Válassza az Oldal lehetőséget

Már 40 wattnál tart a Xiaomi vezeték nélküli töltés

Már 40 wattnál tart a Xiaomi vezeték nélküli töltés

A csúcstelefonoknál, így a Xiaomi drágább készülékeinél is elengedhetetlen képesség a gyors vezeték nélküli töltés.

Már 40 wattnál tart a Xiaomi vezeték nélküli töltés 1

Az eddigi eredmények is jók a Xiaomi esetén, hiszen a 10 wattról már 30 wattra léptek, de a Xiaomi alelnökének,  Chang Cheng-nek a nyilatkozata szerint, a vállalat új 40W vezeték nélküli gyors töltési megoldással is rendelkezik már.

Már 40 wattnál tart a Xiaomi vezeték nélküli töltés 2

A videó szerint, a 4500 mAh-os akkumulátorral ellátott Xiaomi Mi 10 Pro teljes töltöttséget kapott 40 perc alatt, az első 20 percben pedig 57% -ot ért el. Ez még csak a prototípusa az új vezeték nélküli töltőnek, ami valószínűleg függőleges levegőhűtővel lesz felszerelve, hogy a melegedés ne legyen úl nagy. Jelenleg nincs információ arról, hogy mikor lesz elérhető ez a technológia, de legalább azt tudjuk, hogy már működőképes és rendelkezésre áll, így várható, hogy hamarosan megismerkedhetünk vele a gyakorlatban is.
 

További Xiaomi hírek oldalunkon

 
Forrás: ithome

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.