Válassza az Oldal lehetőséget

Gamer fejhallgató érkezett a Xiaomitól

Gamer fejhallgató érkezett a Xiaomitól

Szokás szerint extrákkal megpakolva, de meglepően olcsón.

 Xiaomi Mi Game Headset 1

A Xiaominál a gamer vonal eléggé megerősödött mostanában, hiszen a gamer notebook után kaptunk egy gamer telefont is, a fekete cápát. A gamer cuccok dömpingje tovább folytatódik, így egy fülessel gazdagodott most a kínálat.

Xiaomi Mi Game Headset 2

A Xiaomitól már megszokhattuk, hogy rendkívüli képességekkel ellátott eszközöket dobnak piacra. A most bemutatkozó Xiaomi Mi Gamer Headsetben az a furcsa, hogy nincs benne semmi furcsa. Pontosabban azt tudja, amit ma egy komoly, menő gamer headsetnek tudnia kell, de ezt a rengeteg tudást nem egy csilli-villi magamutogató házba, hanem kimondottan szerény külső mögé rejtették.

Xiaomi Mi Game Headset 3

A Xiaomi gamer headset vrtuális  7.1-es hangzással rendelkezik, a hang megszolaltatásáért két 40 milliméteres grafén-kompozit membrán felel. A rendkívül tisztán megszólaló fejhallgató beépített mikrofont is kapott, ráadásul rögtön kettőt. A duplázásra azért volt szükség, mert a Xiaominál úgy döntöttek, hogy teljesen felesleges a száj elé benyúló mikrofon. Kényelmetlen is, bele akad a kábel is, szóval érdemes elhagyni. Így is tettek, a dupla mikrofon a cég szerint a legnagyobb harci zaj közepette is tiszta és érthető hangot ad, ami az ENC környezeti zajt csökkentő technológiának köszönhető.

Xiaomi Mi Game Headset 4

Kivülről a fejhallgató egy teljesen átlagos fülesnek néz ki, persze a Xiaomi letisztult stílusában. Semmi nem árulkodik a gamer mivoltáról, így akár otthon, zenehallgatásra is tökéletes. Ha viszont játszunk, akkor bekapcsolhatjuk a pánt két oldalán és a fülrészen körbefotó fényeket, amiknek a színét és erejét szoftveresen változtathatjuk. A füles további érdekessége, hogy nem egy, hanem két csatakozüval is ellátták. Választhatunk, hogy a hagyományos 3,5 milliméteres Jack vagy az USB Type-C csatlakozót használjuk, így megfelelő választás lehet asztali gép mellé vagy akár telefonhoz is, hogy a Xiaomi gamer natebookjáról már ne is szóljunk.

 

A Xiaomi újdonsága jelenleg csak a GearBesten vásárolható meg, ára 99 dollár, vagyis 26 ezer forint.

További információk itt: Xiaomi Mi Gamer Headset

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.