebb okosórája

Acél testet és négy magot kapott az utóbbi idők legszebb okosórája

Ráadásul megnézhetjük valódi képeken is!

Az okosórák kapcsán sokszor merül fel panaszként, hogy a webáruházakban csak renderelt képek vannak, ezek pedig az esetek többségében jóval szebb képet mutatnak, mint amit a való életben láthatunk. A most bemutatandó óráról szerencsére valós képeket is kapunk, ezekből pedig kiderül, hogy az utóbbi idők talán legszebb olcsó okosóráját kaptuk meg.

allcall-w1-3g-smartwatch-phone-4.jpg

Ahogy a címből is kiderül az AllCall W1 nemesacél testet kapott és két színben, ezüstben és szürkében érhető el. Ebben az acél házban lakik az óra szíve, egy négymagos processzorral dolgozó MTK6580-as SoC, 2 GB memória és 16 GB háttértár. Figyelem, még mindig egy telefonról beszélünk, bár ez a hardver egy belépőszintű telefonnak is becsületére válna. A kijelző sem hétköznapi, hiszen egy 1,39 inches, 400 x 40 pixel felbontású Samsung AMOLED panel dolgozik az órában.

allcall_w1_3g_smartwatch_phone_2.jpg

Jelen esetben nem egyszerű okosórával, hanem egy 3G-s darabbal van dolgunk. Ez azt jelenti, hogy az órával mobilnetezhetünk és persze telefonálhatunk is. Az eddigiekből kiderült, hogy a különféle rádiókból nem lesz hiány, hiszen a GSM és 3G rádió mellett megtaláljuk a GPS-t, a WiFi-t és a Bluetooth-t is. Igen, jól látjátok, van GPS is, így navigálhatunk is, akár a Google Maps segítségével is.

allcall-w1-3g-smartwatch-phone-5.jpg

A 66 grammos órában 400 mAh kapacitású akkumulátort találunk, ami a kategóriájában átlagosnak számít. A képességek között tehát megtaláljuk a hagyományos óra funkciókat rengeteg féle számlappal, a navigálást a GPS segítségével, de kapunk jó néhány okoskarkötős képességet is. Ilyenek a lépésszámlálás vagy a szívmonitor.

allcall_w1_3g_smartwatch_phone_3.jpg

Ez az óra igen szép lett, ehhez képest pedig drágának sem mondanám. Jelenleg 110 dollárt, vagyis 28 600 forintot kérnek érte. Itt találtok további képeket, információkat, illetve meg is vehetitek: AllCall W1 3G Smartwatch Phone

Frissités: Az AllCall W1 3G okosórának elindult a bevezető akciója, így október 2-ig 90 dollárért, vagyis 23 400 forintért vehetitek meg!

A bevezető akcióról itt találtok információkat: AllCall W1 3G bevezető akció

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.