Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-TS8 – praktikus és ügyes telefon és tablet tartó

BlitzWolf BW-TS8 – praktikus és ügyes telefon és tablet tartó

Ne a hagyományos aztali tartókra gondoljatok, ez valami teljesen más.

BlitzWolf BW-TS8 – praktikus és ügyes telefon és tablet tartó

Vannak olyanok, akiknek sosem lesz rá szükségük, másoknak meg világmeváltó ötlet. Például nekem is. Egy ideje keresek valami normális tablet tartót, mert a videóim készítésénél szoktam használni kontroll monitort. Vagyis nem monitort, hanem egy telefont, de ezt használom monitornak. Egy ilyen szerkezettel viszont a telefont ki tudom váltani egy tablettel, ami szómomra sokkal proktikusabb lenne.

BlitzWolf BW-TS8 - praktikus és ügyes telefon és tablet tartó 1

Persze valószínű, hogy nem vagytok túl sokan, akik videókat készítenek otthon, de egy ilyen tartó nagyon sok helyre jó lehet. Például tehetném erre azt a táblagépet, amiről az otthoni okos dolgaimat vezérlem, amiről a Spotify zenéit hallgatom Bluetooth hangfalon keresztül. De lehet helye a konyhában, ahol mondjuk a receptet olvasom főzés közben, meg még millió helyen.

BlitzWolf BW-TS8 - praktikus és ügyes telefon és tablet tartó 2

Szóval most elgondolkoztam ezen a dolgon, mert hamarosan megérkezik a cseh raktárba, de addig is már fut az előrendelési akció, amiben 7400 forintért meg tudom venni most. Ez az ár az első 100 vásárlónak jut, az ajánló írásakor már csak 41 a szabad készlet, jó lesz igyekezni!

Vásárlás itt:

BlitzWolf BW-TS8 tablet és telefontartó

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.