Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi pletyka – ezek az idei év új telefonjai?

Xiaomi pletyka – ezek az idei év új telefonjai?

Sokszor előfordul, hogy Xiaomi telefonokról szivárognak hírek, de hogy két tucatnyi mobilról szóljanak nem túl gyakori!

Xiaomi pletyka - ezek az idei év új telefonjai? 1

A hírt eredetileg a Slashleaks oldalon tették közzé, ám azóta az oldal szerkesztői az írást eltávolították. Gyanús a dolog, mert, velünk is fordult elő, hogy olyan hírt közöltünk, ami a gyártó szerint még nem tartozott a nagyközönségre, és kénytelenek voltunk hasonló gyorsasággal eltávolítani.

Jelen esetben, egy olyan állítólagos levél a forrás, amit titkosítva küldtek egy Xiaomi alkalmozottnak, és amiben az idei évben megjelenő telefonkról volt szó. Ezek között egészen érdekes mobilok is szerepelnek.

Xiaomi telefonok

 • Xiaomi Mi 10T – Tekintettel arra, hogy tavaly kapott Xiaomi Mi 9T a Redmi K20 volt Kínában, a Xiaomi Mi 10T-nek Redmi K30 4G-nek kell lennie.
 • Xiaomi Mi 10T Pro – Hasonlóan a Xiaomi Mi 9T Pro-hoz (Redmi K20 Pro), a Redmi K30 Pro Zoom Edition lesz valószínűleg más néven az Mi 10T Pro.
 • Xiaomi Mi 10S – Ez egy teljesen új mobil, ami valószínűleg elég nagy kijelzőt használ. A hírek szerint ez az eszköz megegyezik a Poco F2 és a Redmi X10 készülékkel
 • Xiaomi Mi 10S + 5G – Egy újabb telefon, amiről semmit sem tudunk. Ennek azonban a Mi 10S frissítésének kell lennie. Ez az okostelefon megegyezik a Poco F2 Pro 5G és a Redmi X10 5G modellekkel.
 • Xiaomi Mi 7 (2020) – Talán még emlékeztek rá, hogy a Xiaomi kihagyta a Mi 7-et, hogy kiadja a Xiaomi Mi 8-ot a 8. évfordulója alkalmából. Úgy tűnik, hogy a Mi 7 végül 2020-ban mégis megérkezik. Ez a mobil lehet a Xiaomi Mi 6 igazi utódja, valószínűleg, a mai csúcstelefonokhoz képest kicsi kijelzővel.
 • Xiaomi Mi MIX 4 és Mi MIX 4S – ezekre nagyon várunk!
 • Xiaomi Mi CC10 / Mi 10 Lite – Ez elég érdekes, mert a CC telefonok átnevezve jelentek már meg az európai piacon. Eddig azonban a CC jelent meg előbb, Kínában, és csak ezt követően a Xiaomi verzió a világ más részein. Most azonban, a Xiaomi Mi 10 Lite már hivatalosan is létező mobil, így, ha a hír igaz, akkor a CC10 ennek a kínai verziója lesz.
 • Xiaomi Mi Zero – Ez egy igazi fekete ló a listában, semmit nem tudunk róla a fura nevén kívül. Pont emiatt, sokan arra számítanak, hogy egy, a Meizu Zero-hoz hasonlító készülék lesz?

Xiaomi pletyka - ezek az idei év új telefonjai? 2

REDMI telefonok

 • Redmi 9 és Redmi 9A – Sok meglepetés nincs, ezeket várjuk, természetesen a Redmi 8 és a Redmi 8A utódjainak kell lenniük.
 • Redmi Note 9S + – Ez lesz a talán a Redmi Note 9 Pro Max.
 • Redmi X10 4G – Ez az okostelefon lesz az első eszköz az új Redmi X sorozatban. Vannak spekulációk, hogy a Poco F2 és a Xiaomi Mi 10S ugyanaz, mint ez a mobil.
 • Redmi X10 5G  – Nos, a Redmi X10-nek is lesz 5G verziója. Ez nem furcsa, mert az 5G-korszakban vagyunk. Mint a 4G verzió, ugyanaz lesz a Poco F2 Pro 5G és a Xiaomi Mi 10S + 5G.

Xiaomi pletyka - ezek az idei év új telefonjai? 3

Poco közelgő okostelefonok

 • Poco X2 Pro – Jelenleg a Poco X2 már hivatalos Indiában, ez egy átmárkázott Redmi K30. Ez arra enged következtetni, hogy a Poco X2 Pro valószínűleg a Redmi K30 Pro lesz más néven.
 • Poco F2 – A verebek azt csiripelik, hogy ez az eszköz ugyanaz lesz, mint a Redmi X10 és a Xiaomi Mi 1oS.
 • Poco F2 Pro 5G – Csakúgy, mint a Poco F2, az F2 Pro 5G ugyanolyan eszköz lesz, mint a Xiaomi 10S + 5G és a Redmi X10 5G.

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

forrás: Gizchina

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.