Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf® BW-FUN4 – olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa

BlitzWolf® BW-FUN4 – olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa

A Blitzwolfnál is gyorsan reagáltak a jelenlegi, egyre szörnyűbb koronavírus állapotokra.

BlitzWolf® BW-FUN4 – olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa

A Xiaomi már bemutatott egy hasonló szerkezetet, igaz jóval drágábban. A BlitzWolf® BW-FUN4 funkcióiban és képességeiben, szinte teljesen megegyezik a Xiaomi lámpájával, ám sokkal olcsóbb.

BlitzWolf® BW-FUN4 - olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa 2

A lámpa egy kisebb méretű, akkumulátorral is ellátott eszköz, ami ózon és UV fény segítségével sterilizál. Egy töltéssel 4-5 tisztítási ciklust tud elvégezi. Egy ciklus 30 percig tart. A gyártó adatai szerint, egy 2 négyzetméteres (miért nem köbméter?) területen lehet használni, itt 99 százalékban hatékonyan pusztít el mindent, ami ellen kitalálták.

BlitzWolf® BW-FUN4 - olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa 3

A viszonylag kis terület miatt egyértelmű, hogy teljes lakások sterilizálására nem alklamas, de kisebb előszobákba, gardróbba a ruhák vírusmentesítésére alkalmas lehet. Az akkumulátor miatt kábel nincs, így akár egy szekrénybe is betehetjük. A bakapcsolás után, a 30 perces siklus elteltével automatikusan kapcsol ki.

BlitzWolf® BW-FUN4 - olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa 4

A lámpának jelenleg a bevezető akciója zajlik, ebben az első 100 vásárló nagyjából 6000 forintért vásárolhatja meg. A szállítás kezdete egy hónap múlva esedékes. Én azt mondom, hogy sajnos, akkor sem lesz még késő elkezdeni a használatát.

Itt tudod megvásárolni:

BlitzWolf® BW-FUN4 – olcsó vírusírtó, fertőtlenítő lámpa

 

További Blitzwolf hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.