Válassza az Oldal lehetőséget

[Kupon] Xiaomi notebookok európai raktárból akciós áron kuponnal

[Kupon] Xiaomi notebookok európai raktárból akciós áron kuponnal

Megszokhattuk, hogy az európai raktárak drágák, de azért néha érdemes ott is körülnézni, főleg ha kupont is kapunk a vásárláshoz!

xiaomi mi notebook air 12

Mint Xiaomi notebook használó teljes bizonysággal állíthatom, hogy a gyártó gépei világszínvonalúak. A hazai boltokban található hasonló képességű konkurensek sokszor 100 ezer forinttal is többe kerülnek, így, aki tényleg nagyon jó, és exkluzív kivitelű notebookot keres, annak érdemes akár Kínából is megfontolni a rendelést. Kivéve most, mert három gépet európai raktárból is megrendelhetünk, ráadásul arcpirítóan olcsón.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 1


 

Xiaomi Air 12 Laptop

Most akciós a Xiaomi legkisebb gépei is. A szokásos Xiaomi minőséget egy rendkívül könnyű, rendkívül vékony és hosszú üzemidővel rendelkező 12,5 colos notebookban kapjuk meg. Ez a gép természetesen nem az izomerejével, hanem a rendkívül kompakt méretével és exkluzív külsejével fogja magára felhívni környezetünk figyelmét.

Xiaomi Air 12 Laptop 1

A gép központi egysége egy borzasztó takarékos Intel Core m3-6Y30, amiben két processzormag dolgozik. A takarékosság jegyében, a használattól függően skálázódik a processzormagok órajele, így alacsony terhelésnél 900 MHz-es működik, míg nagyobb terhelésnél az órajel eléri a 2,2 GHz-et is. A processzor mellett a gépben 4 GB DDR3 memóriát és 128 GB SSD alapú háttértárat találunk. A gép kijelzője IPS technológiára épül, és az apró méret ellenére teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixel a felbontása.

Xiaomi Air 12 Laptop 2

A Xiaomi Air 12 laptopban egy a méretéhez képest jelentős méretű akkumulátort találunk, aminek kapacitása 5000 mAh. A gyártó adatai alapján ez erős használat, például folyamatos videó lejátszás mellett is képes 6 órán át működni újratöltés nélkül. A notebokkban ezek mellett természetesen megtalálunk mindent, ami elvárható. Kapunk Bluetooth kapcsolatot, ac szabványú WiFi-t és USB Type-C felületen elérhető USB 3.0 kapcsolatot is.

Xiaomi Air 12 Laptop 3

Most ehhez az apró, de kiváló géphez is kaptunk kupont. Az európai raktárban található gépért az eredeti 703 dollár helyett mindössze 531 dollárt kell fizetnünk, ha használjuk a GB4thGW532 kuponkódot itt: Xiaomi Air 12 Laptop

 

A gép európai raktárból 2-5 munkanap alatt érkezik meg, és garantáltan nem kell utána se vámot se ÁFA-t fizetni!


 

Xiaomi Mi Notebook Air 13,3

A sorozat középső tagja, a Xiaomi Mi Notebook Air 13,3 colos verziója most két kiépítésben érhető el. A közös bennük, hogy mind a kettő a legújabb sorozatú Intel Core i5-7200U processzorral van szerelve, ami mellett 8 GB DDR4 memóriát és 256 GB PCI Express csatolójú SSD háttértárat találunk. Ami különbözik bennük az a grafikus gyorsító. Az olcsóbbikban az integrált Intel HD Graphics 620-al, a drágábban pedig az NVIDIA GeForce MX 150-el dolgozhatunk.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 2

A Xiaomi Mi Notebook Air-rel a gyártó az Apple gépeivel konkurál, természetesen Windows rendszerrel. A rendkívül vékony, 1,48 centiméteres vastagsággal és az alacsony, 1,3 kilogrammos tömeggel ezek a gépek minden tech mániás és ultra exkluzív termékeket használók szívét megdobogtatja. A felhajtott kijelző vastagsága ezeknél a gépeknél mindössze 5,59 milliméter, ami a teljes fém háznak köszönhetően mégis strapabíró marad.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 3

Mint minden Xiaomi notebooknál úgy ezeknél a gépeknél is nagyméretű billentyűket találunk, amik megkönnyítik a gépelést. A hardver egyéb elemei is kiemelkedőek. A WiFi a 802.11 a/b/g/n/ac szabványokat támogatja, a Bluetooth 4.1-es. A kijelző egy nagyon jó képességű teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixel felbontású IPS panel. A beépített 5400 mAh kapacitású akkumulátorral nem kevesebb, mint 8 óra készenléti idő érhető el, ráadásul gyorstöltéssel maximum két óra telik el a nullától a teljes töltöttségig. A hangminőség a saját tapasztalatom szerint is kiemelkedő, egészen meglepő, hogy milyen erős és tiszta hangok szólalnak meg belőlük a basszus kiemeléssel megtámogatott Dolby Audio Premium Sorrund technológia által.

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 4

Ahogy feljebb jeleztem, ezek a gépek most európai raktárból meglepően olcsón érhetők el.  Az Intel grafikus gyorsítóval szerelt gép a GB4thGW528 kuponkóddal 740 dollárba kerül (kínai ár: 988 dollár), míg a drágább, de erősebb VGA-val szerelt verzióért a GB4thGW529 kuponkóddal 788 dollárt (kínai ár: 1041 dollár) kell fizetnünk.

Itt találjátok őket:

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 –  8GB + 256GB + HD GRAPHICS 620  SILVER

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 –  8GB + 256GB + GEFORCE MX150  SILVER

 

A gépek európai raktárból 2-5 munkanap alatt érkeznek meg, és garantáltan nem kell utánuk se vámot se ÁFA-t fizetni!


 

Xiaomi Mi Notebook Pro

A sor ezzel még nem ért véget, hiszen a nagyobb méretű, tavaly ősszel bemutatkozó Mi Notebook Pro is itt van, igaz ehhez most nincs kupon csak bomba jó kedvezményes ár. Ez a gép pont az a kivitel amit én is használok. Mondanom sem kell, hogy bár Kínából rendeltem alig másfél hónapja, a jelenlegi árnál 200 dollárral többet fizettem érte. Ha tudom, hogy ennyiért megkapom Eu raktárból biztos várok még a rendeléssel egy keveset.

Xiaomi Mi Notebook Pro 1

A Xiaomi Mi Notebook pro is egy olyan notebook, amire szerintem mindenki vágyik. Eddig bármelyik ismerősöm meglátta rögtön tudni akarta milyen gép ez, sőt, egyikük már meg is rendelte a sajátját. Nem csodálom, ez a gép a legdrágábbb kategóriában játszik, és az itthon kapható, hasoló képességekkel rendelkező konkurenseknél jóval olcsóbb. A gépben a legújabb sorozatú Intel Core i7-8550U processzor került, mellette, ahhogy a kisebb tesónál itt is 8 GB DDR4 memóriát és 256 GB PCI Express csatolójú SSD-t találunk. A gépben van még egy üres PCI Express csatlakozó, így a későbbiekben, ha nem találjuk elegendőnek a tárhelyet bővíthetjük is.

Xiaomi Mi Notebook Pro 3

A gép meglepően vékony, éppen másfél centi a vastagsága. Egy ismerősöm közölte, hogy az általa használt notebook hűtő jóval vastagabb, mint az én notebookom. A magnézium ötövözetből készült hát rendkívül merev, így a nevetségesen vékony kivitel ellenére sem nyeklik-nyaklik. A billentyűk itt is a szokásosnál nagyobb méretűek, nekem cikkíráshoz tökéletesen megfelelnek – ezt az ajánlót is ezen írom éppen.

Xiaomi Mi Notebook Pro 4

A hardver kapcsán lényegében hasonló képességeket kapunk, mint a 13 colos gépnél. Ami más az természetesen a kijelző, ami itt 15,6 colos, a felbotása Full HD, és IPS technológiára épül. Nagyobb az akkumulátor is. A 8000 mAh kapacitású egységet USb Type-C porton gyorstöltővel tömhetjük meg energiával. A töltési idő maximum két óra, ezért cserébe, sajt tapasztalatom szerint, normál használat mellett elegendő napont egyszer töltőre dugni.

Erről a gépről hamarosan részletes tesztet is olvashattok nálunk, előre szólok, csak jót fogok írni róla!

Xiaomi Mi Notebook Pro 5

Ahogy azt beharangoztam ez a gép is meglepően olcsó most az európai raktárban. Jelenleg 1008 dollárt kell érte fizetnünk (kínai ár: 1150 dollár), ami ennél a gépnél lényegében ajándéknak számít.

Tudjátok, európai rendelés esetén garantáltan nem kell se ÁFA-t se vámot fizetni a rendelés után, vagyis a gép annyiba kerül, amennyit az oldalon láttok. Ráadás jó hír, hogy mivel európai raktárból jön 2-5 munkanapon belül a kezetekben lehet a megrendelt notebook. Én vártam rá egy hónapot Kínából, szóval már csak ezért is megéri meggondolni, hogy mist vegyétek meg!

A gépet itt találjátok: Xiaomi Mi Notebook Pro –  CORE I7 8GB + 256GB  DEEP GRAY

 

A gép európai raktárból 2-5 munkanap alatt érkezik meg, és garantáltan nem kell utána se vámot se ÁFA-t fizetni!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.