Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaovv Q6 Pro – olcsó beltéri biztonsági kamera cseh raktárból

Xiaovv Q6 Pro – olcsó beltéri biztonsági kamera cseh raktárból

Xiaovv Q6 Pro kicsit UFO-s beütést kapott, de a lényeg, amit tud.

Xiaovv Q6 Pro – olcsó beltéri biztonsági kamera cseh raktárból

A Xiaovv Q6 Pro 1080P WIFI Smart IP-kamera, egy csúcstechnológiás otthoni biztonsági megoldást, amely az egyszerű használatot erős funkciókkal ötvözi. A 355°-os panoráma látószöggel rendelkező kamerával bármilyen szögből megfigyelheted otthonodat. A kamera infra éjjellátó funkcióval is rendelkezik, amely csökkenti a grafikai zajt, és világosabb képet biztosít gyenge fényviszonyok mellett.

Xiaovv Q6 Pro - olcsó beltéri biztonsági kamera cseh raktárból 1

A Xiaovv Q6 Pro kétirányú hanghívás funkcióval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a nagy érzékenységű kommunikációt a kamera és az okostelefonod között. Bárhol és bármikor könnyedén kommunikálhatsz családoddal. Emellett a kamera intelligens észlelési és hangjelzés funkciója beállít egy hatékony területet, és amikor egy tárgyat észlel, azonnal üzeneteket küld a telefonodra, és egy nagydecibeles riasztás szólal meg a behatolók elriasztására.

Xiaovv Q6 Pro - olcsó beltéri biztonsági kamera cseh raktárból 2

A Xiaovv Q6 Pro kamerával sokoldalú csatlakozási lehetőségeket élvezhetsz, beleértve a WIFI és AP hotspot kapcsolatot. Ha a hálózat megszakad, a kamera automatikusan hotspot jelet bocsát ki, és okostelefonoddal csatlakozhatsz a kamera hotspotjához a megfigyelés megtekintéséhez. Több felhasználó távolról egyszerre tekintheti meg a kameraképet mobilkészülékein, táblagépein és számítógépein. A kamera többféle tárolási módot is támogat, beleértve a Micro SD-t (akár 128 G), az NVR-t és a felhőalapú tárolást.

Xiaovv Q6 Pro - olcsó beltéri biztonsági kamera cseh raktárból 3

Ez a csúcsminőségű otthoni biztonsági kamera könnyen telepíthető különböző pozíciókba a többféle telepítési móddal, mint például a hagyományos, a fejjel lefelé vagy az oldal falra történő szerelés. A kamera 3,6 mm-es objektívvel rendelkezik, és támogatja a H.264/20fps videótömörítést. A Xiaovv Q6 Pro a végső otthoni biztonsági megoldás, amely biztosítjod otthonod és családod biztonságát.

A kamera ára jelenleg a BGXIFD349 kuponkóddal 5900 forint a cseh raktárból megrendelve. Vásárlás itt:

Xiaovv Q6 Pro 1080P WIFI Smart IP-kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.