Válassza az Oldal lehetőséget

SONOFF NSPanel – termosztát és okosotthon központ színes kijelzővel

SONOFF NSPanel – termosztát és okosotthon központ színes kijelzővel

Ha okosítod az otthonodat egy ilyet szerezz be, nagyon jól néz ki!

SONOFF NSPanel – termosztát és okosotthon központ színes kijelzővel

Az SONOFF NSPanel egy innovatív és multifunkcionális okos otthoni eszköz, amely intelligens hőmérsékletszabályozást, okos falikapcsolót és központi vezérlőpanelt egyesít magában. Ez a készülék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és hatékonyan irányítsák otthonuk különböző funkcióit, beleértve a világítást és a hőmérsékletet, egyetlen központi pontból. A SONOFF NSPanel 3,5 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, amely 480 x 320 pixel felbontást kínál. Ez a kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek és kezeljék az okos otthoni eszközöket, valamint beállítsák a különböző szcenáriókat és funkciókat. Az eszköz integrált HMI (ember-gép interfész) panellel rendelkezik, amely egyszerű és intuitív kezelést biztosít.

SONOFF NSPanel - termosztát és okosotthon központ színes kijelzővel 1

Az NSPanel egy erőteljes beépített termosztátot is tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző időszakokra eltérő beltéri hőmérsékleteket állítsanak be. Az eszköz automatikusan aktiválja a fűtési vagy hűtési berendezéseket a beállított feltételeknek megfelelően, így mindig kényelmes hőmérsékletet biztosít a helyiségben. A SONOFF NSPanel többféle vezérlési módot kínál, beleértve a kettős csatornás kapcsolókat, az érintőképernyőt és az eWeLink alkalmazást. Emellett az eszköz támogatja az Alexa, Google Assistant és Siri Parancsokat is, így a felhasználók egyszerű hangvezérléssel irányíthatják otthoni eszközeiket.

SONOFF NSPanel - termosztát és okosotthon központ színes kijelzővel 2

Az NSPanel beépített érzékelőkkel és Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a készülék számára, hogy valós időben frissítse az időjárási adatokat, a beltéri és kültéri hőmérsékletet, valamint az időt és a dátumot. Az eszköz méretei az EU változat esetében 86 x 86 x 41,7 mm, az US változat esetében pedig 120 x 74 x 41,7 mm. Az NSPanel bemeneti feszültsége 100-240V~ 50/60Hz 4A Max, kimeneti feszültsége pedig 100-240V~ 50/60Hz 2A/Gang 4A/Total. A LED terhelés 150W/110V/Gang, 300W/110V/Total, 300W/220V/Gang, 600W/220V/Total. Az eszköz Wi-Fi szabványa IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz, Bluetooth szabványa pedig 4.2 BLE. A csomag tartalmaz egy SONOFF NSPanel okos falikapcsolót és egy kézikönyvet. Az NSPanel EU változata CE/CQC/SRRC/RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, az US változata pedig CE/FCC/RoHS tanúsítvánnyal. Az eszköz ideális választás azok számára, akik egy egyszerű, mégis hatékony módot keresnek otthonuk okos eszközeinek központi irányítására.

A panel ára a BGDB226 kuponkóddal 15 000 forint. kínai raktárból küldik a megrendelést követő 24 órán belül, a várható érkezési idő december 4. és 8. között. Vásárlás itt:

 

SONOFF NSPanel

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.