Válassza az Oldal lehetőséget

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató – extrém nagy nyomtatási méret és alacsony

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató – extrém nagy nyomtatási méret és alacsony

Az Artillery Sidewinder X2 igazán kedvelt darab, hiszen meglehetősen sok extrával bír, az ára mégis alacsony.

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató – extrém nagy nyomtatási méret és alacsony

Az Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató a 95%-os előszerelt állapotnak köszönhetően könnyen telepíthető és mindössze 3 perc alatt használatra kész. Az akár 150 mm/s sebességű gyors nyomtatási sebességgel és a közvetlen meghajtású, titán bevonatú extruderrel tökéletes a rugalmas szálak nyomtatásához.

Artillery Sidewinder X2 3D Printer With One Free 1KG PLA Filament ( in Random Color & Separate Shipment ) 300*300*400mm Larger Build Volume in US/EU/R

A Sidewinder X2 automatikus ágykiegyenlítő rendszerrel rendelkezik, “Matrix” automatikus ágykiegyenlítéssel, “Intellisense” precíz teszteléssel, amely megszabadítja a felhasználót a bonyolult kézi kiegyenlítési folyamattól, így hatékonyabban végezhetjük a munkát az időrabló beállítások elhagyásával. Emellett a szinkronizált kettős Z-rendszer nagymértékben növeli a nyomtatási stabilitást, biztosítva, hogy a nyomatok minden alkalommal tökéletesen jöjjenek ki.

Artillery Sidewinder X2 3D Printer With One Free 1KG PLA Filament ( in Random Color & Separate Shipment ) 300*300*400mm Larger Build Volume in US/EU/R

A nyomtató nagy, 300 x 300 x 400 mm-es építési térfogattal rendelkezik, így tökéletesen alkalmas nagyobb nyomtatási feladatokhoz. A színes érintőképernyős vezérlés egyszerű és könnyen érthető, így több lehetőséget biztosít a 3D nyomtatások elkészítéséhez. Az edzett üvegplatform simábbá és jobban tapadóvá teszi a nyomatokat, míg a gyorsan felmelegedő AC hőágy a beépített termikus elszabadulás elleni védelemmel biztosítja, hogy a nyomatok minden alkalommal tökéletesen jöjjenek ki.

Artillery Sidewinder X2 3D Printer With One Free 1KG PLA Filament ( in Random Color & Separate Shipment ) 300*300*400mm Larger Build Volume in US/EU/R

Mivel a Sidewinder X2 3D nyomtató képes érzékelni a filament kifutását és az áramszünetet ott folytatja a nyomtatást, ahol abbahagyta, így áramszünet esetén is nyugodtak lehetünk. Az ultra-csendes léptető meghajtó alacsony decibellel működik, így biztosítva, hogy a gép a teljes folyamat során csendesen működjön. A Sidewinder X2 3D nyomtató számos anyaggal kompatibilis, többek között PLA, ABS, Flexible PLA, Wood, PVA és HIPS anyagokkal, a fúvóka átmérője pedig 0,4 mm. A Ruby 32 vezérlőpanel biztosítja a nyomtató egyszerű használatát, míg az USB, TF kártya és USB Stick csatlakoztathatóság megkönnyíti a fájlok átvitelét.

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató - extrém nagy nyomtatási méret és alacsony 1

Összességében az Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató egy sokoldalú és megbízható nyomtató, amely tökéletes bármilyen 3D nyomtatási projekthez. Az egyszerű telepítésnek, az automatikus ágykiegyenlítésnek és a nagy építési térfogatnak köszönhetően tökéletes a kezdők és a tapasztalt felhasználók számára egyaránt. Tehát akár prototípusokat, modelleket készít, akár csak szórakozik a 3D nyomtatással, a Sidewinder X2 a megfelelő választás.

A gép ára ma a NNNKAYAX2 kuponkóddal beugrott 100 ezer forint alá, hiszen az eredeti 109 ezer forintos ár helyett 97 000 forintért tehetjük kosárba. Természetesen EU raktárból szállítják, így se további áfa, se vámkezelés, és egy héten belül már használhatjuk is.

Vásárlás ide kattintva:

Sidewinder X2 3D nyomtató

 

Leírás

TábornokMárka: Artillery
Típus: 3D nyomtató
Modell: Sidewinder X2
Szín: Fekete
LeírásÉpítési térfogat: 300 x 300 x 400 mm
Rétegfelbontás: 0,1 mm – 0,35 mm
Izzószál átmérő: 1,75 mm
Támogatott anyagok: PLA, ABS, Flexibilis PLA, Fa, PVA, HIPS
Keret: Alumínium Extrusion
XYZ felbontás: 0,05mm,, 0. 0,1mm
Fúvóka átmérője: 0,4mm
Fúvóka felmelegedési ideje: < 3 perc
Építési lemez felmelegedési ideje: 80C kevesebb, mint 2 perc alatt
Működési hang: < 70dBA Áramfelvétel
: 110V 700W max (bekapcsolt fűtött ággyal)
Vezérlőkártya: Ruby 32
A termék méretei: 21,65 x 15,94 x 34,25 hüvelyk (orsótartóval)
Maximális nyomtatási sebesség: 150 mm/s
Maximális haladási sebesség: 250 mm/s
Maximális építési lemezhőmérséklet: 130˚C
Csatlakoztatás: USB, TF kártya, USB Stick
Súly és méretTermék súlya: 12,9 kg
Csomag súlya: 16 kg
Termék mérete (H x Sz x Ma): 55*40,5*87 cm
Csomag mérete (H x Sz x M): 66,8 * 50,8 * 31 cm
Csomag tartalma1 x Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató
1 x összeszerelő szerszámkészlet
1 x összeszerelési útmutató
1 x összeszerelési útmutató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.