Válassza az Oldal lehetőséget

GPS nyomkövetés motorkerékpárra

GPS nyomkövetés motorkerékpárra

Ne is mondjátok, ez a kütyü sem tartozik szorosan az oldal témájához, de mivel magam is motoros vagyok úgy döntöttem szólok róla, mert nagyon hasznosnak tartom.

GT005 Car Motorcycle Electric Motorbike Tracker GPS Locator 1

 

Sajnos szinte heti szinten találkozom a Facebookon ellopott motorokkal és szomorú tulajdonosokkal. Aki motorozik az tudja, hogy egy motorosnak a motorja nem csupán egy közlekedési eszköz, jóval több annál. Ráadásul egy motorkerékpár komoly érték, sokan vagyunk, akik hosszú, sok éves spórolás után tudtuk megvenni motorunkat.

GT005 Car Motorcycle Electric Motorbike Tracker GPS Locator 2

Ha egy motorosnak ellopják a motorját az olyam, mintha a lelke egy részét vinnék el. Ráadásul, ha pénz sincs a kedvenc pótlására, az komoly tragédia. Viszont lehet segítség, nem is túl drágán, hiszen ez a hírben szereplő kütyü mindössze 15 dollár, szállítással együtt 21 dollár, vagyis nem egész hatezer forint. GPS nyomkövető, ami GSM alapú adatkommunikációt biztosít.

GT005 Car Motorcycle Electric Motorbike Tracker GPS Locator 3

A GT005 apró, mindössze 5,6 x 4 x 1,3 centiméteres eszköz, ami apró méreteinél fogva akár egy motorkerékpáron is elrejthető. Segítségével nyomon követhetjük a motorunk mozgását, van benne vibrációt érzékelő szenzor és mozgás detektor, ami leparkolt motorunk megmozdulására figyelmeztet.

GT005 Car Motorcycle Electric Motorbike Tracker GPS Locator 4

Összességében elmondható, hogy egy sok százezres vagy több milliós motor esetén ez a hatezres kiadás igazán kifizetődő lehet baj esetén. Természetesen autóhoz is használható, de számomra a motor az elsődleges. 🙂

További információ és vásárlás itt: GT005 Car Motorcycle Electric Motorbike Tracker GPS Locator

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.