Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Yeelight RGBW E27 – volt szerencsénk hozzá!

Xiaomi Yeelight RGBW E27 – volt szerencsénk hozzá!

A Yeelight széria oszlopos tagja korábban már megfordult nálunk, úgyhogy itt most komplett útmutatót kaptok.

Xiaomi Yeelight RGBW E27 – volt szerencsénk hozzá!

A színpompás hangulatvilágítást a 16 millió színárnyalat és az 1700-tól 6500 kelvinig állítható színhőmérséklet garantálja. Az okosizzó WiFi-n keresztül kapcsolódik az internetre, hogy elérje a Xiaomi felhős rendszerét. Ha az izzóhoz mellékelt füzetben megtalálható címről töltitek le a segédprogramot, akkor valószínűleg nem lesz gond a beüzemeléssel, de akkor sem kell kétségbe esnetek, ha valahol elakadtatok – erre is felkészültünk, a részletes bemutatóban megkapjátok a szükséges információkat. 

Xiaomi Yeelight RGBW E27 – volt szerencsénk hozzá! 1Világítsunk okoségővel – Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval! (katt a képre)

A szóban forgó okosizzó ára sajnos számunkra kedvezőtlenül alakult az elmúlt hónapokban. A helyzet igen komoly, a cuccot már csak egy hajszál választja el attól, hogy a nyakába kapja a jó magyar áfát – az EU-n kívülről érkező áruk 22 euró értékig vám- és adómentesek, még. Ha ez megtörténik, akkor lőttek a takarékoskodásnak, bár egy leheletnyivel talán még úgy is olcsóbb lenne, mint a hazai boltokban. Szóval lehet kivárásra játszani, de van kockázata a dolognak.

Xiaomi Yeelight RGBW E27

  • Gyártó: Xiaomi 
  • Foglalat: E27
  • Tápfeszültség: 220 V
  • Teljesítmény: 9 watt
  • Fénykibocsátás: 600 lm
  • Akár 11 év élettartam 

Amennyiben vártok még egy bő 10 évet, akkor azt is meg tudjuk mondani, hogy a gyártó által megadott „ultrahosszú élettartam” megállja-e a helyét – igen, ezt humornak szántuk!

Bővebb infó és rendelés: Xiaomi Yeelight RGBW E27 (ezüst)