Válassza az Oldal lehetőséget

Hő- és páratartalom mérő nagyon olcsón dupla csomagban

Hő- és páratartalom mérő nagyon olcsón dupla csomagban

Nem okos, de nem is drága.

Hő- és páratartalom mérő nagyon olcsón dupla csomagban

A digitális LCD hőmérő és higrométer ideális választás otthoni vagy irodai környezeted klímájának nyomon követésére. Ez a kis eszköz precíz méréseket biztosít, így pontosan tudhatod a belső hőmérsékletet és páratartalmat. A 43×43 mm méretű, fehér színű készülék könnyen illeszkedik bármilyen helyiség dekorációjához, legyen szó nappaliról, hálószobáról, irodáról vagy akár fürdőszobáról.

Az eszköz különlegessége az Air Comfort Indicator funkció, amely különböző szintű ikonokkal jelzi a levegő komfortosságát. Ezáltal nemcsak a hőmérsékletet és páratartalmat látod, hanem azt is, hogy ezek az értékek mennyire kedvezőek a komfortos beltéri klímához. A nagy méretű számoknak köszönhetően az adatokat könnyen olvashatod le, így az ellenőrzés gyors és egyszerű.

Hő- és páratartalom mérő nagyon olcsón dupla csomagban 1

A hőmérő -50°C és 70°C között, míg a higrométer 10% és 99% közötti páratartalmat képes mérni. A készülék működtetéséhez egy CR2032 típusú gombelem szükséges, amely a csomagban megtalálható, így azonnal használatba veheted. Az eszköz hátulján található akasztólyuk és állvány segítségével könnyedén elhelyezheted a falra, hűtőszekrényre vagy bármely sík felületre.

A digitális hőmérő és higrométer különösen hasznos olyan helyeken, ahol fontos a pontos hőmérséklet és páratartalom ellenőrzése. Az irodában segíthet az optimális munkakörnyezet fenntartásában, a hálószobában pedig hozzájárulhat a kényelmes alváshoz. Az iskolákban és egyéb közintézményekben is kiválóan alkalmazható, mivel segíthet az egészséges belső klíma fenntartásában.

Hő- és páratartalom mérő nagyon olcsón dupla csomagban 2

A termék jelenlegi ára mindössze 1714 Ft a Banggood áruházban, a BG0d498b kuponkóddal és kínai raktárból szállítva. Ez az ár rendkívül kedvező, különösen figyelembe véve a készülék pontosságát és sokoldalú felhasználhatóságát.

Összefoglalva, a digitális LCD hőmérő és higrométer remek választás mindazok számára, akik pontosan szeretnék nyomon követni otthonuk vagy irodájuk belső klímáját. A készülék precíz mérésekkel és könnyű használhatósággal segít fenntartani az optimális környezetet, mindezt rendkívül kedvező áron.

Főbb képességek:

  • Precíz hőmérséklet- és páratartalom-mérés
  • Air Comfort Indicator a levegő komfortosságának jelzésére
  • Nagyméretű számok a könnyű leolvashatóság érdekében
  • Könnyen elhelyezhető akasztólyuk és állvány
  • -50°C és 70°C közötti hőmérséklet mérési tartomány
  • 10% és 99% közötti páratartalom mérési tartomány
  • CR2032 gombelem szükséges (a csomagban található)
  • Sokoldalúan használható különböző beltéri helyiségekben
  • Kedvező ár: 1714 Ft a Banggood áruházban, a BG0d498b kuponkóddal

Ez a digitális hőmérő és higrométer nemcsak praktikus eszköz, hanem segít a kényelmes és egészséges beltéri környezet fenntartásában is.

Vásárlás itt:

 

Hő- és páratartalom mérő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.