Válassza az Oldal lehetőséget

AGSIVO időjárásállomás három szenzorral – akár a hűtőre is tapaszthatod

AGSIVO időjárásállomás három szenzorral – akár a hűtőre is tapaszthatod

Nem túl nagy, de szerintem elég mutatós darab, ráadásul a 3 szenzor kibővíti a lehetőségeidet.

AGSIVO időjárásállomás három szenzorral - akár a hűtőre is tapaszthatod

Az AGSIVO Weather Station Alarm Clock egy multifunkcionális időjárás-állomás, amely bel- és kültéri hőmérsékletet, valamint páratartalmat mér. Ez a készülék ideális választás azok számára, akik szeretnék nyomon követni az időjárási viszonyokat otthonukban, kertjükben vagy irodájukban.

AGSIVO időjárásállomás három szenzorral - akár a hűtőre is tapaszthatod 1

A belső hőmérséklet mérési tartománya -20 °C és 70 °C között van, míg a külső hőmérséklet -40 °C és 70 °C között mérhető. A páratartalom mérési tartománya 20 %-tól 95 %-ig terjed. A készülék képes megjeleníteni a száraz, kényelmes és nedves környezetet jelző komfort jelzéseket. A hőmérséklet megjelenítési egysége választható Celsius és Fahrenheit között (alapértelmezésben Celsius). A készülék emlékezik a maximális és minimális hőmérsékleti és páratartalmi adatokra, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megtekintse a történelmi adatokat. Akár három külső egység csatlakoztatható hozzá (egy adóval egy-az-egyhez rendelés esetén, három adóval egy-a-háromhoz rendelés esetén).

AGSIVO időjárásállomás három szenzorral - akár a hűtőre is tapaszthatod 2

A főegység hátulján két erős mágnes található, amelyek lehetővé teszik a készülék fém tárgyakhoz való rögzítését. Emellett egy állvány is található a hátlapon, amely lehetővé teszi a készülék vízszintes helyzetben történő elhelyezését. A készülék magas érzékenységű érintőgombos vezérléssel rendelkezik, amely könnyű kezelhetőséget biztosít. Az idő, az ébresztőóra és a szundi funkció is megtalálható rajta. A kényelmi jelző mellett a hőmérsékleti és páratartalmi trendek is megjeleníthetők.

AGSIVO időjárásállomás három szenzorral - akár a hűtőre is tapaszthatod 3

A HTN nagyképernyős, színes LCD kijelzője magas felbontású és bármilyen szögből jól látható. A háttérvilágítás automatikusan kikapcsol 30 másodperc inaktivitás után. A külső egység akasztható vagy asztali állványra helyezhető. Az egység XP4 vízálló, de a hosszú távú jó működés érdekében ajánlott elkerülni a közvetlen napfényt és az állandó esőt. A termék vásárlási útmutatója szerint egy belső egységhez legfeljebb három külső adó csatlakoztatható. A hagyományos csomagolás egy-az-egyhez és egy-a-háromhoz rendelési lehetőséget kínál. A megfelelő csomagolási konfiguráció kiválasztásával rendelhető.

A csomag tartalma: 1 * Időjárás-állomás főegység, 1 * Külső érzékelő vagy 3 * Külső érzékelő (opcionális), 1 * Felhasználói kézikönyv. Ezt a csomagot kapod meg rendelés esetén. A szállítás kínai raktárból történik, a háromszenzoros csomag ára a BGDB185 kuponkóddal 9000 forint itt:

 

AGSIVO időjárásállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.