Válassza az Oldal lehetőséget

Létezik iPhone szerviz normál áron

Létezik iPhone szerviz normál áron

Az Apple termékei a megbízhatóság és minőség mellett a gyakran megmagyarázhatatlan magas árak és semmi mással nem kompatibilis eszközök szinonimáivá is váltak sokak szemében. Ez gyakran a szolgáltatásokra is igaz, egy hivatalos iPhone szerviz magas áron vállalja a garancián túli javításokat.

Létezik iPhone szerviz normál áron

Létezik ugyanakkor iPhone szerviz kedvező áron, ahol a munka minőségében éppúgy megbízhatunk. Honnan ismerjük fel a megbízható és márkafüggetlen szolgáltatókat, akik Apple termékekkel is foglalkoznak?

Mint minden szolgáltatás esetében érdemes elolvasni az iPhone szerviz értékeléseit. Az általában jó jel, ha a vállalkozás régóta foglalkozik mobiltelefonok javításával és több szakképzett alkalmazottja van. Szintén előnyös, ha nem csak a leggyakoribb készülékek esetén tudnak megoldást kínálni, hanem a ritkább, esetleg hazánkban nem is forgalmazott változatokhoz is. Saját munkájukra és az általuk beépített alkatrészekre a megbízható márkafüggetlen szervizek is éppúgy vállalnak garanciát, mint a márkaszervizek.

A gyári garancia lejárta után milyen iPhone javítás esetén érdemes márkafüggetlen szervizt felkeresni? Nagyjából bármilyen javítható feladatot el tudnak végezni a Mobee felkészült szerelői. A leggyakoribb feladatok közé tartozik az akkumulátor cseréje vagy a kijelző javítása. Kijelzők esetében többfajta minőségű és árú alkatrésszel tudják pótolni a meghibásodott részt. Amennyiben mozgatni kell a töltőcsatlakozót ahhoz, hogy elinduljon a töltés, várhatóan töltőcsatlakozó cserére lesz szükség.

A hangszóró vagy a kamera csere is gyakori feladat, ami akár néhány óra alatt is kész lehet. Ennek feltétele, hogy a beépítendő kamera legyen készleten. Itt ismét egy fontos elemhez értünk: akik gyakran javítanak Apple készülékeket, ők tartják a leggyakoribb típusokhoz tartozó gyári kamerákat és hangszórókat. Előfordul, hogy valamelyik gombja nem működik megfelelően készülékünknek. Akár a funkciógomb is viszonylag könnyen és gyorsan cserélhető, ami után a mobil ismét a megszokott módon tud működni.

 

Szponzorált tartalom

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.