Válassza az Oldal lehetőséget

Menő Bluetooth szelfibot 3300 forintért

Menő Bluetooth szelfibot 3300 forintért

Ez a szelfibot ránézésre mint a Xiaomi, csak ez egy cseppet olcsóbb.

Menő Bluetooth szelfibot 3300 forintért

A BT Selfie Stick egy többfunkciós, kézben tartott, állítható mobiltelefon-tartó, amely képek és videók készítéséhez és rögzítéséhez használható. Összecsukható kialakítású, kompakt és könnyű, maximálisan 680 mm-es kihúzható hosszúsággal rendelkezik, így igény szerint készíthetsz magadról képeket vagy videókat. A telefontartó 360 fokban elforgatható a több szögben történő fényképezéshez.

Menő Bluetooth szelfibot 3300 forintért 1

A szelfibot állványként is használható szelfi vagy élő videós vlog készítéséhez. Kényelmesen használható BT vezérlővel, valamint stabil és csúszásmentes kézi markolattal rendelkezik. A rejtett távirányítót a boton tartják, ami kényelmesen kivehető bármikor, és nem veszik el könnyen. A BT Selfie Stick fekete vagy fehér színben kapható. Egy 13 voltos, 210 mAh kapacitású CR2032 elemet igényel a működéshez.

A Tomtopnál akciós most a cucc, kínai raktárból rendelhetjük ingyenes szállítással innen:

BT szelfibot

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.