Válassza az Oldal lehetőséget

Egész pofás lett az ENGWE P26 Mountain E-Bike

Tavaly is elég jó bringák jöttek tőlük, az ENGWE P26 Mountain E-Bike sem lett rossz!

Egész pofás lett az ENGWE P26 Mountain E-Bike

Az ENGWE P26 E-bike egy erős és megbízható elektromos kerékpár, amely a minőségi alkatrészeket kiváló formatervezéssel ötvözi. Nagy teljesítményű 250W-os (500 watt csúcsnyomaték) motorjával és 36 V 17 AH-s akkumulátorával akár 25 km/h sebességet és akár 100km-es hatótávolságot is képes elérni egyetlen feltöltéssel. Mind közúti, mind terepjáró használatra alkalmas, így sokoldalú választás azok számára, akik megbízható és hatékony elektromos kerékpárt szeretnének.

Egész pofás lett az ENGWE P26 Mountain E-Bike 1

A kerékpár 26 hüvelykes váza kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, amely egyszerre tartós és könnyű. Az első és hátsó felfüggesztési rendszer kiváló lengéscsillapítást biztosít, így még rázós terepen is kényelmesen lehet vele közlekedni. A kerékpár 7 sebességes Shimano váltórendszerrel is rendelkezik, így a kerékpáros könnyedén válthat a sebességfokozatok között, és könnyedén veheti a meredek emelkedőket is.

Egész pofás lett az ENGWE P26 Mountain E-Bike 2

A kerékpár fényes LED-es fényszóróval és dudával van felszerelve, ami még gyenge fényviszonyok között is biztonságossá teszi a kerékpározást. Az ENGWE P26 E-bike egy LCD kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja a kerékpáros sebességét, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a megtett távolságot és egyéb fontos információkat. A kijelző könnyen leolvasható és használható.

Egész pofás lett az ENGWE P26 Mountain E-Bike 3

A kerékpár 150 kg-ig terjedő teherbírással rendelkezik, így nagyobb tömegű kerékpárosok számára is alkalmas. Kék vagy szürke színben kapható, amely biztosan felkelti a figyelmet az úton. Az ENGWE P26 mechanikus tárcsafékeket kapott, amelyek kiváló fékerőt biztosítanak.

Egész pofás lett az ENGWE P26 Mountain E-Bike 4

Összességében az ENGWE P26 E-bike kiváló választás azok számára, akik megbízható és hatékony elektromos kerékpárt szeretnének, amely mind az országúti, mind a terepen való közlekedésre alkalmas. Erőteljes motorjával, nagy hatótávolságú akkumulátorával és minőségi alkatrészeivel biztosan hosszú éveken át kényelmes és élvezetes utazást biztosít.

Műszaki specifikációk:

Motor: 250 W-os kefe nélküli  motor
Akkumulátor: 36V 17AH cserélhető akkumulátor
Maximális sebesség: 25km/h
Maximális hatótávolság: 100km
Váz anyaga: Alumínium ötvözet
Kerékméret: 26 hüvelyk
Fékrendszer: Mechanikus tárcsafékek
Sebességváltó rendszer: Shimano 7 sebességes
Maximális terhelés: 100kg
Töltési idő: 5-7 óra
Kijelző: LCD kijelző, amely mutatja a sebességet, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a megtett távolságot stb.
Súly: 26,2 kg
Szín: kék vagy szürke

A bringát most a 7PBZLYNU kuponkóddal 394 ezer forintért kapjuk itt:

ENGWE P26 Mountain E-Bike

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.