Válassza az Oldal lehetőséget

LIECTROUX X6 – durva képességeket villantott 67 ezerért

LIECTROUX X6 – durva képességeket villantott 67 ezerért

LIECTROUX X6 egy olcsó lézeres robotporszívó remek képességekkel.

LIECTROUX X6 – durva képességeket villantott 67 ezerért

A LIECTROUX X6 robotporszívó egy olcsó háztartási csodafegyver, amely nem csak a porszívózás, hanem a feltörlés területén is megállja a helyét. A készülék a mrkás konkurenseket megszégyenítő 6500 Pa szívóerővel is képes működni, így garantáltan minden apró szemcsét és port eltávolít az otthonodból. A motor nagy szívóerővel és alacsony zajszinttel rendelkezik, a dinamikus oldalsó kefék pedig még könnyebbé és hatékonyabbá teszik a takarítást.

LIECTROUX X6 - durva képességeket villantott 67 ezerért 1

A robot LDS lézerszkennerrel, SLAM algoritmussal és jelrögzítő rendszerrel van felszerelve, amelyek képesek az összetett otthoni környezeteket is gyorsan és pontosan feltérképezni. A térkép az alkalmazásban kerül tárolásra (akár 5 darab), így nem kell aggódnod, hogy a robot eltéved. A 235 ml-es nagy víztartály lehetővé teszi, hogy akár 230 négyzetméteres területet is képes legyen hatékonyan megtisztítani.

LIECTROUX X6 - durva képességeket villantott 67 ezerért 2

Az intelligens területi tisztítás funkcióval az alkalmazásban elnevezheted az egyes területeket, és kijelölheted, hogy a robot melyik területet tisztítsa meg. Az alkalmazáson keresztül vagy hangvezérléssel (Alexa és Google Assistant támogatással) is irányíthatod a robotot, beállíthatod az ütemezett tisztítást vagy módosíthatod a szívóerőt. A készülék 400 ml-es portartállyal rendelkezik, és az alkalmazásban lehetőség van virtuális falak és no-go zónák beállítására is.

A gépet most cseh raktárból szállítják, a BGaa50bf kuponkóddal az ára mindössze 67 000 forint itt:

 

LIECTROUX X6 lézeres robotporszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.