Válassza az Oldal lehetőséget

Ennél olcsóbb robotporszívót ismert gyártótól most nem találsz!

Csak 37 500 forint!!!!

Ennél olcsóbb robotporszívót ismert gyártótól most nem találsz!

Az iLife nem ma kezdte a porszívók gyártását, olyannyira nem, hogy emlékeim szerint az első robot, amivel életemben találkoztam pont ettől a gyártótól érkezett. Az A80 Plus nevű típus az abszolút belépőszint, hiszen mindössze 37 500 forintot kérnek érte, ennek ellenére kapott néhány érdekes funkciót.

A szívóerő mindössze 10 000 Pa (szőnyegen 11 000 Pa), szóval hosszúszőrű kutya/macska mellé nem merném ajánlani, de arra, hogy a port felszívja, amíg nem vagyunk otthon jó lesz. Legalábbis a keménypadlóról, mert a szőnyegek esetén tuti kell egy kis porolás. Ezzel együtt, aki használ robotot tudja, hogy az állandó, napi takarítás mennyire sokat számít, mennyivel kevesbé porosak a polcaink.

Az iLife A80 Plus az olcsóság ellenére kapott MOP-ot, vagyis képes porszívózás közben nedves feltörlést is végezni. A beépített 2400 mAh kapacitású akkumulátorral 100 percet tud egyhuzamban takarítani, ha lemerül természetesen visszabattyog és feltölti magát. Több takarítási módot ismer, van időzítési lehetőségünk, van automatikus szőnyegérzékelés, leesés gátló a lépcsőkhöz, használhatunk virtuális falat is. Jó hír, hogy bármennyire is olcsó, a központi motor a neves japán gyártótól, a NIDEC-től érkezik, ettől a gyártótól vásárolja a Xiaomi is a robotjai motorját.

Ami talán a legérdekesebb, hogy az alacsony ár ellenére kapunk már telefonos applikációt hozzá, így mobilunkról irányíthatjuk. Sőt, valamiféle térképrajzolási funkcióval is rendelkezik. Összességében azt merem mondani, hogy bár tényleg a belépő szintet képviseli, a 37 500 forintos ár egészen bomba ajánlat, amit, ha ilyen erősségű gépet keresel nem szabad kihagyni!

A vásárláshoz használd a NNNA80PLUS kuponkódot, ezzel és a Paypal kedvezménnyel érheted el a fent említett 37 500 forintos árat. A porszívó EU raktárból érkezik, így vámot vagy áfát nem kell rá fizetned! Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

ILIFE A80 Plus robotporszívó

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Exit mobile version