Válassza az Oldal lehetőséget

Egerek és emberek

 

Cikkünk címének John Steinbeck klasszikusának címét választottam. Ez az egerek említése miatt is találó, na meg azért is, mert a regény a nagy gazdasági világválság idején játszódik, és hát most is valamiféle válságot élünk, igaz, az okosok szerint már kifelé haladunk belőle. Persze ha bedől Spanyolország… A gazdasági kérdéseket tegyük félre, vagy legalábbis csak érintőlegesen foglalkozzunk vele! Hazánkban a számítástechnika, mint iparág keserves napokat, mit napokat, hónapokat sőt éveket él. Rengeteg cég tűnt el az utóbbi másfél- két évben, aminek az oka, hogy az átlagembernek még a rezsire is keservvel futja, miből vegyen akkor magának gépet?

Egerek és emberek 1

Jön azonban a karácsony, és valamit ajándékozni szeretnénk azoknak a családtagoknak is, akik a gépük mellett töltik szabadidejüket. Új videokártyára nincs pénzünk, a memóriabővítés is sokba kerül, a komplett gép ki van zárva. Itt vannak viszont a különböző kiegészítők, billentyűzetek, egerek, amikből már viszonylag olcsón lehet finom darabokat találni.

Cikkünk emiatt amolyan ajándékajánlónak is felfogható, hiszen nem kevesebb, mint tizenkét darab egérkét nézünk meg. Ezek között lesznek vezetékes, vezeték nélküli, notebook és asztali egerek, de a játékos kedvűek is találnak közöttünk csemegét.

Lássuk hát az A4Tech karácsonyi kínálatát!

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.