Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-HOC4 irodai szék – na ez most jó áron van!

BlitzWolf BW-HOC4 irodai szék – na ez most jó áron van!

Kis szerencsével azért rá lehet még akadni jó akciókra.

BlitzWolf BW-HOC4 irodai szék - na ez most jó áron van! 1

Múltkorában panaszkodtam, hogy milyen durván emelkednek az árak a kínai áruházakban is. Nos, ez sajnos nem változott, ahogy az sem, hogy a szállítási költségek is kezdenek elszállni. Akkor, ez utóbbi problémát említettem a Banggoodos kapcsolattartómnak is, aki vigyorogva közölte, hogy akkor mostantól a francia raktárból szállítanak. Azt hittem viccel….

Mint a mellékelt ábra mutatja semmi vicc nem volt ebben, ugyanis a BlitzWolf BW-HOC4 forgószéket tényleg a francia raktárból rendelhetjük meg, ráadásul ingyenes szállítással. Fura.

BlitzWolf BW-HOC4 irodai szék - na ez most jó áron van! 2

Mindegy, a lényeg igazából az, hogy itt az a szék, ami nagyon jól néz ki, forgatható, dönthető, emelhető, állítható a karfa magassága és a deréktámasz magassága is, szóval amit kell, azt tudja. A jó tulajdonságok mellé ráadásul egy barátságos árcédulát is tűztek, legalábbis szerintem a BG78703c kuponkóddal elérhető 31 ezer forintos ár megfelelő ehhez a termékhez.

Ha megtetszett, akkor itt találod:

BlitzWolf BW-HOC4 irodai szék

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.