Válassza az Oldal lehetőséget

Apák napja – a Welock akciózza okos zárait

Black Friday – A Welock is akciózza okos zárait

A Welock termékei közül már több is járt nálam teszten, most ezek is is olcsóbbak lettek.

Black Friday – A Welock is akciózza okos zárait

A Weloock hagyományosan okos zárakat gyárt. Kedvelt termékei között találunk ujjlenyomatos és számzáras megoldásokat is, illetve minden zárjukra igaz, hogy okostelefonos applikációval vagy RFID kártyával is nyithatók. A zárak naplózó funkcióval is rendelkeznek, így nyomon követhető, hogy melyik felhasználó nyitotta ki éppen, ahogy az is, hogy melyikk RFID kártyát használták a nyitáshoz.

Apák napja - a Welock akciózza okos zárait 1

Jó kis strapabíró zárak ezek, amik otthoni, de akár ipari felhasználásra is megfelelő minőségűek. Nagyon jól működhetnek a naplózó funkció, a kártyás nyitás és az akár több száz egyedi felhasználó beállítása miatt. Ha ez nem lenne elég, akkor a Welock készített egy Wi-Fi gateway-t is, amin keresztül a zárat elérhetjük távolról is, így a telefonunkon is figyelemmel kísérhetjük, hogy a zárat mikor nyitják ki és persze azt is, hogy kinek az azonosítójával nyitják ki.

A világ másik végéről is - Welock okos zár teszt WiFi gateway-jel 1

A mostani Apák napja akciók még 5 napig és 23 óráig tartanak (az ajánló írásának pillanatában), szóval van még esély rá, hogy elcsípj egyet a zárak közül. Fontos tudni, hogy a Welock minden termékét saját EU raktárából szállítja, így gyorsan eljut hozzád, plusz vámot és áfát nem kell fizetned! Boltjukban fizethetsz Paypalon, GPayen keresztül, de használhatsz bankkártyát is.

Welock SECBR – A zár, amitől okos lesz az ajtód

A kedvezmények nem kispályások, de ezt már megszokhattuk a Welocknál, nem szoktak vacakolni, ha éppen kedvük támad akciózni. A SECBN51 ujjlenyomatos és a Touch41 számzáras termékeikre 57 euró (~22 500 Ft) százalékos kedvezményt adnak, ehhez az FD57 kuponkódot kell használnod. A PCB41 típusú zárra a 40 euró (~15 800 Ft) kedvezményt adnak az FD40 kóddal. Ha szükséged van a távoli elérésre, vagyis a zár mellé Wi-Fi gatewayt is vennél, akkor a PCB41-es zárat a WiFi box-szal akkor az FD40 kuponkódot felhasználhatod erre a csomagra is, illetve a SECBN51 zárat a WiFi box-szal együtt is megveheted az FD57 kuponkóddal. A termékeket megtalálod a nevükre kattintva!

Ha kíváncsi vagy a nálam járt zárak tesztjére, akkor ezeket itt találod:

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.