Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzwolf V2 – 2022 legjobb projektor ajánlata

Blitzwolf V2 – 2022 legjobb projektor ajánlata

Meglehetősen régen kaptunk a Blitzwolftól új projektort, de most mindent bepótoltak!

Blitzwolf V2 – 2022 legjobb projektor ajánlata

Emberek, ez eszméletlenül jól néz ki. Komolyan mondom, a Xiaomi mindent megadna egy ilyen formatervért. Kicsi, aranyos, az elején a szövetbetét és a tetején a bőr fül valami egészen menő, ahogy marha jól néz ki fókuszállító tekerentyű és az optikát körülvevő fémgyűrű is. Ha ez nem elég, akkor az ára is olyan, hogy csak pislogok.

Blitzwolf V2 - 2022 legjobb projektor ajánlata 1

Mit tud a szerkezet? A fényerő (fényáram) 5000-6000 lumen, de olvastam 200 ANSI-t is, ez nagyjából a Wanbo T2 Max fényerejét jelenti, ami igencsak élhető mennyiség már. A felbontás (bár az ár miatt azt hittem HD) FHD, vagyis 1920 x 1080 pixel. A leírás szerint automatikus a horizontális trapézkorrekció beállítás. Ez egyben azt is jelenti, hogy ha van horizontális, akkor kell lenni vertikális trapézkorrekciónak is, vagyis négyirányú trapézkorrenciót tud a kicsike. (elégedett csettintés).

Blitzwolf V2 - 2022 legjobb projektor ajánlata 2

A projektor nem a buta fajtából való, van rajta Android 9. Az előzetes bemutató szerint egy egész normális kezelőfelület is jár hozzá, és ahogy olvastam a Netflix és az Amazon Prime biztos megy rajta, meg persze letölthető egy rakat program a Play Store-ból is. Van jól működő képernyőtükrözés, így a telefonunk képét is át tudjuk tenni a kivetítőre. Mivel Androidos a Wifi sem hiányzik belőle, kétcsatornásat kapunk, ami támogatja az 5 GHz-es sávot is! Találunk beépített hangszórókat is, két 5 wattos egység szolgáltatja a hangokat a filmekhez.

Blitzwolf V2 - 2022 legjobb projektor ajánlata 3

Na, és most jön a finomság! A cseh raktárból az első 100 vásárló a BGBWV2 kuponkóddal 64 700- helyett 56 600 forintért jut hozzá, a második 100 vásárló pedig a BGBV2PRO kuponkóddal 60 600 forintért kapja meg. A szállítás ingyenes. Az akció ma indult, de ilyen ár mellet gyanítom nem sok idő kell, hogy az első 100 vásárló meglegyen.

Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

Blitzwolf V2 – 2022 legjobb projektor ajánlata

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.