Válassza az Oldal lehetőséget

Bébiőr, ugyanmár, itt a Xiaomi kisállatfigyelő kamerája

Bébiőr, ugyanmár, itt a Xiaomi kisállatfigyelő kamerája

Új kamerával jelentkezik a Xiaomi, amivel a háziállatainkat figyelhetjük meg.

Xiaomi Smart Pet Camera 1

Az a helyzet, hogy a Xiaomi már eddig is rengeteg kamerát mutatott be, amik szinte kivétel nélkül biztonsági funkciókra, és a gyerekek figyelésére lettek kihegyezve. Ezek többségében teljes HD felbontást tudnak, forgathatók, van amelyik sírás detektort és intelligens funkciókat is kapott a vakriasztások számának lecsökkentéséhez.

 

A frissen bejelentett kamera viszont valami egészen más lesz. A felbontás marad FHD, de az eddigi információk szerint nem lesz forgatható. Azért, hogy nagyobb területet lássunk be egy széleslátószögű, 130 fokos kamerát építenek bele. Kiemelt szerepe lesz a beépített mikrofonnak és hangszórónak, hogy a háziállattal kommunikálni tudjunk, de ennél sokkal érdekesebb, hogy jutalomfalat adagoló is beépítésre kerül. Azt hiszem ezek után már csak egy távolról irányítható lézerfény kellene a cicáknak és egy labda dobáló a kutyáknak, és többet akár haza sem kell menni hozzájuk.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.