Válassza az Oldal lehetőséget

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n!

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n!

4 Hiseeu biztonsági kamerarendszer kapott ma kupont!

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n!

1. Hiseeu 3MP Wireless WiFi Camera System

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n! 1

A Hiseeu 3MP vezeték nélküli WiFi kamerarendszer egy biztonsági rendszer, amely 4 IP kamerából, egy 8 csatornás H.265 vezeték nélküli hálózati digitális videófelvevőből (NVR), 4 hálózati adapterből a biztonsági kamerákhoz, 1 tápegységből az NVR-hez, egy egérből, egy felhasználói kézikönyvből, egy HDMI kábelből és egy 1TB HDD-ből áll. A kamerák 3,0 megapixeles HD színes CMOS képérzékelővel, 3,6 mm-es objektívvel és 30 méteres éjszakai látótávolsággal rendelkeznek. A rendszer időjárásálló és fémből készült. A HDD interfésze 3,5 SATA, és 500 GB-tól 4 TB-ig támogatja az 500 GB-ot.

A rendszert most a HS3MP kuponkóddal 176 dollárért, vagyis kb. 63 800 forintért vásárolhatjuk meg EU raktárból, innen:

Hiseeu 3MP Wireless WiFi Camera System 4 kamerával

 


 

 

2. Hiseeu 8CH 3MP Wireless Security Cameras Kit with 10.1″ Monitor

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n! 2

Tartsd biztonságban otthonodat vagy üzletedet a Hiseeu 3MP vezeték nélküli WiFi kamerarendszer segítségével! Ez az átfogó rendszer négy IP-kamerát, egy nyolccsatornás H.265 vezeték nélküli hálózati digitális videófelvevőt(NVR) és a merevlemez kivételével minden mást tartalmaz, amire szüksége van az induláshoz. A kamerák 3,0 megapixeles HD színes CMOS képérzékelővel és 3,6 mm-es objektívvel büszkélkedhetnek, így kiváló minőségű felvételeket készíthet ingatlanáról. A 30 méteres éjszakai látótávolsággal és időjárásálló fémszerkezettel ezek a kamerák tökéletesek beltéri vagy kültéri használatra. Bízhat a Hiseeu 3MP vezeték nélküli WiFi kamerarendszerben, hogy otthona vagy üzlete biztonságban legyen.

A csomagot a HS8CH kuponkóddal 193 dollárért, vagyis kb. 70 000 forintért EU raktárból tudod rendelni, innen:

Hiseeu 8CH 3MP Wireless Security Kit 4 kamerával és monitorral

 


 

3. Hiseeu 3- vagy 5 MP 8CH POE Security Camera System Kit 4 Cameras

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n! 3

A Hiseeu 5MP 8CH POE biztonsági megfigyelő kamera rendszer készlet négy vízálló kamerát tartalmaz 3 db IR LED array-vel, egy POE NVR készletet, amely támogatja a H.265 CCTV Kit DVR-t és a VGA / HDMI videokimenetet. Tartalmaz továbbá egy felhasználói kézikönyvet, egeret, 20 m-es LAN-kábelt, DC48V 3A hálózati adaptert, figyelmeztető matricákat, csavaros táskát a kamerákhoz és RJ45 vízálló csatlakozót. A kamerarendszer fémből készült, maximum 4TB HDD-t támogat, és a csomag súlya 5,3kg.

Ez a fejlett kamerarendszer két modellben kapható: az egyik négy, a másik nyolc kamerával, és egy POE NVR-készlettel van felszerelve, amely támogatja a H.265 CCTV Kit DVR-t és a VGA/HDMI videokimenetet. Mindkét modell vízálló kamerákat tartalmaz 3db IR LED array-vel és fémszerkezettel, amely garantálja a tartósságot. Támogatják a maximum 4TB HDD-t is, és felhasználói kézikönyvvel, egérrel, 20m LAN kábellel, DC48V 3A hálózati adapterrel, figyelmeztető matricákkal, csavaros táskával a kamerákhoz és RJ45 vízálló csatlakozóval érkeznek. A választható csomagok között van, ami tartalmaz merevlemezt is.

A biztonsági 3 megapixeles csomag ára a HS4P kuponkóddal 168 dollár, vagyis kb. 61 000 forint az EU raktárból rendelve. Az 5 megapixeles ára 193 dollár, vagyis nagyjából 69 600 ft. Mind a két csomagból választható merevlemezt tartalmazó kitt is, természetesen valamivel drágábban:

Hiseeu 3MP 8CH POE Security System Kit 4 kamerával

 


 

4. Hiseeu 3- vagy 5MP 8CH POE Security Camera System Kit Set,8 Camera

EU raktárak Hiseeu biztonsági kamerarendszerek kiárusítása a HEKKA-n! 4

A Hiseeu 5MP 8CH POE biztonsági megfigyelő kamera rendszer készlet nyolc vízálló kamerát tartalmaz 3 db IR LED array-vel, egy POE NVR készletet, amely támogatja a H.265 CCTV Kit DVR-t és a VGA/HDMI videokimenetet. Tartalmaz továbbá egy felhasználói kézikönyvet, egeret, 20 m-es LAN-kábelt, DC48V 3A hálózati adaptert, figyelmeztető matricákat, csavaros táskát a kamerákhoz, RJ45 vízálló csatlakozót és egy 3T merevlemezt. A kamerarendszer fémből készült, maximum 4TB HDD-t támogat, és a csomag súlya 8,7 kg.

Ez a fejlett kamerarendszer két modellben kapható: az egyik négy, a másik nyolc kamerával, és egy POE NVR-készlettel van felszerelve, amely támogatja a H.265 CCTV Kit DVR-t és a VGA/HDMI videokimenetet. Mindkét modell vízálló kamerákat tartalmaz 3db IR LED array-vel és fémszerkezettel, amely garantálja a tartósságot. Támogatják a maximum 4TB HDD-t is, és felhasználói kézikönyvvel, egérrel, 20m LAN kábellel, DC48V 3A hálózati adapterrel, figyelmeztető matricákkal, csavaros táskával a kamerákhoz és RJ45 vízálló csatlakozóval érkeznek.

A 3 megapixeles merevlemez nélküli csomag ára az Eu raktárból rendelve, használva a HS8P kuponkódot 270 dollár, vagyis kb. 98 000 forint. A 3 megapxeles kitt 3 TB merevlemezzel 350 dollár, míg az 5 megapixeles csomag 3 TB merevlemezzel 410 dollár itt :

Hiseeu 3- vagy 5MP 8CH POE Security Camera System Kit Set 8 kamerával

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.