Válassza az Oldal lehetőséget

Indiában nem csak kávét, hanem Xiaomi telefont is vehetünk automatából

Indiában nem csak kávét, hanem Xiaomi telefont is vehetünk automatából

Egészen meglepő és új értékesítési modellel rukkolt elő a Xiaomi Indiai leányvállalata.

Xiaomi to Sell its Products through Vending Machines 719x430

A lényeg a címben van, ehhez sokat nem lehet hozzátenni. Az automaták pont úgy néznek ki, mint nálunk azok, amikben például csoki van, csak ebben az édesség helyett Xiaomi kütyük sorakoznak. Az tény, hogy ennél gyorsabban nem lehet kiszolgálni a vevőket, akiknek nincs más dolguk, mint elővenni bank- vagy hitelkártyájukat, beütni a megfelelő termék kódját, fizetni a kártyával és már videti is a portékát.

A Xiaomi a megoldást Express kioszknak nevezi, ami nagyjából fedi is a valóságot, hiszen gyors is, bolt is, csak éppen nem ül bent eladó. A szolgáltatás több városban is elindul majd, jelenleg az automaták helyét keresik, várhatóan tech parkokban, bevásárlóközpontokban, repülőtereken és metróállomásokon találkozhatnak a népek a Xiaomi kioszkjaival.

Indiában nem csak kávét, hanem Xiaomi telefont is vehetünk automatából 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2