Válassza az Oldal lehetőséget

Húsvéti Welock okoszár akciók durva engedménnyel!

Most olcsón okosíthatod az ajtódat! Érted?

Húsvéti Welock okoszár akciók durva engedménnyel!

A gyártók a húsvéti akciókkal érkeznek, most a WeLock akcióiról számolhatok be, ami azoknak fog örömet okozni, akik a bejárati ajtó okosításán törik a fejüket.

Az akcióban két zárat kaptok meg olcsóbban, a Smart Lock Touch41-et, és a PCB41-et. Az előbbi az ujjlenyomat érzékelős, utóbbi pedig a számzáras verzió. Ezekről készült teszt nálam is, alább megtaláljátok a linkeket.

A Smart Lock Touch41 vásárlása esetén használjátok a CNHD53 kuponkódot, ezzel nagyon komoly, 53 eurós kedvezményt kaptok.

A Smart Lock PCB41 esetén a WLK40 kód él, ezzel a kedvezmény 40 euró.

A zárakat itt találjátok:

Welock Fingerprint Smart Lock Touch41

Welock Keypad Smart Lock PCB41

 

A húsvéti akciók oldala itt van:

WeLock okoszárak húsvéti akciója

 

Két termékről nálam is olvashattok tesztet:

A VILÁG MÁSIK VÉGÉRŐL IS – WELOCK OKOS ZÁR TESZT WIFI GATEWAY-JEL

WELOCK SECBR – A ZÁR, AMITŐL OKOS LESZ AZ AJTÓD

A szerzőről

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Kuponok

Womier K98 Wired Hotswap RGB Mechanical Keyboard 96% Layout Gateron Mechanical Switch Pudding Acrylic for Mac Windows Gamer

BG23f9f0

[EU DIRECT] CMACEWHEEL RX20 MAX Electric Bike Oil Brake Version 48V 17AH 750W*2 Dual Motor 20*4.0Inch Electric Bike 70KM Mileage Range Max Load 150KG

BGef85c6