Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatkozik a Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva

Meglepően olcsón 5000 forintért kínálja a Xiaomi az új utazós borotváját!

Bemutatkozik a Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva 1

Az új borotvában három penge forog. Ezek 360 fokban forognak a a nagyon vékony, mindössze 0,07 milliméter vastag, méhsejt alakú lyukakkal pettyezett acél lemez alatt, ami ívelt kialakítású, de vékony, hajlékony, így követi arcunk íveit. A borotvában található motor maximum 5500 per perc fordulaton forog. Az áramellátásért felelős akkumulátort nagyjából két óra alatt lehet feltölteni, egy töltéssel pedig 90 percet használhatjuk. Rövid napi borotválkozásokat feltételezve az akkumulátort havonta csak egyszer kell feltöltenünk. Ezt szabványos USB Type-C csatlakozón keresztül tehetjük meg.

Bemutatkozik a Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva 2

A borotva felső része leszedhető, a késeket tartalmazó rész is eltávolítható, így kényelmeseb tisztíthatjuk. Természetesen nem fog ártani neki a folyóvíz sem, az IPX5-üös víz elleni védelem lehetővé teszi, hogy a fejrészt csap alá tartva mossuk ki. Az IPX5 védelem lehetővé teszi azt is, hogy ne csak szárazon, hanem arcunkat benedvesítve, esetleg borotvahabot használva is borotválkozhassunk. További extra, hogy a borotva rendelkezik utazási zárral is. A bekapcsológombot megnyomva és nyomva tartva a borotva lezár, így nem fordulhat elő, hogy utazás közben a bőröndben vagy a hátizsákban véletlenül elinduljon.

Bemutatkozik a Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva 3

A külsőleg nagyon mutatós, ugyanakkor egyszerű, a Xiaomira jellemző formavilággal rendelkező SO WHITE ED1 nevű szerkezet most rendkívül olcsó. Kuponnal sem kaptuk meg eddig 20 dollár alatt, de a Geekbuyingnál most sima akcióban 17 dollár 50 centet kérnek érte, ami a mai árfolyam szerint 5000 forintos vételárat jelent.

Itt tudjuk megvenni: Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.