Válassza az Oldal lehetőséget

KuKirin M5 Pro elektromos roller – nagy test, nagy élvezet

KuKirin M5 Pro elektromos roller – nagy test, nagy élvezet

A KuKirin M5 Pro ma egy 12 000 forintos kupont kapott.

KuKirin M5 Pro elektromos roller – nagy test, nagy élvezet

A KuKirin M5 Pro egy elektromos roller, amely 1000 W-os motorral rendelkezik, és akár 52 km/h sebességre is képes. A motor maximális teljesítménye 1200W, amely erőteljes és izgalmas terepjárási élményt nyújt. A M5 Pro 960Wh akkumulátorral van felszerelve, amely egy teljes töltéssel akár 70 km-es (gyári adat) hatótávolságot biztosít – ez hosszabb, mint a legtöbb off-road rolleré, és elegendő lehet egy hosszabb napi utazásokhoz.

KuKirin M5 Pro elektromos roller - nagy test, nagy élvezet 2

Az M5 Pro elektromos roller elől és hátul tárcsafékekkel rendelkezik, valamint kapott négy lengéscsillapítóval ellátott teljes felfüggesztést, amely hatékonyan csökkenti a rázkódást és kényelmes utazást biztosít. Az okos LCD kijelzőn keresztül könnyedén ellenőrizhető több adat, mint például a sebesség, az akkumulátor töltöttsége, a megtett távolság vagy a sebességfokozat. A rolleren három sebességfokozat közül lehet választani (max.): 29-, 42- és 52 km/h. Az alacsony sebességű módban a lassú tempójú közlekedés és nézelődés, a közepes sebességű módban gyors a rollerezés örömei, míg a magas sebességű módban gyors, izgalmas és adrenalindús terepjárás várható.

KuKirin M5 Pro elektromos roller - nagy test, nagy élvezet 3

A KuKirin M5 Pro elektromos roller 11 hüvelykes első és 10 hüvelykes hátsó gumikkal rendelkezik, amelyek alkalmazkodnak a különböző terepekhez és simább futást biztosítanak. A 255 mm széles talp lehetővé teszi a stabil és kényelmes állást. A roller 7 fényforrással rendelkezik, beleértve 2 fényszórót, 2 előlapi oldalsó lámpát, 2 hátsó oldalsó lámpát és egy hátsó féklámpát, amelyek növelik a biztonságos közlekedést. A KuKirin M5 Pro maximális teherbírása 120 kg, és 150-200 cm közötti testmagasságú felhasználóknak ajánlott.

KuKirin M5 Pro elektromos roller - nagy test, nagy élvezet 4

Ezért a masináért most 317 ezer forintot kell fizetned, ha használod a RCsTechM5PRO kuponkódot. Természetesen EU raktárból szállítják, az alábbi linken megvásárolhatod:

KuKirin M5 Pro elektromos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.